Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yol bisikleti tavsiyeleri

Herşey iyi güzel ama bunda da on jantta bir çıtırtı var aldığım günden beri.

Taktığım kedi gözünden sandım değil.
Taktığım kablosuz km mıknatısındandır dedim; değil.
Jant akort ayaridir dedim bugün yakında bisiklet servisi vardı çok az akort bozukmuş ayarladı. Yağmurlu olduğu için arabayla götürdüm binmedim.

Fakat bu akşam çıktım yine aynı.
Cildiriciiiim... A dostlar.

Normal binmeden veya ağırlık binmeden çevirince ses yok

Fakat binip sürmeye başlayınca ses yine oluyor.
Sanırım yük binince birşey oluyor.

Cildiriciiiim..... 😁😠
 

Dosyalar

  • IMG_20200619_213901.jpg
    IMG_20200619_213901.jpg
    1,2 MB · Okunma: 80
Scudo
@bonder76 Ön jantın içinde talaşlı imalattan çapak kalmış olabilir. jantı çıkarıp çalkalayın
 
  • Beğen
Tepkiler: bonder76
@rodya selam jantı çıkarıp dediğinizi yaptım fakat herhangi bir ses duyamadım ama dikkatimi çeken su göbek oldu.
Göbek çok rahat dönmüyor nasıl olmalı ayarı. Acaba onla ilgili birşey mi?
 
@bonder76 Serbest dönmesi ve ses yapmaması gerekir. Yeni rulman gerekiyor gibi görünüyor. Serviste yeni rulman takabilirler.
 
  • Beğen
Tepkiler: bonder76
@rodya Benim bu bisiklet konusunda hiç şansım yok anlaşılan.
Kutudan çıkarılan gözümün önünde kurulan 5 günlük bisiklet yahu buda :(

Bilgiler için teşekkürler. Çok makbule geçti.


@bonder76
şimdi daha net duydum.
Tabi bisikletin üzerinde giderken az çıkan bu ses iyice artıyor.

Neyse bir götürürüm.
 
Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: rodya
@bonder76 evet bi ses duyuluyor.

Sizin bi talihsizliginiz var yol bisikletleri hususunda ama tam anlayamadim. Bi üfürükçü ye mi gitseniz de kendinizi üfürtseniz 😮
 
Değerli iki teker tutkunları, nacizane önerinize ihtiyacım var. Sivasta bir yol bisikleti bulamadım. Temmuz teslim hatta ağustosu bile bulabilir deniliyor. Marka modelde de çok kararsızım. Boyum 1.71 B. İç boyu 76cm. kilom da 79. Carraro force 750 dağ bisikletim var ancak aslaftta çok ter döküyorum :) şöyle akıp gidebileceğim, beni yormayacak bir bisiklet tavsiye edebilir misiniz? Hatta linkini paylaşırsanız direk sipariş vereceğim. Carraro gravel g2 var hayalimde ama bütçe zorluyor beni. Maks. 4.000₺ bütçem var. Yine Carraro Race 052 2020 hoşuma gitti. Gerek tasarımı gerek donanımı. Siz ne tavsiye edersiniz? Genellikle şehir içi günlük 30km kullanım amaçlı.
 
  • Beğen
Tepkiler: trainspotting35
@mtahag varsa alın bence. Kullananlar memnun.
@mtahag ayrıca bu başlığı okuyun bence
İnceleme Carraro CR Race 052
 
Arkadaşlar merhabalar. 4-5 yıl önce salcano xrs 030 54 kadro Bisiklet aldım öncesindede kron tiagra set bisikletim vardı. Bir iki yıldır binemiyordum. Tayinim Konya ya çıktı yollar iyi bende bisikletimi güncellemek biraz daha hızlı bir bisiklete geçmek istiyorum. Bugün dikkatimi carraro 062 aero çekti 105 setli. Geçiş için uygunmudur? Daha iyi bir hız elde edermiyim yoksa carbon kadro bir bisiklet öneriniz varmı? Teşekkür ederim
 
Dostlar yol bisikleti fren kolunun üst tarafın da.şeffaf cam benzeri bir parça var. düşdü onu nerden, nasıl temin ederim veya tam ismi nedir.nasıl aratayım nette.
 
Karbon maşalı, 3lü aynakolu olan, ve oturma pozisyonu nispeten konforlu olan bir yol bisikleti arıyorum. Karşıma çıkan ilk model triban 520 oldu ikinci el olarak. İkinci el almayı düşünüyorum ama çok da eski bir şey almak istemiyorum. Bütçe olarak 3000 lirayı geçmeyen bisiklet önerilerinizi bekliyorum.
 
Karbon maşalı, 3lü aynakolu olan, ve oturma pozisyonu nispeten konforlu olan bir yol bisikleti arıyorum. Karşıma çıkan ilk model triban 520 oldu ikinci el olarak. İkinci el almayı düşünüyorum ama çok da eski bir şey almak istemiyorum. Bütçe olarak 3000 lirayı geçmeyen bisiklet önerilerinizi bekliyorum.


Aradığınız bisikleti tam da bulmuşsunuz aslında. Dediğiniz civarda fiyata nette bir bakın derim. Ben yaklaşık 3 hafta önce kendiminkini sattım. Çok da temizdi.. kısmet. Onun dışında sizin tarife bisan grand tour eco modeli çok uyuyor ama 2''li aynakol ve 3800.. pazarlıkla biraz daha düşer.
 
Selam hocalarım.

Bütçem 1.500-2.000 tl civarı, bu fiyata alabileceğim en yormayacak f/p bisikleti nedir ?

Tavsiyelerinizi bekliyorum.
 
@ati361 @ati361
Selam hocalarım.

Bütçem 1.500-2.000 tl civarı, bu fiyata alabileceğim en yormayacak f/p bisikleti nedir ?

Tavsiyelerinizi bekliyorum.


Merhaba,
Sıfır Yol bisikleti için bütçeniz düşük. Fazla seçeneğiniz yok. Ya bütçeyi arttıracaksınız yada 2. El bakacaksınız. Şu video yu izleyin derim. Size uygun bir model mutlaka çıkar. Fiyat olarak o kadar çıkamam derseniz video daki modellerin 2. ellerine bakarsınız.

 
Bende yol bisikleti almayı düşünüyorum ilk denemem olucak alt yapım var fizik olarak bacak olarak sağlamımdır. Fiyat aralığım 4 5 lira olabilir acaba diyorum 2 ci el alıp düşük fiyata üst seviye bişey mi alsam yoksa 0 mı siz daha iyi bilirsiniz yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
 
Geri