Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yol bisikleti tavsiyeleri

Scudo
Edit:İç lastiğim sürekli patlıyordu.Jantın içerisine konulan bandı çok dandik yapmışlar.Jant parçalıyordu sürekli.Elektrik bandı ile halletim bakalım.Mosso Aero sora bisikletim.

@İsmetCanpolat elektrik bandı kısa vadeli bir çözüm.
Önerim ise Zefal Pamuklu Jant şeridi, aynı durum bende de vardı bu şekilde hallettim.

• Beğen
Tepkiler: erman35
@murat zeynel 4900 liraya carraro 052 alabilirsin tiagra set

@murat1695 54-56 kadro size uygun olacaktır. Üst gövdeniz daha uzunsa büyük olan kadroyu seçin. Boyunuz uzun ama iç bacak boyunuz boynunuza göre kısa. Sadece boynunuza göre kadro seçerseniz 58kadro çıkar ama zorlanabilirsiniz. Size tavsiyem bir mağazada 54 ve 56 denemeniz.

@brave17 o tür şeyleri pek beceremem, uzun yazı yazma yeteneğim yok 😄 sorunuz olursa elimden geldiğince yardımcı olurum 😊

MTB'den yol bisikletine geçeceğim, 2800'e kadar bütçem var. Şehirlerarası sürmeyi düşünmüyorum, bulunduğum şehir (İzmir) çoğunlukla düz zemin, günde 30-40km yapsam benim için yeterli. Carraro Race 12 modelini önerdiler, teknik bilgim oldukça zayıf ama anladığım kadarıyla diğer markalara göre daha performanslı kalıyormuş. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

• Beğen
Tepkiler: Mr.pro
MTB'den yol bisikletine geçeceğim, 2800'e kadar bütçem var. Şehirlerarası sürmeyi düşünmüyorum, bulunduğum şehir (İzmir) çoğunlukla düz zemin, günde 30-40km yapsam benim için yeterli. Carraro Race 12 modelini önerdiler, teknik bilgim oldukça zayıf ama anladığım kadarıyla diğer markalara göre daha performanslı kalıyormuş. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Piyasada bisiklet azaldı iyice zaten mosso aero sora kullanıyorum 3650 ye aldım. Sora set bende yola ilk geçişim için bunu aldım şuan memnunum gayet.O fiyata carraro almıştıa arkadaşım ama tavsiyem 800 tl daha ekleyip bütçeye sora setli bisiklet almanız.

Herkede iyi aksamlar
Trek'imi emekli ettim artik bir yol bisikleti düşünüyorum
Yaklaşık butun markaları inceledim
Bianchi infontrino xe 105 Disk ağırlik kazandı
Kullanan var mı ?
Alternatif görüşleriniz nedir?

İyi akşamlar benim pek bilgim yok ilk defa yol bisikleti aldım geotech air 28 3 mavic jantları tiagra 4600 set var 52 kadro olduğu için değiştirmek istiyorum 54 kadroya geçeceğim ve sahibinden de geotech air speed 5 buldum yakın fiyata ama jantları sele sele borusu ve gidon boğazı geotech marka tiagra 4700 var diğer komponentler değilde jantlar aklımı karıştırıyor mavicten geotech veya başka firma ürünü janta geçmek akıcılıkta çok sorun çıkartır mı sizin görüşleriniz nedir birkaç jant seti deneyebilen abilerim varsa onların fikirlerini almak isterim

@Tolga Altuğ aynı şekilde benimde 3000 tl bütçem (aksesuar hariç) var bende şuan carraro race 012 ve KRON erc 1000 endurance ile ilgileniyorum ikisinden biri olacak henüz kadro boyuna falan karar vermedim ama boyum 183 cm kilo 85 en yakın zamanda gidip deneyeceğim bu arada bisikleti sıfır almak istiyorum öncelikle düşüncelerinizi iletirseniz çok memnun olurum başka önereceğiniz bir şey var mı bu arada bike fit 'i çoğu kişi önermiş sizin görüşünüz nedir bisikleti aldıktan sonra yaptırsam sıkıntı olurmu ? herkese iyi günler

244037 dosyayı görüntüle
  • kadro-icon.png
    KADRO
    6061 ALLOY - FOLDING
  • masa-icon.png
    MAŞA
    RIGIT
  • aynakol-icon.png
    AYNAKOL
    SHIMANO FC-TY301 41/34/24TX170L
  • ruble-icon.png
    RUBLE
    SHINAMO MF-TZ500
  • viteskolu-icon.png
    VİTES KOLU
    SHIMANO TOURNEY SL-RS36 7X3
  • arka-attirici-icon.png
    ARKA ATTIRICI
    SHIMANO RD-TY21
  • on-attirici-icon.png
    ÖN ATTIRICI
    SHIMANO FD-TYZ500
  • zincir-icon.png
    ZİNCİR
    KMC-Z33
  • fren-icon.png
    FREN
    ALLOY V-BREAK
  • orta-gobek-icon.png
    ORTA GÖBEK
    KASET
  • pedal-icon.png
    PEDAL
    FOLDING HF661
  • hazne-icon.png
    HAZNE
    RULMANLI 28H
  • jant-icon.png
    JANT
    STARRIMS JS19SZ
  • lastik-icon.png
    LASTİK
    RUBENA WALRUS 20X1,750
  • agirlik-icon.png
    AĞIRLIK
    13,20kg
AKSESUARLAR
  • ALÜMINYUM BORU BAGAJ
  • PVC ÇAMURLUK
  • PİLLİ ARKA STOP LAMBASI
Böyle bir bisikleti şehir içi (işe git/gel) kullanabilir miyim acaba?
Açıkçası bu şekil bir bisiklete daha çok ısındım ama işlev/kullanım olarak uygun mudur?
Öncelikli amacım işe git/gel tabi ve izinli günlerde sahil boyu git gel için düşünebilirim.
Fiyat olarak da almayı isteyeceğim aralıkta.

Son düzenleme:
Ben ikinci el taraftarı olduğum için sıfır bisiklet alacak olsam büyük ihtimalle (link) şöyle birşey alırdım.

@trainspotting35 yani güzel fakat karizma olarak sanki carraro 012 daha iyi birde çok ciddi fark var mı aralarında ?

Gerçekten tourneye o fiyatı veren var mı? O fiyata sora bile bulunuyor.
@Anonim tamamı bile tourney değilmiş. Shimano ve Microshift karışık bir sistem. Alacak olsam sıfır sora veya 2.el tiagra alırım o fiyata.

4000-5000tl civarı bütçem var. sora veya tiagralı ne önerebilirsiniz? ikinci el bakmalı mıyım bilmiyorum. bir önceki ikinci el bisikletimden hiç memnun değildim. ama fiyatta da çok belirgin fark oluyor.
(lütfen mosso cavalier modellerini önermeyin, çok karışık geliyor)

Geri