Scudo Sports

Yol Bisikleti Tavsiye

4-5 ayda 5 tane bisiklet tavsiyesi konusu açtığınıza göre canınız sıkıldıkça bisiklet tavsiyesi istiyorsunuz sanırım.

Scudo
Yol bisikleti almadan önce herhangi bir yol bisikleti kiralayın ve 50 km kadar kullanın sonra karar verirsiniz Zira ben Carraro 032 modelini kullanıyorum fakat onu satıp MTB almaya karar verdim.

@AliMurat

salcano xrs030 > carraro cr022 > triban

Salcano'yu parça yükseltip 9 kiloya düşürebilirsin, aralarında en iyi kadroya o sahip. İkinci el piyasası da oldukça canlı, elden çıkarman gerekirse zorlanmazsın da.

lapierre urban shaper 200 fiyatı ne kadar, biliyor musunuz?

Herkese merhaba öncelikle,

Ben şuan Carraro şehir bisikleti kullanıyorum 1 ay sonra yol bisikleti alıcam ama fazla bir tecrübem yok amatör desek yeridir. 2 ile 3 arası bütçem olucak bana giriş seviyesi bir yol bisikleti önerirmisiniz ?

Benim aklımda şuan Scott speedster 60 modeli var ama uygun olur mu sizce ?

bütçe 2 bin 3 bin ise nasıl bir giriş yapmayı planlıyorsunuz :) ama o bütçeyle güzel bir makine alabilirsiniz şimdiden hayırlı olsun.

@yaboga Yazın zaten işte olacağım için fazla bir meblağ vermeye gerek yok diye düşündüm maksat yaz boş geçmesin 1 2 ay daha beklesem bütçem artar ama beklemek istemiyorum :)

3 binliraya speedster 60 neden alasınız, daha iyi birşeyler demek istemiş @yaboga :)

• Beğen
Tepkiler: yaboga
2014 yılında giant deffy 3 en iyi giriş bisikleti ödülü layık görülmüştü Cyling dergisi tarafından galiba çok güzel bisikletti giant düşünebilirsiniz @EnesKlf07

Mosso 735 tiagra var bir arkadas almıştı forumdan incelemesi mevcut. Ben de bu aralıklarda bakınıyorum. Aklımda mosso var bir incele istersen fiyatıda 3000tl civarı. Bir de lapierre var sensium 100 karbon o da yanlış hatırlamıyorsam 3500 civarına alınabilir gibi . konuyu dagıtmak istemem ama kafama takılan bit konu da benim boy 191 mtb de 21 inç kullanyorum yol bisikletinde ise bunun karşilığı 60-64 cm arası ancak coğu marka üretmiyor . kendime göre kadro boyunu nasıl bulacağım veya 58 kadro olabilir mi ?

@EnesKlf07 desene işimiz zor . Forumdan bizim boyumuzda yol bisikleti kullanan illaki vardır . tavsiyelerini bekliyoruz :)

@ismail_32
@EnesKlf07
735 TCA konusunu ben açmıştım. Güzel bisiklet tavsiye ederim. Sizin de boylar uzun olduğuna göre kötü haberi verebilirim. Ben de 3000 lira bütçeyle ikinci el güzel bisikletler bulmuştum, fakat boyuma uygun kadro boyu bulamadığım için sıfıra yönelmiştim. 186cm boy, 85cm bacak boyu ile 58 kadro kullanıyorum, bana tam geliyor. Tahminimce 60 kadroya gerek kalmaz, 58 işinizi görür. Fakat 58 kadro bulmak zor be abi... Ben 735tca'nın 58 kadro, mavi renk tiagra setlisini çoook uzun süre beklemiştim. Bu tip büyük kadro bisikletler çok talep görmediği için, distribütörler de çok getirmiyor. Bence markadan ziyade vücudunuza uygun kadro boyunda bisiklet bulup, sonra aralarında karşılaştırma yapın... Çünkü bisiklette en önemli olay kadro geometrisi...

• Beğen
Tepkiler: ismail_32
@uguryilmaz144 Haklısın dün bisiklet ve motorbisiklet fuarına gittim firmaların çoğu 58 kadro bile üretmiyor . Vay bizim gibi uzun insanların haline. Bu arada bisikletiniz çok güzel iyi günlerde kullanın.

• Beğen
Tepkiler: uguryilmaz144
@ismail_32
Teşekkür ederim hocam. Dediğim gibi markadan ziyade size uygun kadro boyunu bulmaya bakın. Benim aldığım bisiklet bana özel siparişle geldi. Aynı modellerin hepsi 52-55 kadro....

Sizinle aynı bütçe ile ilk yol bisikletimi aldım geçen agustos.Lapierre audacio 400.Şu an'da da o civarda fiyatı.Kesinlikle bakın.Ben oldukça memnunum.
Edit:3000 den biraz fazla olabilir

3000 verebiliyorsanız eğer 500 daha ekleyebilirseniz Canyon Endurace AL 5.0 düşünebilirsiniz. 140 dolar farkla 105 setli 11s model de mevcut, epeu süre iş görür sonradan model yükseltmenizin süresini uzatır.
@Uptown Cyclist dediği gibide lapierre modelleri olabilir

Bende yol bisikletine gecmeyi dusunuyorum. Maksimum butcem 2 bin lira. Bu bisikleti onerir misiniz? Bi yerde buldum bakit 2 bine cekmeye calisacagim.

(link)

Geri