Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yol Bisikleti Tavsiye

Scudo
Dostlar ,

Salcano XRS030 apex 2015 hakkında ne düşünüyorsunuz? Apex hakkında herhangi bir fikre sahip değilim.. Kullananlar veya bilgisi olanlar aydınlatabilirse sevinirim..

Hocam ben sizin yerinizde olsam kaliteli markalara yönelirdim. Btwin ya da mosso değil de focus, trek veya cube gibi. Çünkü bir bisiklet aldığınızda komponentleri değiştirmek pek zor olmaz ama kadroyu değiştirmek epey uğraştırır. Model olarak tavsiye edicek olursam da Scott Speedster 30 u tavsiye edebilirim.

Kadro kadro kadro!!!
Componentler Zaman'la yükseltilir!!!

Galiba KTM veya CUBE alıcam :) ALUR'dan kesinlikle vazgeçtim zaten son zam'dan sonra aklımın bir köşesinde hala mosso wizard 7.8 105 full carbon mevcut.. :acpsnr:

Bence bir şansınız var o da 53-54 arası bir kadroya ihtiyacınızın olması. Ben 1.82 boyundayım ve 56 dan aşağı kadro bulamıyorum. Aynı araştırmayı 3 aydır ben de yapıyorum. Bir tane forumda bir tane sahibinden de olmak üzere 2 bisiliklet kaçırdım satıldı. Trek in yanından geçilmiyor bile ben scott a s20 ye takılmış durumdayım yine aynı düşünceler içindeyim 3000 e de çkmak istemiyorum ancak 2013 ve kullnılmış olana 2000 lerde istiyorlar. Taksitle 3000 verip almak makul gibi gelirken güzel bir 2. el bulmak da neredeyse imkansız. Oysa sizin boyunuza bir çok bisiklet ben görmüştüm.
Ben ise aliminyum almayı düşünmekteyim, karbon a nedense güvenemiyorum. Kullanma amacım da yarışmak gibi değil ama herkes "belli olmaz" diyor.

Bu nedenle ilgilendiğim sınıf "endurance" sınıfı... specialized da çok güzel ama donanım biraz düşük gibi

@alper 76 Aynen specialized kadrosu iyi ama donanım kötü. Bende tamamen kendimi KTM ve CUBE bağladım. Aslında CUBE da dediğin gibi kadro çok iyi ama donanım kötü.. Gerçi triban 3'ten sonra Sora da gelse 105'te bana iyi gelicek buna eminim :) KTM STRADA 2000 modelini düşünüyorum..

Hayırlısı olsun, geçnlerde ileri düzeyde yarışçı biriyle konuştum, "karbon alırsın aynı fiyata ama kilo alamazsın karbondan çatırdama gelince insan korkuyor" dedi. İyice soğudum. Bunu diyen arkadaşta Di2 set vs var 15000 tl lik biislete biniyor ki bir kaç tane vs olunca... ben de ortadayım şu anda ama 3000 veresim de yook, daha ucuza alabileceğim gibi bir umudum da.
pzazarlıga girdiğim iki biisklete de 1900-2100 çekmişlerdi e bunun sıfırı üstelik daha üstün hali 3000 ..bilemiyorum kafa çok karışık. Aslında bir arkadaşta Scott s30 vardı size de uygun olabilir. 2. el bölümünün ileriki sayfalarını bir tarayın derim

@alper 76 Araştırdıkça insanın gerçekten kafası çok karışıyor.. Hele benim şuanda Cube veya KTM diyorum ama gider bakarsın Salcona APEX alırım :) En güzel bisikletler bizimle olsun :)

@Levent TURHAL Levent, dostum önemli olan sonuçta mutlu olman gerisi boş...Ben 3 aydrı araştırıyorum bazne insanda çıldırma etkisi yapıyor fazla kasmamak lazım dediğin gibi...Forumda kimlere neler sordum rahatsız ettim...Neyse biraz durulduk artık ;):islik::islik:

KTM STRADA 2000 modeli hakkında fikri olan var mıdır? :acpsnr:

@Levent TURHAL
Al bence strada iyidir kardeşim :)
2. El bakıyordun bir tane gelişme var mı?

@Levent TURHAL Zaten aklın hep ondaydı bence abi umarım herşey istediğin gibi olur hee bide son olarak "bir tur verirsin artık" :D:D:D

Merhaba arkadaşlar . 3 4 aya kadar bir yol bisikleti almak istiyorum bütcem max 2000 tl (nakit)
Bisikleti 50-100km'lik turlarda kullanıcam fırsat olursa daha uzun turlarada çıkarım aklımda olan bisikletleri yazıyorum inşallah yardımda bulunursunuz. Saygılar .

Sedona 610 (link)
Carraro cr race 022 (link)
B'TWIN Triban 520 (link)
ve salcano olabilir salcanolar için sabit bi fiyat bulamadım 2000 i geçermi bilmiyorum

NOT: Nakit alacağım için sehirimde bayisi olan markalardan seçtim .
EDIT: Salcano xrs 030 (link)

Şimdiden teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: Mystogan
İlk yol bisikletim Carraro Race 032 (hala kullanıyorum) 6 ay oldu alalı. Gayet kullanışlı bence. Çok fazla sorun çıkartmadı şimdiye kadar 022 alana kadar 032yi tavsiye ederim. Yaptığım kazalara rağmen (aynakolda ufak boya aşınması, arka attırıcıda ufak boya aşınması ve gidon bandında soyulma hariç) pek de ciddi bir hasar almadı demek istediğim sağlam bir kadroya sahip. Aluminyumdur 10.7 kg ağırlığı vardır. İnternetten okuduğum tavsiyelere göre başlangıç için iyiymiş. İkinci el düşünürseniz eğer daha iyilerini bulabilirsiniz. Mümkün olduğunca vites ve göbek kompanentlerinin shimano gibi kaliteli markalar olmasına dikkat edin. Kolay gelsin...

@teenbiker internet sitesinde 032 gözükmüyor o yuzden bakamadım ona ama yorumunuz için teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: teenbiker
Geri