Scudo Sports

Yol Bisikleti Tavsiye

Scudo
@JulioIglesias Bisikletin fiyatı 1650 TL + Kargo 280 TL + Vergi (1650x0.18= 300 ) 2230 TL. Döviz yükselmeden önce 2 bin civarındaydı bu rakam. Bence fiyatı uygun gibi. Ayrıca Gümrüğe takılırsa vergisini ödersin olur biter.

@JulioIglesias Evet garantisi sorun olabilir. Ama TR aldığım bisiklette de sorun olduğunda garanti süreci hep kullanıcı hatası muhabbetinden öteye geçemedi. Bu olay Asus bilgisayarım içinde geçerli.

@kadir karademir
BTWİN için garanti ve servisi iyi diyorlar o konu bakımından artısı var

@Redrock

Kesinlikle katılıyorum. Garantisi, servisleri ve kalitesi diyerek, Mosso'dan vazgeçmeyenlerdenim. Bu sene Karbon Ultegralı 750CB'ye kavuştum. Mosso'da bu üçüncü bisikletim. Bisikleti sevememe sebep olan marka diyebilirim. :asik:

@Helen Bu dediklerinizden sonra 1.5 ay içerisinde mosso 730 tca tiagra(2015) alacağım yaşadığım yerdeki bisikletçilerde umarım uygun kadroda bulabilirim. :)

• Beğen
Tepkiler: Helen
@Redrock

Yaşadığın yerde yoksa internetten alırsın. Ancak, yaşadığın yerde kutudan çıkacak bisikleti toplayacak düzgün bir bisikletçi yoksa satın aldığın yerden kurulu gönderilmesini istersin. 2015 bulabilirmisin bilemiyorum. Bir arkadaşım baya aramıştı ve bulamamıştı. Umarım istediğin bisiklete kavuşursun.

Aynı durumdayım bütçeye +400 koyma şansın varsa mosso tca 735 yada carraro race 052 önerebilirim mosso düşünürsen peşin 2300 carraro 2400 diyorlar bu cuma alacağım ben nasipse eğer alacak olursanız daha düşüğe bulursanız alın bulamazsanız denizli ye gelin burdan alın gidin yardımcı olabilirim :)

• Beğen
Tepkiler: JulioIglesias
Mossoyu garantisi için bende tercih ettim ama garanti ile ilgili ve servisle alakalı bayağı problem yaşıyorum ben :)
Bisiklet 750 CB

• Beğen
Tepkiler: JulioIglesias
Ben carraro cr 022 race kullanıyorum 2016 değilde 2015 model :D vallahi 2. el sahibiyim ama aşırı mutluyum alet basıyo hacı mutsuz olduğum yönü yok sadece gidon kısmı yukarıya bakıktı onuda aldığım parçayla değiştirdim şimdi düz oldu karbon parça aldık yatıyorum üstüne falan bayır aşağı vurdumu gidiyor öneririm bi araştır istersen

Alın beyler size bi kıyak :D havale veya tek çekimde 2200 e geliyor, bana bayiden bile 2300 dendi en az, peşin alınacaksa iyi fiyat.
(link)

@Auron Sanchez abi ben 1250'den öğrenci olduğum için ise 4 taksit imkanıyla aldım satan abimiz polis memuruydu sıfırı 1900 civarı sıfırdan farksız bisiklet

Geri