Scudo Sports

Yol Bisikleti Tavsiye

@Uzeyir Sağlık Çok iyi bulmuşsun valla :D Ben ikinci elini 1900 lerden buluyorum 2015 modeli dahi olsa adamlar 2016 fiyatına göre veriyor 2. elini :/ Hayırlı olsun, güle güle kullan. Çok güzel bisiklet :)

Scudo
sedona 640 güzel bir bisiklet.

Alur 700 Triban 520 arasında kaldım. Bu bütçe arasında başka f/p giriş seviyesi için önerebileceğiniz birşey var mı?

@K. Mustafa Hocam o Sedonaların görüntüsü harika zaten diğer bisikletlerden daha fazla beğeniyorum renklerini ve şeklini. Adamlar fren kablolarını ve lastik kenarlarını da renkli yaparak ayrı bi hava katıyor alete.
@Groims Decalthonda pazarlık yapılmıyor benim bildiğim net fiyatla alıyorsun. Normal bi bisiklet mağazasından daha uyguna alabilirsin o sistemdeki bisikleti. Ama güzel duruyor 520 de Allah için :D

@Groims alur 700 yerine sedona 650, triban 520 yerine sedona 640 öneririm. sedona 650 sıfır bulman çok zor. 2016 yılında sedona 650 modelini çıkarmadı. bende 2500 tl ye ikinci el 650 aldım. sram apex grup set, cole rollen elite jant seti ile şahane bir bisiklet.
@Auron Sanchez kesinlikle : )

• Beğen
Tepkiler: Groims
@Auron Sanchez Decathlon'un marka bağımlısı oldum :) Pazarlık olmasa da olur. Bu arada Carraro CR-Race 052 yol paylaşımın için de teşekkür ederim. Onu da takibe aldım.

Alur 700' de sanırım 2015 modeli, Btwin sitesinde göremedim yeniler arasında. Araştırmalarımın sonuna geliyorum. Umarım yakışıklı/güzel f/p açısından güzel birşey kısmetim olur.

@K. Mustafa teşekkürler tavsiye için. 4 bin TL bütçemi aştı :booo:, max 2700 TL çıkabilirim sanım (640).

Mosso da model önerebilicek varmı

Dün bostanlıda sundu bisiklete gittim ve bana yol bisikletinden daha çok tur bisikleti önerdller heryerde kullanabilmek için ne dersiniz aklıma yatmadı değilo_O

Bu bütçeye kafa karıştırmamak lazım daha fazla.520 çok yerinde bir tercih olur.Mosso kalitesi deniyor da B'twin'den daha iyi olduğunu nereden çıkardınız? B'twin markası Tour De France koşmuş bisikletler olan bir marka.Küçümsemeyin Decathlon'un diye.Giant Scr 2 zaten yol bisikleti bile değil.O jantlarla kim bilir kaç kilo.Sadece dropbar takılmış bir alü yığını.Garanti konusunda Mosso falan yarışamaz Decathlon ile ayrıca.Mümkünse 520 alıp geçin.Sora ve karbon maşa.Günde 5 kez görüyorum o bisikleti o kadar yaygın.

Edit: Ayrıca Sundu bisiklet sadece bisiklet kakalamaya çalışmış size kanmayın.Düşünürseniz dağ bisikleti alın o zaman o da gider istenilen yerlerde.Hatta Dh alın daha rahat olur gibi şeyler bile derler.Yol alın pişman olmazsınız.Zaten kim ne derse ne desin herkes zamanı gelince bir şekilde yol'a geliyor :D

• Beğen
Tepkiler: JulioIglesias
@JulioIglesias ulaşım için kullanacaksan doğru söylemiş. Sadece spor için kullanacaksan yol daha zevkli.
Tek bir bisikletim olsa şehir bisikletini seçerdim.

• Beğen
Tepkiler: Groims
Ya spor için kullanicam ama bozuk yollarda bisiklete birsey olmasindan korkuyorum toprak yolda mesela

@kadir karademir
Gerçekten bir sürü seçenek var karar verdim sanıyorum ertesi gün biri birşey söylüyor kafama yatıyor kararımı etkiliyor

Yani hayla vermedim :booo:

@JulioIglesias günlük ulaşımda kullanmayacaksan yol almak daha mantıklı. Bozuk yol bisikleti değil adamı bozar. Çok çabuk fikir değiştiren biriysen ikinci el al. Zarar etmeden satar değiştirirsin.

@çağrı can
Sehir icinde kullanmak icin ka,itesiz bir bisiklet kullanıcam okadar para verip çalinirsa dawyanamam . Cabuk fikir degiştirmemin sebebi ise bisikletler konusnda yani donanim olarak pek anlamıyorum:agla:

@JulioIglesias bence paran varsa frenleri en az 105 vites tiagra, ithal malı bisiklet. Paran az ise en az tiagra yerli veya tayvan malı pisiklet.

@Uptown Cyclist İyi günler yol bisikletinde niye ağırlık takıntınız var anlamıyorum benim de yeterince ağır bir yol bisikletim var ön jant 28 arka jant 32 tel endurance tarzında bir yol bisikleti yaklaşık 10,6 kg ama girmediğim çukur, toprak yol kalmadı maaşallah şimdiye kadar lastiğim bile patlamadı. Fotoğrafını da paylaşıyorum sizce bu bir yol bisikleti mi değil mi?IMG_7747.JPG

Arkadaslar yeni üye oldugum icin konu acamiyorum. Ilgili basliklara da yazdim ama kimse cevap vermedi. Konuyu acan arkadasin affina siginiyorum. Acil bir durum var. Yegenime bugun bisiklet almam gerek. 26' bayan dag bisikleti tavsiyesine ihtiyacim var. Butce 500TL. Önerilerinizi bekliyorum. Saygilarimla..

@Scorpions06 Boyu nedir yeğeninizin. Boyu 1.65 ten fazla ise illaki bayan kadro dağ bisikleti bulmanıza gerek yok 16'' kadrolu bir dağ bisikleti alabilirsiniz. Bu bütçelerle biraz zor gibi gözükse de (link) buna bakın daha üst donanım derseniz ikinci ellere yönelin.

• Beğen
Tepkiler: Scorpions06
@trainspotting35 24" bisiklet alınmaz, genelde çocuk bisikletleri 24" oluyor. Bununla birlikte 26" bisikletlerin dahi yavaş yavaş üretimden kalkacağını bir bisiklet dergisinde okumuştum.

Geri