Mr.pro
Üye
- Tepki
- 11
- İsim
- samet ş.
- Başlangıç
- 2008—09
- Bisiklet
- Carraro
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
@TatanQa_tr , bu sorunun cevabını alacağınız mağazadan da teyit edin derim, zira farklı mağazalar diye anlıyorum.
Size 53-54 kadro olur diye düşünüyorum. M 52 ye denk geliyor sanırım. 81 cm iç bacak için 54 kadro uygun ama daha dik sürmek isterseniz 52 daha fazla yatmak isterseniz 56 alabilirsiniz elbette. L 53 kadroya denk geliyor yanlış anlamadıysam, tercih edebilirsiniz.
Üstad hayırlı olsun sevindim adına kazasız belasız sür.Selamlar
Şimdi geldim Decathlon 'dan ... M kadro siparişi verdim parasını ödeyip . Aynı konuştuğum gibi kabul ettiler , M kadro gelince kurulup denemesini yapacağım , olmadı L kadro zaten orada duruyor . Nasipse birini alacağız inşallah . Oradayken RC500 M kadro vardı resimde altta görünen onu denedim , bir sorun hissetmedim gayet iyiydi , tabii RC500 daha Endurance tarafında alın borusu epey yüksek gidon boğazı da 10cm di.
Bana da hayırlı uğurlu olsun inşallah , bir hayır duanızı rica edeyim
244497 dosyayı görüntüle
Esnekliğinizi bilmiyorum ama anladığım kadarı ile agresif sürücünüz yok. M ile l arasında sanki L daha uygun duruyor.@_Madmexx _ selam, aslında denedim geçen gün L kadro vardı sadece , 11cm gidon boğazı yine biraz fazla kaçtı , eldeki 8cm veya alınacak 9cm gidon boğazıyla kapanır mı fark acep. M kadro da da fazla eğilir mişim gibi geliyor HT 3 cm aşağıda M kadroda. Gerçi spacer ile halledilebilir sanki ?
Hayırlı olsun. Güle güle kullan. Bence bisiklet olarak doğru seçim yaptın. Kadro boyunuda tutturdun mu süper olacak. Tribün dan sonra çok iyi hissettirecek@erman35 Sağol hocam , daha iyisi senin olsun inşallah. Evet videolara bu ara bisiklet alacağız diyerek ara vermiştim 3-4 gün , hatta 2 gün önce Triban 500 'ü bir arkadaşa sattım , bisikletsiz kalınca hızlandırayım dedim . Tanıtımı elimden geldiğince yapacağım mutlaka , bu bisiklet hakkında çok detaylı bilgi bulmak zor . Yerli tanıtım zaten yok . Üstelik Triban 500 ile karşılaştırabiliriz de , iyi olur
edit. Detaylı bilgi ve kullanıcı yorumlarını decathlon 'un fransa ürün sayfasında buldum ve translate ile çevirerek okudum. İtalyan sürücülerin bazıları da Youtube videosu çekmiş bu bisikletle , Allah 'tan İngilizce 'ye otomatik altyazı çeviriyor - onları da hatmettim