Scudo Sports

Yol Bisikleti Tavsiye

Bisiklete baktım fakat kadro boyu bana biraz küçük yinede saolun.

Scudo
Hocam sizde 3 bin liralık bisikletle 2 bin liralık bisikleti karşılaştırmışsınız. Salcano xsr030 fiyatı 2750 den aşşa bulamadım :/

@Mystogan
http://uploads.tapatalk-cdn.com/20160503/9d547bbfe512764536174ecaf110f03e.jpg

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bisiklet seçiminde 9kg ile 11kg arasında elbette fark var ama daha aerodinamik ve kişiye göre daha güzel görünen bisikletin uzun vadede daha mantıklı bir seçim olacağı düşüncesindeyim. Bu bakımdan tercih edilecekse iyi bir kadro tercihinden yanayım. En fazla 2000₺ bütçe ile ben de bisiklet bakıyorum ama kadrolar hakkında bilgim yok. Hangi yol bisikletlerini tavsiye edersiniz?

@OnurÖzdağ çokmu anormal bir durum demek ki parayı zor kazanıyor arkadaşımız kolay karar veremiyor. Çoğumuz aynı durumdayız ayrıca

@İzzy2344 Anormal bir durum değil mi 2015 Eylülden itibaren 5 bisiklet tercihi hakkında konu açmak sizce de? Para konusuyla alakası yok bence bisikleti almadan 1 ay civarı bir süre önce konu açarsın seçimini yaparsın ona göre, bütçe bir olmuş 800 bir olmuş 1000 bir olmuş 2000, daha bütçe ve zaman bile belli değil.

Merhabalar,
Ağırlık olayına pek takılmayın derim karbon vs alüminyum karşılaştırsanız fark edilir sonuçlar görürsünüz. Yoksa yanınızda aldığınız matara bile 1kg ağırlık yapıyor içi dolu iken. Biz amatör sporcular için bu kadar ağırlığın hesabı gereksiz. Ağırlık adına yapabileceğiniz en güzel yatırım varsa fazla kilolarınızdan kurtulmaktır.
Saygılar...

Merhaba 3 4 ay içinde bi yol bisikleti almak istiyorum fakat bisikletler konusunda pek bi fikrim yok yani donanımları vs. Araştırıyorum öğrenmeye çalışıyorum sizin maksimum 2000 tl civarı önerebileğiniz yol bisikleti varmı salcano dışında aklımda giant scr2 var ne dersiniz

@ilknac peki giant scr2 hakkında ne düşünüyorsun ve triban ı seçmendeki faktörler neler

Merhaba bende yol bisikletleri arayışı içindeyim giriş seviyesi için 1700'den fazla vermek istemiyorum çünkü yanında kask, giyim gibi giderlerimde olucak siz de ona göre mi bütçenizi ayarladınız

ben yol bisikletleri hakkında çok bilgilo değilim ben sadece önerdim fakat nasıl bisiklet seçeceğinden biraz bahsedebilirim ilk başta marka belirle sonra olabilecek modellerin aksamlarına hepsinin kendi sitesinden bak sonra hangisi daha yüksek daha düşük birazdaha bilgi edinmiş olursun.sonra aksamların fiyat karşılaştırmasınò yapabilirsin mesela çok yüksek bir mevlaya sırf markası iyi diye para vermemiş olursun veya tam tersi

Bugun decathlona gidip gördüm triban 520 karbon maşayı aynı şekilde 1350 tl olan triban 520 vardı sanırım karbon maşa ve sora vitesi yok karbon maşa ve sora vites neler kazandırıyor bisiklete

hafiflik sağlamlık biraz daha uzun ömürlü vites
ama 500 de işini fazlasıyla görebilir yani senin kullanım düşüncene bağlı yani gidip triqtlona katılacam diyosan 520 yarışta bir üst modelin avantajı önemli yani sana kalmış

Bir kaç aydır bende yeni bisiklet alsam mı, hangi bisikleti alsam diye kara kara düşünüyorum. Yurt dışı sitelerinde indirime giren ürünleri almak bana daha mantıklı gibi geliyor. Örnek şu (link) Vergisidir, kargosudur bence Fİyatı gayet uygun gibi.

Geri