Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yol Bisikleti Tavsiye

Scudo
@Redrock çorluda Sural Bisiklet var,çerkezköyde de sural bisiklet var ayrıca aslan bisiklet(çerkezköy) diye biyer vardı orda mosso satılıyo sanırım

• Beğen
Tepkiler: ozenkes
@emrthknr teşekkür ederim suralleri biliyorum orda mosso yoktu, aslana bakmam lazım

@arjin74 maşallah, selenizi de dümdüz ayarlarsaniz ileride rahat edersiniz. Hele bir de duzgun bir pedli tayt ile cok rahat edersiniz. Btwin 300 serisi haric daha yuksek serilerini.tamamını tavsiye ederim, tekrar hayirli olsun...

Suluk kafesinin yeri iyimi yatay mi daha güzel durur yoksa

@Ozan k.
Henüz gelmiştim eve daha ayar yapmamistim şimdi dümdüz yaptım tayt vardı zaten btwinden teşekkürler bu arada

@arjin74 Yatay daha rahat olur ve daha güzel durur. Ergonomik ayarlar daha yapılmadı herhalde seleniz çok alçak geldi.

@trainspotting35
En son hali bu ayarladım sonra foto çekip bilgisayara yükledim programdan vücut açilarini ölçtüm benim için en ideal ayar bu

Bu arada iç bacak boyum 78cm boyum 173 kadro 53 doğru mudur bu kadro boyu

Dosyalar

• IMAG0634.jpg
    IMAG0634.jpg
    90,5 KB · Okunma: 42
@arjin74 Güle güle kullanın moralinizi bozmak gibi olmasın ama biraz kadronuz büyük olmuş gibi. Yaşınız 17 daha boyunuz uzayacağı için çok sıkıntı olmaz.

• Beğen
Tepkiler: domino.tr
Kadron dogru sayilir. 51 de olabilirmis. Boyun 54 kadroya uygun ama bacak ici 51-52 gibi sanki.

@trainspotting35
Peki bu şekilde kullansam ağrı yapar mi satıp yeni almamı gerektirir mi

@Ozan k.
53 sıkıntı yaratmaz değilmi

@arjin74 Ben yol bisikleti konusunda çok derin bilgilere sahip değilim bu kararı en iyi siz kullanarak vereceksiniz.

@arjin74 Fiyat çok uygunmuş. İnternette en ucuz fiyat 2900 TL. Yada ben bulamadım:)

@trainspotting35
Yaklaşık 100km kullandım rahatdi açıkçası umarım ilerde ağrı yapmaz

Hayırlı olsun bisiklet güzelmiş,biraz araştırdım bu fiyata izmirde bulabirsem bende almayı düşünüyorum.

Sikinti olacagini sanmam cunku boyun uzun. Gidon sele mesefasi idealden biraz fazla ve bir yol bisikletine göre selen gidonundan asagida kalmıyor yani gidon fazlaca yuksek.

Dolayısıyla soeun olacagini pek sanmam. Olmadı farklı bir bogaz takar cozersin...

@Ozan k.
Gidonda spacerler var indirsem mi biraz

@arjin74 ona kullandikca karar ver. 1 saatlik surusler yap. Once selenin ileri geri ve yukseklik ayarini yap ve emin ol. Ondan sonra gidon ayarlarina bakarsin. Çünkü sele ayari asla değişmez, gidon uzak kaliyor diye sele ileri alinmaz.
Sele ayari otursun 1 hafta gecsin sonra gidon isine bak derim. Cunku hem sele hem gidonu ayarlamaya kalkarsan kafan cok karisacak...

salcano xrs 030 tiagra kullanıyorum 1 senedir bir konuda bile şikayetim yok.

tavsiye ederim

Geri