@:DDD Ciddi olarak bakındım Canyon modellerine, Endurace CF 7.0 ve Ultimate CF SL 7.0 beğendiğim iki model oldu, uygun kadro boyu da stokta hemen kargo. Ama 220 dolar kargoya veremem, gereksiz derecede pahalı. Ve kargo bir şekilde bedavaya gelse bile Endurance CF 7.0 vergisi ile 9500 liraya geliyor. Çok fazla pahalı, açık konuşmak gerekirse eski seri Tiagra sistemli alüminyum bisikletler bile taş gibi kullanılıyorken, sadece hafta sonu kullanılacak bir bisiklet için benim görüşüme ve maddi durumuma göre gereksiz derecede pahalı rakamlar. Çok heves edip, kafayı taksam neyse ama o kadar abartmaya gerek yok
Sonra jant çatlasa, yenisini alacak para bulamayacağım.
En başta aldığım bisikletin kadro boyu uysaydı, hiç yeni bisiklet uğraşına girmeyecektim aslında ama biraz mecburiyetten bakıyorum.
@özgür duygu Evet şu (link) . Fiyat açısından pahalıya satılması iyi ama diğer bir açıdan garantiden değişen bir karbon kadro. Zaten ilanlarda 3-4 tane karbon Felt ancak var, bir tanesinde üretim kaynaklı bir sorun olmuş ki değiştirilmiş. Bu bence iyi birşey değil, kötü bir şey.
@ProfessionaL Bu işin sonu yok hocam ama bir defa rahatı bulduğunda yıllarca kullanabiliyorsun. İlk bisikletimi 2011 yılında almıştım, 5-6 yıl boyunca tek bir değişiklik yapmadan binlerce km kullandım, herşey güzel olduğunda hiç şunu da değiştireyim kafasına girmiyorsun, sürmeye odaklanıyorsun. Ama birşey kafana takıldığında, değiştirene kadar rahat edemiyorsun