Selamlar , yol bisikletine ben de geçiş yapayım istiyorum ancak yeni başlayacağım için ve yaş da 41 olunca agresif veya aero kadro sert yapıda olacağını düşünerek daha enduro kadro tarafında turlara da izin verecek bisiklet aradım.
2.el 'de fiyatları bir kenara koyarsak , satıcıların durumu daha tuhaf. Kaçıyla görüşsem öne tamam diyip sonra kargo olayına girmiyor hatta cevap da vermez oluyor. Yaşadığım yerde de yok 2.el temiz ve istediğim model.
Bu yüzden aklımda
Triban RC120 var sanırım Triban 500 'ün yerine geçecek model bu rengi tasarımı vs çok hoşuma gitti yerinde inceledim. Arka ve önde bagaj için yerler mevcut , ön maşa karbon , vites sistemi Microshifg R8 ve dişli oranları güzel 11-32T , aynakol ikili 50-34 yokuşta da üzmez , hızlı gitmeye de müsait . Baya hafif geldi , sitesinde 10,8kg yazıyor .
İç bacak boyum 83cm boyum 1.83 ancak şöyle birşey söyleyeyim ; The Eddy Fit sitesinden yaptırdığım ölçülere göre :
Bu Btwin serisinde özellike TT 'yi baz almak gerekli diye biliyorum , bu durumda M kadro sanki daha uygun. L 'yi denedim fena değil gibiydi ama M 'ye de bir bakacağım.
Yorum alabilir miyim ?
(link)
Buna alternatif Carraro CR042 'ye de baktım ancak kadro daha agresif ve amacım yarışmak değil , akıcı bir bisikletle isteyince hız , isteyince tur yapmak çadır , çanta vs.
Sanırım , bayram'dan hemen sonra alacağım . Veya yarın bir ihtimal.
Teşekkür ederim değerli yorumlarınız ve paylaştığınız bilgiler için.