Kotkata
Üye
- Tepki
- 10
- İsim
- Yiğit
- Başlangıç
- 2017—18
- Bisiklet
- b'Twin
- Bisiklet türü
- Dağ bisikleti
@Kotkata merhaba hoş geldiniz.
Deneyimlerim doğrultusunda bir hususu belirtmek isterim. Yaşınız 20'li yaşlarda ve genellikle yol bisikletine heves eden genç kişiler bir kaç hafta sonra Claris yetmiyor, Sora yetmiyor... gibi gibi altı boş sebeplerle bir an önce bisikletlerinden çabucak vazgeçip o pahalı bisiklet ve grupsetlerin peşinde koşturuyorlar.
Bu şekilde yapma harektini kendinizde öngörüyorsanız, hiç boşa uğraşmayalım. Direkt 2. el 105 grupsetli bir şeylere bakın ya da para biriktirin sıfır alın.
Ya da ben uzun bir müddet aldığım bisikleti kullanır hakkını veririrm dersen de R2000 Claris amatör kullanıcıya yeten bir grupset.
Bisikletini inceledim ancak ağırlık bilgisi, orta göbek ve jant göbeklerinin neler olduğunu göremedim. Grupsetten ziyade bunlar da çok önemlidir zira bu yürüyen aksamlar jant hafifliğiyle birlikte akıcılığı belirler.
Sen Peugeot'u bi araştır ayrıntılarını öğren ben sana 2 bisiklet tavsiye edeyim. Göstermiş olduğun bisikletten daha iyi olduklarını belirteyim:
1. Mosso Cavalier Claris (sahibi olduğum)
2. Bisan RX 9200 Claris
Araştırdım ancak bulamadım göbek bilgilerini veya ağırlığını bisikletin, bisikletçide öğrenmeye çalışacağım bu bilgileri. Teşekkür ederim tavsiyeleriniz ve ilginiz için, paylaşacağım bilgiyi sizle öğrenince.