Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yol Bisikleti Tavsiye

@Sinan A. Arkadaşım da ALUR 700 kullanıcısı memnun sıkıntı yok ama nedense benim içime sinmiyor o bisiklet. Her yönüyle iyi aslında Ömür boyu garantisi olsun sorun olduğunda yer belli ama nedense içime sinmiyor :))

@ertanmrtz Hocam seçenek çok olduğundan dolayı bende çok kararsızım. Başta Cube çok araştırdım ama pek kullanan yok sanırım.. KTM'lere de göz gezdirdim fakat fiyatları 3000 tl'nin üzerine çıkacak düzeyde..

Birde zaten bi bisiklet aldıktan sonra illa ki birinin bir parçası sorunlu oluyor. Sorunlu dediğim yani lastik , jant , gidon vs. değişimi istiyor :)

@Deniz A Cube hangi modeli mesela ? Ben baya baktım hatta 2016 modelleri de çıkmış ama Erdoğanlar bisiklette stok'ta göremedim ve nedense ağır bisikletler gibime geliyor.

@Ankh Valla hocam ben o iki bisiklet arasında kalsam herhalde Mossoyu tercih ederdim :)

Scudo
Dostum alacağın beden nedir

(link)

@Deniz A Lapierre Aucadio 400 sıfırını 2250 ye almıştım şimdi 2. elini 2300 den sitede satıyorlar.Tabi alınan zamandaki kur farkı ile şimdiki aynı değil ama bisikleti alacak arda
@Levent TURHAL Btwin alur 700 bence o fiyatı haketmiyor jantlar lastikler no name full shimano 105 sette değil sanırım ama genede karar sizin.

@ertanmrtz Dostum bende zaten Alur 700'den yana değilim. Sadece en son ihtimal artık alacak bir şey kalmadığı zaman düşünüyorum :)

@Levent TURHAL mantigim oyle diyor benim de. Full 105 set karbon başa ve iyi aliminyum kadro. Ama ne kadar dusuk grupsetli, aliminyum masali olsa da bir specialized a binmek var. Marka fanboy u kesinlikle degilim ama dunyaca kendini kanitlamis ve daha guvenilir geliyor sanki. Buyuk ihtimalle yarin mosso nun siparisini verecegim ama hala arastiriyorum, soruyorum bilenlere. Tesekkurler cevabiniz icin.

Kardeşim Sıfır alacaksan 3000 tlye cube de anca sora tiagra çıkar o yüzden ikinci el bak önerisinde bulundum
105 set diyince mossodan başkası çıkmıyor ayrıca seçeneklerde pek adı geçmedi ama focus ta çok iyi bir markadır fakat bu ithal markaların kadroları kaliteli olduğundan dolayı bu paraya çekiş setlerini çok düşük tutuyorlar
Herkes ortak dilde şunu söylüyor; parayı kadroya verin çekiş sistemi değiştirilir, yükseltilir 105 set alsan 1500 tl yükseltmek için bisikletin yarısı kadar para harcanıyor.
(link)
(link)
(link)
(Bence özellikle giantı değerlendir)
(link)
(link)
(Buda çok güzel)
(link)

• Beğen
Tepkiler: Ertan M.
@Deniz A Scoot ve Ghost çok beğendim güzel bisikletler.. Giant içinde kadro boyu sanırım bana olmaz o yüzden onun hakkında bir şey diyemeyeceğim.. Ghost olursa zaten bisikletin sıfır fiyatı 5bin civarlarında..

Aslında bir de ben bu garanti olaylarına takılıyorum.. Yani ikinci el bisiklet almak bana araba almak gibi geliyor :) sanki aldıktan sonra masrafı çıkacakmış gibi..

yanlış anlama ama decatlonda btwinin bisikletleri ağır ve hantal geldi bana açılardada bi tuhaflık vardı sanki. Gönlünce hayırlısını almanı dilerim

@z. usta valla kardeşim bende öyle düşünüyorum. Alur 700 normal seviyede ağırlığı fakat jant ve lastik no name olduğundan dolayı soğutuyor kendinden..

Levent dostum, yaklaşık 2 aydır Cube Peloton SL kullanıyorum 1500 KM'yi geçmişim. Her türlü doğa ve yol koşulunda test edildi onaylandı :) Kadrodaki Cube kalitesini ilk görüşte fark ediyorsun zaten. Çok büyük bir kaza geçirdim, sağ kısmı 30 Km hızla beton bir bloğa çarptım ve hafif bir ezik dışında çizik dahi olmadı. Karbon kadro olsaydı iki parça haline gelmişti muhtemelen.

Bu arada Cube alacaksan sizing biraz farklı diğerlerine göre. Ben 173 boyundayım 53 kadro tam oldu bana bu kısmı dikkate alman gerek.

@Taygun K. Teşekkür ederim değerli yorumların için. Geçmiş olsun öncelikle.. Sadece Cube bisikletteki problemim de set konusu yani benim kafam da 105 set almak var ve bisikletin ağırlığı beni endişelendiriyor. En son aklımda ALUR 700 vardı kış geliyor decathlon fiyatları uçurmuş millet indirim yapıyor decathlon'daki saçmalığa bak.. GHOST RACE 5000 aklıma daha çok yattı @Deniz A sayesinde.. Ama tabiki araştırmalara devam..

@Levent TURHAL
Ne kadar çok araştırmaya devam ederseniz iş o kadar içinden çıkılmaz bir hale gelir söyleyeyim. :)

• Beğen
Tepkiler: BetitoXXY
@Berke Haha gerçekten de öyle oluyor ama araştırmadan da olmuyor ki ne yazık ki..

@Levent TURHAL
Triban3'den geçeceğiniz için alacağınız her bisiklet çok başarılı gelecektir. Bu işin sonu yok, 3000 lira da gayet iyi bir bütçe bu bütçeyle alınan hiçbir bisiklet sizi üzmez, beklentilerinizi fazlasıyla karşılar. Bence daha fazla derine inmeyip bu konudan beğendiğiniz herhangi bir modeli seçip alın. Kolay gelsin. :)

Kadro satın alın çekiş sistemi değil. Nokta.

Geri