historiyst
Pedalşör ;)
- Tepki
- 994
- İsim
- Murat Hoca
- Bisiklet
- Giant
@mariokaldato Abi zaten Giant Air duruyo ama yola geçme sevdam debreşti napim performans dürtüyo biraz diyelim ...
İtalyan olanı al.Merhaba iyi günler, şu sıralar kadro boyunun büyük gelmesinden dolayı propel advcaned yerine bisiklet bakmaktayım. İki bisikletten birini alacağım
Willier Triestina 2018 Tiagra
Giant Tcr Advanced 3 Tiagra, sizce hangisi tercih etmeliyim veya alternatif önerileriniz var mı
Wilier Triestina, bizim wilier olarak bildiğimiz markanın tam yazılmış hali. Wilier Triestina 2018 tiagra olarak bisikletin hangi model olduğunu anlamamız mümkün değil. Bu haliyle Giant 2018 tiagra der gibi olmuş. Tam model ismini yazarsanız fikir verilebilir.Merhaba iyi günler, şu sıralar kadro boyunun büyük gelmesinden dolayı propel advcaned yerine bisiklet bakmaktayım. İki bisikletten birini alacağım
Willier Triestina 2018 Tiagra
Giant Tcr Advanced 3 Tiagra, sizce hangisi tercih etmeliyim veya alternatif önerileriniz var mı
Kusura bakmayın willier ile ilgili çok bilgi sahibi değilim. Modeli Willier GTR Gran TurismoWilier Triestina, bizim wilier olarak bildiğimiz markanın tam yazılmış hali. Wilier Triestina 2018 tiagra olarak bisikletin hangi model olduğunu anlamamız mümkün değil. Bu haliyle Giant 2018 tiagra der gibi olmuş. Tam model ismini yazarsanız fikir verilebilir.
Arkadaşlar bu bisiklet dikkatimi ekti claris grup setli olmasına rağmen ucuz neden? Görüşlerinizi ve eğer corelli kullanıyorsanız tavsiyelerinizi bekliyorum (link)
Arkadaşlar bu bisiklet dikkatimi ekti claris grup setli olmasına rağmen ucuz neden? Görüşlerinizi ve eğer corelli kullanıyorsanız tavsiyelerinizi bekliyorum (link)
İnşallah bir aksilik olmazsa tcr alacağım@atilbozoglu giant tcr tercih ederdim ben. Fiyata göre tercih degisebilr tabi.