Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yol bisikleti tavsiyeleri

1.68 boyundayım 52 kadro Lapierre kullanıyorum gidon boğazını kısaltmak zorunda kaldım. Bu size referans olsun.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Scudo
Gidon boğazı kısaltma işlemi kadro biraz büyük geldiğinde uygulanır genelde.

• Beğen
Tepkiler: BicycleX
@trainspotting35
Peki bendede olurmu boyum 170 bacak iç boyum 80

Bilemem bu sene olmaz, seneye olur. 2 sene sonra 52 kadro küçük olur yaşınız 16 olduğu için biraz değişkenler söz konusu.

@drbahadir bisikleti aldınız mı bilmiyorum ama bende Antalyada yaşayan biri olarak çok güzel yokuşlar var sadece düzde binmek bir süre sonra çok sıkıcı gelir ikinci ellere de bir bakın maalesef yol bisikleti alıp bir süre sonra hiç binmeyen insanlar var boş yere okadar parayı yatırmamış olursun jant ve lastik içinde para ayırmış olursunuz nacizane bir öneri...

@trainspotting35
Hım peki kadro küçük olunca bir sıkıntı oluyormu kulanış acısında

Merhaba arkadaşlar,

Yaşım 30, uzun zamandır bisiklet kullanmıyorum. 1.88 boyum 95 kilom var. Hem spor amaçlı hemde günlük olarak çalışma esnasında kullanacağım bisiklete ihtiyacım var. Elektrik İdaresinde çalışıyorum belirli adreslere gidip işimi yapıp bir sonrakine geçeceğim. Sabah 2km işe gidiş akşam ortalama 2 3 kilometre de dönüş yapacağım. Beni kolay idare edecek ve yormayacak bir bisiklet arıyorum. Hafta sonları da spor amaçlı kullanacağım. Bütçem fazla yok ama bana uygun f/p ürünü ne ise onu bir şekilde satın alacağım.

Bana bu konuda yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

@mariokaldato
Haklisiniz, ozellikle bu zamanda fiyatina gore uygun ama bir iki sene oncenin sifir fiyati ama sonunda satin aldim bakalim. Cok olumlu yorumlar okudum hakkinda, kadroda aliminyum cok iyi kullanilmis

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Merhaba, giriş-orta seviye bir yol bisikleti almayı düşünüyorum. Daha çok kısa şehir dışı turlarda kullanacağım. Şu 3 model arasında kaldım:

-(link), 105 setli, 5000TL
-(link), 105 setli, 5000TL
-(link), 105 setli, 4250 TL

Carraro'da 28" FSA jantlar var, Mosso'da ultegra orta göbek var, Salcano ise fiyat avantajına sahip. Tavsiyelerinizi bekliyorum:

Not: Fiyatları lokal bir bisiklet satıcısından aldım,

sıfır alacaksan sınırlarımı zorlayarak Btwin triban 540 al bence . dandik jantlı sora claris bisiklete 3000 vereceğine . mavic jantlı 105 setli bisiklete 4500 vermek daha mantıklı . ilerde jantlardan memnun olmayacaksın değiştireceksin claris de zamanla memnun etmeyecektir . 105 setli hele mavic jantlı 4500 liraya bisiklet gerçekten çok ucuz

@KarizmatikEmmi

Decathlon'un internet sitesine baktım, Btwin triban 540 sadece XL kadro var. Benim boyum 172, sanırım uygun olmaz.

@dengeleme
@dengeleme
bunları görünce ben de senin gibi kararsız kaldım :)

2015 model Salcano XRS030 Sram Apex 53-39 ve 11-28 dişli oranlı Mavic Aksium jant seti ve carbon gidonlu 2.750 son fiyat nasıl alınır mı sizce?

@dengeleme
Reis bu fiyatları nasıl alabildiniz ya? 739SCA 105 8000 yazıyor. Şahıs olarak yakından tanıdığınız birisi mi ona göre buradaki bayilere soracağım dalga geçip göndermesinler bu fiyatı isteyince :) (Referansım var onu da not düşeyim)

• Beğen
Tepkiler: MakRo
@KarizmatikEmmi
bedeni yok hocam ya olsa kacırılmayacak fırsat

@hanilci01
Dostum bisikletçi tanıdık değildi. Sadece internette bu fiyata var, sen en son kaça yaparsın diye pazarlık yaptım.

Merhaba dostlar, boyum 174, 3000~3500 bandında bir yol bisikleti arıyorum. Azıcık daha koy da şu bisiklet hayli hayli, çok daha mantıklı derseniz bütçeyi biraz arttırabilirsiniz. Teşekkürler.

@dengeleme
Belirttiğin fiyat bandında 1 ay önce kron rc4000 aldım karbon maşalı fultriagra setli çok memnunun

Arkadaşlar merhaba
4000 tl civarı bisikleti almayı düşünüyorum
Bisikleti daha çok yarışlarda kullanacam.
Özellikle triatlonda
Hatta bu sene ironman 70,3 de yapabilirim.
Yardımınıza ihtiyacım var.
Fuara gittim ancak ne yazikki istediğim bilgileri satış temsilcilerinden alamadım
En basit kilosunu sorduğumda 10 kilo civarıdır herhalde tarzında sallama cevaplar verdiler.
salcano xrs033 tiagra ile carraro 052 arasında kaldım.
Fuarda salcano yoktu. carraro nın ise renk kombinasyonları hiç çekeci gelmedi.
Varsa başka öneriniz onlarada bakabilirim

@dengeleme

Hangi site olduğunu söylebilir misin ?

Geri