Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yol bisikleti tavsiyeleri

Allah daha çok versin hocam.
 
  • Beğen
Tepkiler: hegemon
Scudo
3 yıl clarisli ikinci el carraro kullandım. Hatta şu an kullanıyorum (zwift) asla bir sıkıntısını görmedim. Dolayısıyla çok daha uyguna gayet iyi makineler bulursunuz. No name bişi alacağınıza carraro bisan salcano filan alın bence.
 
Konya ereğli veya çevresinde olan var mı
 
@trainspotting35 Bakalım ergen aksama doğru tartıp video çekecek bekliyorum. Bu arada tiagra setli btwin triban 540 için ne söylersiniz. Bir yandan kedime bir yandan kardeşime bakıyoruz. Bilgimiz yok.
 
Merhaba Peugeot t11 modelini almak istiyorum boyun 165 bacak boyum 70 cm burda olmadığı için deneme şansım olmadı 455 H bana uygunmudur yardımcı olursanız sevinirim
 
@hamlet2006 Zaten kardeşime bakıyorduk onu. Yalan oldu tartım işi.
Abi daha önce tartmıştım max 7 kilo gelmişti bilemedin 8 olsun.
Ama inanıp güvenmiyorsan sen bilirsin arkadaşın dükkan kapalı tartamadık el tartısı da yok dedi çıktı :D

:D Biz de boşuna sizlere danışmıyoruz heralde ahahahah :D
 
  • Beğen
Tepkiler: Hami Bulut
Biz de boşuna sizlere danışmıyoruz heralde ahahahah :D

Herşeyi bize niye danışıyorsunuz, ben de onu anlamıyorum. :ssrtcbya:

Bana birisi tiagralı alüminyum bisiklet 7 kilo dese, hemen tiagralı karbon kadrolu bir bisiklete bakarım ilk önce.
For example
Scott Addict 30 ; 8,5 kg
(link)

Trek de baksanız, Specialized da baksanız ortalama tiagralı karbon bir yol bisikleti 8,5 kg civarındadır.
Bunu satıcı adama gösterip diyeceksiniz, kardeşim neyin kafasını yaşıyorsun, premium markaların carbon tiagralısı bile ortalama 8,5 kg,senin alüminyum nasıl 7 kilo olacak bizimle dalga mı geçiyorsun derdim.

Dikkat ettiyseniz alüminyum bir tiagralının ağırlığından değil carbon bir tiagralının ağırlığından tersten gelerek savı çürütmeye çalıştım.Karbon bile olamıyorsa alüminyum neden olsun


Sakın ha beni yanlış anlamayın, elbette daha tecrübelilere soru sorup birçok şey öğrenebilirsiniz. Ama bir bisikletin kilosu gibi objektif olan kişiden kişiye değişmeyen, teknik verilerine sadece bakıp görebileceğiniz bir soruyu sormanıza da hiç gerek yok.Diğer fabrikasyon üretim bisikletlerin ağırlıklarından yola çıkarak toplama bir bisikletin bile ağırlığını kestirebilirsiniz.
 
@hamlet2006 Tabiki haklısınız sizlerde artık bizim gibi amatör/acemilerden sıkılmışsınızdır yine de sabırla verdiğiniz yanıtlar için teşekkür ederim.

Ama şahsi olarak beni soracak olursanız dün 1 bugün 2, bisiklet ve teknolojilerine o kadar uzağım.
Mantıksız şeyleri bir anda anlayıp "yok ya bu böyle değildir, cık cık cık mümkünatı yok" deyip bir mantığa oturtacak kadar ne sistemlerini, ne tekniklerini biliyorum.

O yüzden galiba en doğrusu acemilerin abone olmalarını engellemek :D ahah
 
@bonder76
Benim bisikletin ağırlığı üzerinden verdiğim örnek ve anlatmaya çalıştığım şey ile sizin yukarıda yazdığınız arasında pek de alaka yok diye düşünüyorum.
 
Arkadaşlar Carraro Gravel g2 kullanan varmı aranızda. Bisiklet hakkında biraz bilgi almak istiyorum da. Teknik bilgiden ziyade kullanıcı yorumu benim için daha iyi olacak.
Yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum. Sürüş pozisyonundan ve disc frenlerden çok memnunum. Sadece yolda kullandığım için lastiklerini 28mm Continental GP5000 ile değiştirdim. Jantlar ve sele yol sürüşlerinde eksiler. Açıkçası 062 ile Gravel arasında kararsız kalmıştım. Şu and adüşünsem yine kararsız kalabilirim :)

Bunun dışında sormak istedikleriniz varsa seve seve yanıtlayabilirim.
 
@Bıyıkov lastik konusunda bende değiştirip değiştirmeme konusunda kararsızım öncelikle bir süre bu şekilde kullanıp sonrasında kararımı vereceğim sele konusunda evet rahatsız edecekmiş gibi duruyor. Yukarıdada yazdığım gibi en zor alışacağım nokta gidon ve hidrolik fren sistemi olacak sanırım
 
@bonder76
Benim bisikletin ağırlığı üzerinden verdiğim örnek ve anlatmaya çalıştığım şey ile sizin yukarıda yazdığınız arasında pek de alaka yok diye düşünüyorum.
Alalim zuccaciyeden birer salkano ng 650 , dalalim hülyalara , bimlere yaaa sulo boşver
 
Neyse Schwinn Fastback3 sıfır sipariş geçtim biraz önce. Hatta ellerinde 1 adet kalmış toplam ağırlığıni filan bilmiyorum ama hoşuma gitti fiyatta iyi gibi.
Atilla bisikletten sipariş verdim sizce seçim iyimi nasıl bisiklet sizce.
 
@bonder76 sanırım bundan bahsediyorsunuz

(link)

4bin lira buna verceğime aşağıdakilerden birini seçerdim,

(link)

(link)
 
Bence de en azından karbon maşalı bisan mantıklı duruyor
 
n11 ile kendi sitelerinde 700 tl fiyat farkı vardı. Sitelerinden direkt havale ile 3200 TL ücretsiz kargoyla aldım.@MertV
 
  • Beğen
Tepkiler: necmeddin
@bonder76 size kalmış..

(link) böyle bir alternatifte var..
 
Geri