Scudo Sports

Yol bisikleti tavsiyeleri

Campagnolo düşünmeye başladım
Ya da
Mosso 750 CB Ultegra
Merida sculture 5000
Düşünüyorum
Forumda biri bahsetmişti
Sculture 5000 yerine 6000 kadrosu ya da
Reacto 4000-5000 kadrosu daha üst seviye demişti farkı nedir acaba

Scudo
ben bu bisikleti ocak ayında 2500 tlye almıştım bu kadar uçtuğunu şimdi gördüm aslında verdiğim linkte de fiyata bakmamıştım :kötü::kötü:

77218_revelator_5000_black_white_orange.jpg

RENK:
KADRO:

MAŞA:
FREN:
VİTES KOLU:
ARKA ARTTIRICI:
AYNAKOL:
RUBLE:
JANT:
LASTİK:
AĞIRLIK:
carbon (white+orange)
Revelator TK-Performance Carbon
Roadrace, Monocoque-Caliper, R: 1485
Carbon-Fork F7 Caliper
Shimano Ultegra 6800 Caliper
Shimano Ultegra 6800
Shimano Ultegra 6800
Shimano Ultegra 6800 50-34 Compact
Shimano CS6800-11 11-28
Mavic Cosmic Elite 25
Conti Ultra Grand Prix 4000 25-622 folding
7,7 kg
Bu nasıl ikinci elini buldum temiz

@mrfelicity karbon daha az esner konfor arama. Arka ruble 11-32 olursa kısa bacak olmaz. Yol bisikletinde konfor beklentini az tut bence.ve endurance kadro seç.

@Tekus
Gayet güzel. Temiz ve fiyatı uygun ise alınabilir

@Tekus Aynı fiyata 105 5800 SETLİ Canyon endurance 7.0 alabilirsin. Aradaki tek fark Gurup seti ve Sıfır ürün olması... Tabi bu ürün Sıfır gibi temiz ise alınabilir bence..

@Adrenalin26 ürün 600 km civarı kullanılmış yani sıfır baktığım bisikletler hep al kadro olduğu için bisiklete vuruldum bütçemi ciddi zorluyor ama 2 haftadır uykularım kaçıyor bisikletsiz kaldım kendi bisikletim çalındı o yüzden bisikletsiz dengemi bozdu yurt dışından yoksa çok baktım merlinbike da r8000 ultegr setli full karbon merlin var 6700 tl civarı tanıdık bukur getirtirsem 35 euro kargoyla gelecek çanta alırsam onuda vermıomusım sanırım ama işte ingiltereden gelen olacak da vsvs

@Tekus Rengi , tipi gönlüne yattıysa , pazarlıkta yap al . Grup seti, jantları, Lastikleri başlangıcın üstü, dediğin gibi azda kullanılmış ise fiyatı makul..

Bende bir yol bisikleti almak istiyorum konuyu tam olarak incelemedim fakar yinede sormak istiyorum.
Max 7500 tl
-Karbon kadro
-105 setli olsa iyi olur

@Adrenalin26 teşekkür ederim
Peki bir sorum daha olacak
Canyon için buraya getirme masrafı ne olur
Kargo vergi
Oradan yollarlar ise

Canyon cf 8.0 ile koyasladığımızda nasıl
Jant setleryle ilgili bilgim yok
Ama canyondaki ultegra 8000 serisi
Bugün kü fiyatla o da 7500 tl ye geliyor
Oradan birisini bulurda getirtebilirsem 35 euro ucak kargo parasımı vericem
Çanta alırsam kargo parasıda almıyorlarmış
Sanırım
Bilgin varmı @Adrenalin26

@Tekus Canyon bisiklet siparişi ve teslimat süreci
Bu konuyu plursanız eğer, tüm sorularınızın cevabını bulabilirsiniz. CF 8.0 1500 € Sınırınnın tam ucunda.1825 dolar ediyor. Türkiyeden sipariş edecekseniz eğer 0.8 almak biraz riskli. Gidip alma imkanınız var ise vergi iadesinden yararlanabiliyorsunuz. Yanlış bilmiyorsam eğer, yurt dışından getirecek kişide türk vatandaşı değilse eğer, vergi iadesinden yararlanamıyor. Siz genede dediğim konuyu oklursanız iyi olur.

Canyon Endurance 7.0 yeni aldım 7200 tl ye geldi tabi yanında suluk kafesleri ve suluklar vardı 1 tanede kadro kulağı ilave..

@Adrenalin26 bu konuyla ilgili bir yaz buldum bakalım okuyorum
İngiltereden merlincycles dan bakıyordum ama ordan gelecek yok
Almanyadan gelebilecek kişiler var
Türk vatandaşılar bakalım

Yol bisikletine başlamayı düşünüyorum artık yollarda uzamak istiyorum biraz yaşım 16 boyum 167 yol bisikleti altımda absürt veya kötü dururmu dış görünüş açısından

@Bedirhan Uğur
Takılman, dert etmen gereken en son noktaya takılmışsın sanki ;) Zaten hiç bir bisiklet dış görünüş olarak seni kötü gösteremez. Hele yol bisikleti gibi şık bir alet asla :harika: İçin de, kafan da rahat olsun bu konuda.

• Beğen
Tepkiler: Bedirhan Uğur
@Tekus
Türk vatandaşı olması yeterli değil. Vergi iadesi alabilme koşulu ikamet edilen ülkenin Avrupa Birliği ülkelerinden biri olmaması. Türkiye'de yaşan bir Alman vatandaşı vergi iadesi alabilirken, Almanya'da yaşan bir Türk vatandaşı vergi iadesi alamaz.

@Bedirhan Uğur Ben 1.68 im ve 38 yaşındayım daha uzama şansımda yok ve yol bisikleti kullanıyorum ben ne yapayım.:):)

• Beğen
Tepkiler: Eroseros
Geri