Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yol Bisikleti Tavsiye

Merhaba dostlar ,

İlk yol bisikletim olan Triban 3 ile yollarım ayrılacak. E tabiki bisikletsiz olmaz bu sebepten ötürü 3000 TL'ye kadar yol bisikleti bakıyorum. Çok fazla konu var farkındayım ama çok kararsız kaldım.

BTWİN ALUR 700 - Mosso Wizard 7.8 bu iki bisikletin arasında kaldım.

Alur 105 set - Mosso Tiagra fiyatları birbirine benzer durumda ve kiloları da.

Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkürlerimi sunuyorum..

Saygılar..

• Beğen
Tepkiler: snrhsnn
Scudo
triban 3 kullaniyorum arkadasimda alur var ucuz bulabilirsen mosso derim aralarinda sanirim bes yuz tl fark var mossonun farki full karbon

Bu ara mosso 105 ler tutuluyo

Bende mosso 105 Full carbon düşünüyorum. Peşin fiyatına Alur fiyatını alırım gibi kış da geliyor çünkü :)

Mosso 105 kullandım gayet güzel makine
Tavsiye ederim ama; jant ve lastikler kötü değiştirmek isteyebilirsin ve gidon çok şekilsiz
Bunlar ekstra masraf olacaktır eğer bisikleti peşin alacaksan o paraya çok güzel 2. El bisikletler bulanilirsin

• Beğen
Tepkiler: Berke
carraro cr 062 yada Mosso Wizard 7.8

@unaldemirel Hocam benimde aklımda mosso wizard 7.8 105 full carbon sistem var aklımda..

@Deniz A Hocam bisikleti sıfır almak istiyorum :)

@Levent TURHAL
Hocam ben cannondela aldım 2.el ama gören herkes sıfır zannetti. 2. Elde çok temiz bisikletler bulabilirsin
Hatta salcano xrs 30 umu 70 kmde sattım sıfırdan tek farkı lastiklerin üzerindeki toz vs idi.
Sıfır alma isteğin eğer taksit seçeneği ise ona birşey diyemem.
Mosso için de dediklerim aklının bir köşesinde olsun bence, jantlar biraz problem hatta ben jantları mavic ile değiştirmiştim bisiklet resmen uçmuştu orjinal jant setinden sonra

@Deniz A Hocam bende duydum jant + lastik sorununu ama triban 3'ten sonra bile kendi haliyle daha iyi geleceğini düşünüyorum. İleride tabiki jant seti yükseltme olayına gireceğim. İkinci el nedense bilmiyorum ama 0(sıfır)'a yakın bir fiyatları var. Peşin alacağımdan dolayı da alacağım yerler indirim söz konusunda bana yardımcı olacaklarını düşünüyorum ki önümüz kış :)

@Levent TURHAL
O zaman şimdiden hayırlı olsun
Wizart 105 i piyasada bulmak biraz zor bu arada bilgin olsun. Atilla bisikletteki son 54 kadroyu da ben almıştım tkerar gelmeyecek demişlerdi umarım bulabilirsin istediğin bisikleti

@Deniz A Sağolasın hocam. Valla bende bakıyorum sitelere baya dolaşıyorum. Kendimi bir bisikletle de sınırlandırmak istemiyorum aslında. Mosso acayip yakışıklı çok hoşuma gidiyor ama dediğiniz gibi jantlar ve lastikler can sıkıcı..

Cube Pelaton'lar hakkında ne düşünüyorsunuz? Ben biraz inceledim ama sanki biraz ağır bisiklet gibi geldiler..

@Deniz A var var ben buldum. :D sundubisiklette 54 ve 57 kadro mevcut. 52 kadro bitmiş. bende düşünüyorum carbona geçmeyi. ama şimdilik sadece düşünce. :) alınca yorumlarınızı bekleriz. en azından benim gibilere seçenek olur.

• Beğen
Tepkiler: Deniz A
@Levent TURHAL, @Deniz A'nın karbon Mosso'sunu kendisiyle tanıştığımda deneme imkanım olmuştu. Ağırlığı, kadronun sertliği gayet iyi ve yeterli. Jant değişimi yapıldığı taktirde de görüntüsü oldukça güzelleşiyor.

Cube güzel bence, benimde alternatiflerim arasındaydı alur yerine cube tercih ederim.

Ben de mosso 730 tca 105 ile specialized allez c2 arasinda kaldim. Siz olsaniz hangisini tercih ederdiniz? Ya da maksimum 2300 tlye hangi yol bisikletini alirdiniz?

Bütçe 3.000 ise alternatif çok var acele etmenize gerek yok.
Ktm strada serisi
Mosso wizard serisi
Lapierre Aucadio serisi
Cube peloton serisi
btwin alur 700
Scott speedster serisi
Merida scultura serisi
Sedona 640 ya da 650
aklıma gelenler bunlar karar vermek çok zor gerçekten.

bence fiyat performansın gözüne vuran şuan alur 700 dür hacı abiler:harika:

karbon wizard'ı alıp üzerine jant seti+lastik+gidon ekleyince 4000 oluyor fiyatı. alur 700 nokta atışı 2700tl:harika:

@ertanmrtz
Ktm alınır kalitelidir ama tasarımlarını prk beğenmiyorum
Mosso fena değil alınır ama jant ve lastik değişmeli
Lapierre yi geçelim gereksiz pahalı
Cube kesinlikle alınır
Btwin alur alınır decathlon servis ve iade konusunda çok başarılı
Scott iyidir ama donanımları çok düşük
Meridada aynen fiyatına göre donanımı çok düşük
Sedona nın kalitesine güvenmiyorum

Geri