Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yol Bisikleti Tavsiye

kavisli üst borunun üstünden teller geçiyor sanırım, sedonaya baktım aynı kavisli üst borunun altından geçiyordu teller hatta sırf o yuzden sedonadan vazgeçmiştim bir de kadro boyu kalmamıştı o da var tabi

Sadece claris sistem 2300 den biraz daha şık gibi sanki zaten ilk yol bisikleti olucağı için bana yeterli gelir sanırım 1 sene falan sorun çıkarmasa yeter. garantisi bitene kadar pek dokunmak istemiyorum vites sistemine :)

@Raşit S

kısmet artık kapora da verdik almasam alıcağım başka bisiklet her türlü pahalıya gelir artık :D

evet kadro konusuna gelirsek 48 den buyuk kadro bulamadım ne salcanoda ne wistle nede çoğu model de 54 56 benım aradıklarım zaten baktığım 3 yerde de yoktu. boy 1.85. denedim tam geldi hatta zaten alıcağım tam 54 değilmiş çok az daha buyukmüş

buı arada canandole en ucuzları yada sadece elinde kalan modelleri diyeyim delta bisiklette sordum 1650 euroydu bana zaten yeni modeller gelicek o yuzden bu kadar az dediler

ben sadece bunu görebildim (link)

geotech de sadece bu var dediler

(link)

başkada model yoktu 2015 ler gelicek bekleyin isterseniz dediler.

Scudo
@BerkayGürakın

ilk başlarda onlara da baktım da kadro boyu bulamadığımdan artık ve ne bulursam onu alayım durumuna geldim.

konu başka yerlere geldi artık :D

1500-2000 tl arası bildiğiniz uygun bi yol bisikleti tavsiye edermisiniz,teşekkür ederim :)

Kıyafet kask eldiven pompa bakım seti gibi donanımınız yoksa Triban 300

2.el mi sıfır mı?

Sıfır

Suan 2 tane bisiklet var biri abimin sedona320 biride benim kronxc1000 abimin bisikletiyle turlara gittim abimin mesai saatine denk geldiği için hayran kaldım fakat ben daha yüksek bişey bakıyorum sıfır olacak bütün donanımlarım mevcut :)

@efekentli09

bahsettiklerinizin ikisi de şehir-tur bisikleti. kavramlara çok takılmamak lazım bazıları yol bisikleti tabirini bu tür için kullanıyor, bazılarıysa yarış bisikleti anlamında.

Ben sizin bahsettiğiniz bisikletler türünden olduğunu düşünerek, ve abinizinkini çok sevmenizi de; amortisörlüden ziyade düz maşadan daha çok zevk aldığınıza yorarak;

lapierre urban shaper 200

ve

lapierre urban shaper 400

modellerini kesinlikle tavsiye ederim. (sitelerde görünen fiyatlara bakmayın, lapierre de indirim konusu biraz daha iyidir diğer markalara göre. Bu iki bisiklet de 1500-1700 seviyelerinde fiyatlara bırakılır diye düşünüyorum.)

Dediğiniz gibi kavramlara takılmamak lazım aslında ben krondan da cok memnundum ta ki abimin bisikletini kullanana kadar ve birkaç tur yaptım ve kensimi geliştirmek için iyi bi bisiklet alma ihtiyacı duydum dediğiniz gibi düz maşayı daha cok seviyorum ve dediğiniz modellere bakıcam teşekkürler,iyi günler :)

rica ederim forumdaki diğer arkadaşlar da mutlaka yorumlarını paylaşacaktır ama ben de yaklaşık 2 yıl sizin kron a benzer bir bisiklet kullandım. Amortisör kilitlemeli idi. Sonra kilidi açmaya, yani amortisörü aktif hale getirmeye iki sene boyunca hiç gerçek ihtiyaç duymadığımı farkettim, e o zaman ne işi var ki! :D

ama tabii bu söylediğim, yalnızca şehir içinde sürecekseniz geçerli!

salcano xrs030 , kron rc3000 modellerine bakabilirsin

Bugun bir arkadas, kendi urban shaper 400 unun resmini paylasmisti, ustune bu konu da gelip cuk diye oturunca paylasayim istedim:

http://i.imgur.com/ip7EhK5.jpg

Ozellikle de vites grubu olarak cok basarili,

(Arka Değiştirici Shimano Deore RD-610 10 Vites
Ön Değiştirici Shimano Deore FD-T610
Krank Takımı Shimano Deore FC-T611 48x36x26 Muhafazalı
Orta Yatak Shimano SM-BB51
Arka Dişli Shimano CS-HG62 11-32)

Kadro kalitesi de; scott, cannondale vb.. seviyesinde olan bir marka..

Dedigim gibi, fiyatlari aldatmasin 1700 e kadar dusmuslerdi nakitte

bütçem maksimum 1200 tl
ne yapsam bir türlü karar veremedim :(

B'Twin Triban 500 mu yada onun gibi aynı fiyatlarda daha iyi bir yol bisikleti varmı

Arkadaşlar merhaba geçen sene tavsiye konuları açmıştım gelen tavsiyeler sonrası sedona 325 almıştım . Çokta memnun kaldım bu tavsiyeyi verenlere teşekkür ederim . 1 Yıl gibi süreden sonra bisiklet kullanmayı çok sevdiğimi fark ettim ve ikinci bir bisiklet almaya karar verdim . Bu sefer yol bisikleti almayı düşünüyorum yapılarına her zaman hayran kalmıştım dağlardada işim olmuyor zaten . Bütçem 1500 lira civarı daha ucuz olabilir :):) 100 lira daha çıkabilirim . Bisikletimin v fren olmasını istiyorum zaten yol bisikletlerinde genelde v fren kullanıldığını okumuştum . carraro CR-RACE 022 veya carraro CR-RACE 012 seçenekleri ilgimi çekti sizin vereceğiniz tavsiyeler neler ?

Sedona 610' a bakmanızı tavsiye ederim. Bütçenize uygun bir bisiklet bence.

@Reçber Değerli tavsiyeniz için teşekkür ederim , bütçemi 1800'ü geçen fiyatıyla biraz aşıyor ancak listeme ekledim

endurance veya race geometrinin hangisinin size daha çok uyacağını önce bi deneyin. şehir bisikletinden sonra agresif yarış geometrisi rahatsız edebilir.

@Reçber Merhaba biraz önce geldim eve performans bisiklete gittim :)) nakit olarak 1250 fiyatta anlaştık . Çok hoşuma gitti bende araştırmalarıma devam edip fikirimi netleştirince hedeflediğim bisikleti almaya gideceğim

@halil ibrahim duran Teşekkür ederim tavsiyeniz için bu konuyu araştıracağım

Geri