BeratDd
Üye
- Tepki
- 2
- İsim
- Berat
- Başlangıç
- 2001—02
- Bisiklet
- Kron
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Bence onuda almayın çünkü ağır bisiklet 10 kilo sanırım, lastikler piyasada ki en kötüsü kadro açıları yeni başlayan için uygun değil. yani sadece görüntü olarak duşunmeyin.Tşkler dostum Mosso cavalier 700 sora almayı tercih ettim
endurance denmiş ama dişli oranları cok sert 11-28 52-36 olmamalı. Yapamamışlar.Resimlerde iyi görünüyor fakat kadrosu aeromu endurance kadromu anlamadım ön jant ile kadronun arası aero seattube endurance ?
Merhabalar. Ben gravel almak istiyorum ama oldukça pahali elimde yol bisikletim var ona da kıyamıyorum satmaya . Satmaya kalktığımda da komik fiyatlar veriyorlar. Mosso monza cyclocross diye geçiyor ama gravellardan farkı var mi.mosso monza ikinci ellerinin fiyatları uygun . Sizce ne yapmalıyım.yol bisikleti ile araziye de girmem mümkün değil. Mosso monza kadro geometrisi mi de bulamadım.
CokMosso Monza bir Cannondale CAADX gibi safkan cyclocross yarış makinesi değildir, ancak Bisan All Trail gibi klasik gravel kadro da değildir. İkisinin arasında kaldığı için her iki sınıftan bazı özellikleri taşır.
En zayıf noktası olan maşayı düzgün bir karbon maşa ile değiştirirseniz, aktarıcıyı da sgs bacak bir mtb aktarıcısı ile değiştirip 11-36 kaset dişli takarsanız çoğu gravel ile benzer performans elde edebilirsiniz.
Amaç mesafe gitmek ise 100 km her şekilde gidersiniz. Performans farklı bişey . Amaç a noktasından b noktasına varmak ise fazlası ile yeterlidir.Cok
Çok teşekkürler. Geliştirme yapmadan da 100 km mesafelere çıkmam mümkün olur mu. Çoğu kişi çok kısa mesafeler için uygun olduğunu yazmış. Kusura bakmayın.kafalar epey karışıyor. Çok sağolun ilginiz icin
Cok
Çok teşekkürler. Geliştirme yapmadan da 100 km mesafelere çıkmam mümkün olur mu. Çoğu kişi çok kısa mesafeler için uygun olduğunu yazmış. Kusura bakmayın.kafalar epey karışıyor. Çok sağolun ilginiz icin
Hocam ben de carraro 042 var güzel aero değil. Ama imkanın olursa ben almışken 062 ye kadar zorlamani tavsiye ederim. Çünkü yol bisikletleri çok hızlı satilmiyorMerhabalar, 4000tl civarında Endurance kadrolu, benzer modellere göre sürüşü rahat olan yol bisikleti olarak hangi modeli önerirsiniz ? 2. ele girmek istemiyorum. Carraro 012 022 042 052 062 aynı kadroyu kullanıyormuş sanırım. Mosso biraz agresif kadroya sahip onu eledim. Salcano'nun kadrosu biraz eski kalmış gibi görünüyor ama sürüşü rahat olabilir.
Corelli fit yerine claris setli yol bisikleti öneririm. En alt giriş seviyesi.coratec kullanan çevremde yok ama almışken 105 li yol bisikleti almak daha iyi olur.Corelli fit bike hakkında düşünceler nedir?
Bir de corratec dolamite 105 set hakkında düşünceler
Peugeot yol bisikletleri endurance kadroya sahiptir hocamMerhabalar, 4000tl civarında Endurance kadrolu, benzer modellere göre sürüşü rahat olan yol bisikleti olarak hangi modeli önerirsiniz ? 2. ele girmek istemiyorum. Carraro 012 022 042 052 062 aynı kadroyu kullanıyormuş sanırım. Mosso biraz agresif kadroya sahip onu eledim. Salcano'nun kadrosu biraz eski kalmış gibi görünüyor ama sürüşü rahat olabilir.
Kullanacaginiz jant ve lastik belirleyici olur. 32 nin altina ineceginiz bir lastik hiz konusunda beklentinizi karsilar. Gravel bakıyorsaniz Grx setli yada 2019 G2lerde bulunan Tiagra setli bir secim makul olacaktir.Sizce gravel bisiklet almak mi mantıklı yoksa. Mevcut yol bisikletinin daha iyisini mi almak mantıklı bisikletim sora setli. Gravel ile uzun yol deneyimi hız olayı nasıldır kullananlar var mi
Hız arıyorsan yol bisikleti ile devam etmelisin. Gravelin amacı yol bisikletinin giremediği yada sahibinin sokmak istemediği taş çakıl çamura daha rahat girmesidir.vites oranları da buna göredir. Eğer dağ bayır gezmek köy yollarına gireceksen, hatta tür bisikletine dönüştüreceksen gravel tercih etmelisin.Sizce gravel bisiklet almak mi mantıklı yoksa. Mevcut yol bisikletinin daha iyisini mi almak mantıklı bisikletim sora setli. Gravel ile uzun yol deneyimi hız olayı nasıldır kullananlar var mi
042 almak istiyordum ama stoklarda yok. Gelirse de zamlı şekilde gelir herhalde.Hocam işinize karışmak gibi olmasın ama ben carraro ve mossoyj daha çok beğeniyorum kendim carraro 042 sora kullanıyorum. İmkanınız varsa tavsiye ederim carraro 042
Alınır abi uygunsa boyunaArkadaşlar 2019 scott speedster 30.Sıfır ürün mağazadan 6600 lira fiyat aldım. Ancak bisisklet teşhir ürünü, asılı vaziyette vitrinde duruyor uzun zamandır görüyorum. Bisiklet S kadro boyu. Benim boyum 174cm, iç bacak boyu 73 cm. Scott ın sitesine girdiğimde bana uygun kadronun S kadro olduğunu söylüyor. Ne diyorsunuz? Sizce alınır mı?