Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yol bisikleti tavsiyeleri

@Berkayfndklar 2. el olarak alacaksanız fiyat nedir? Güzel bisiklettir.

Scudo
Değerli bisikletseverler herkese iyi günler dilerim , Ben de yol bisikletine geçmeye karar verdim bu açıdan bütçeme uygun(3000-4000) araştırmaya başladığımda 3 marka model arasında kaldım fiyatları hemen hemen aynı şu anda sora setli her biri.

1-Carraro 042 race: Scwalbe lugano lastikleri var ,ağırlığı 11 kg diğerlerine göre ağır
2-Bisan rx 9300:Carbon maşası ve 10 kg ağırlığı ile dikkatimi çekti
3-Mosso cavalier 700 sora: 10.5 kg ağırlık ,kablolar bisan gibi kadronun içinden geçiyor

Lastik, jant ve karbon maşanın etkisi hakkında değerlendirecek bilgim yok maalesef Kısaca bu modeller arasında artıları ve eksileriyle değerlendirme yapacak bisiklet kullanıcısı dostlarımın yorumlarını bekliyorum.Nihayetinde Hangi bisikleti almalıyım sırf karbon maşa almaya değer mi?
şimdiden desteğiniz için teşekkür ederim.

karbon maşa önemli.zaten yok bisikleti alınacaksa en azından maşa karbon olmalı

• Beğen
Tepkiler: amatorbisikletci1
İyi forumlar herkese, açıkçası grup setli bi bisiklet düşünüyorum ve 105 set bu konuda ilk tercihim. bütçeyi 7 bin ile sınırlandırdım var mı marka önerisi olan ya da farklı birşey öneren. Şimdiden teşekkürler
merhaba,

bu segmentte sanırım en iyi bisiklet 0 olarak carraro 062'dir.piyasada 54-56 kadro az da olsa kalmıştır. bakmanız lazım.
eğer daha uygun bir şey arıyorsanız btwin af 900 2.ellere bakabilirsiniz.

Edit: Yanlış konu :)

merhaba,

bu segmentte sanırım en iyi bisiklet 0 olarak carraro 062'dir.piyasada 54-56 kadro az da olsa kalmıştır. bakmanız lazım.
eğer daha uygun bir şey arıyorsanız btwin af 900 2.ellere bakabilirsiniz.
Forumda satilik ikinci el temiz bir 062 vardi. Kadro boyunuz uygunsa bakabilirsiniz. 2019 modelleri de kadro diyazni acisindan bence daha estetik idi. 2020 aero tasarima gectiler.

• Beğen
Tepkiler: mtg80
@Bıyıkov 2020 tasarımları sadece aero tasarımında. Ne tam aero nede normal. Üstelik daha ağır. Bulabilen 2019 alsın derim.

Merhaba arkadaşlar. Yol bisikletine geçmek istiyorum. Aklımda 2 bisiklet var. Birisi Wilier triestina Gtr team(17000lira)diğeri ise Scott Addict 10(18000 lira)
wilier 105 set
scott ultegra setli
özelliklerini de aşağıda paylaşıyorum.Çok kararsız kaldım yardımcı olursanız sevinirim.ilk fotograf scott özellikleri. ikinci ve üçüncü fotograf wilier
Merhaba.
Özelliklerine göre bakacak olursak aralarında grup set dışında bir fark yok eşim cento1 kullandı kadro bana büyük olmasına ragmen bende sürdüm az da olsa ve çok keyif aldığımız bir bisikletti. Yurtdışından satın aldık ve gtr team ile kıyaslama yaptığımızda ikisinide tercih edebileceğimizi gtr modelinin daha uzun sürüşlerde daha konforlu olacağını söylemislerdi. Wilier de rs100 jant var scott modelinden bence daha iyidir bilyalı ama shimano kalitesi jantta iyi. Grup setleri fiyat farkı oluştururdu scott ile aralarında ki karbon farklarına kalitesine bakmanızı öneririm. Diğer türlü wilierin karbon örümleri genelde daha yüksek kalitede oluyor araştırmanızı tavsiye ederim

• Beğen
Tepkiler: ensbykds
Arkadaşlar merhaba, yeni bir yol bisikleti almak için bir haftadır araştırmadayım. 105 grup setli olsun istiyorum karşıma 3 model çıktı.
1. Peugeot r13 çok istedim, rengi ve donanımı çok iyi fakat piyasada bulamadım.
2. Bisan rx9500 donanım peugeot gibi ama bununda boya işçiliği çok hoşuma gitmedi.(6100TL)
3. Carraro 062 grup setler hep aynı fakat companentler en iyi bu bisiklette kullanılmış. Tabi bu da yok piyasada.
(Bu piyasada olmayanları istesem bulabilirim)

4. Olarak 2. El bi scultura 400 buldum nokta hata yok 10 km sürülmemiş fakat kafamı kurcalayan bir kaç husus var.
- İlki disk fren oluşu, jant değiştirmek istesem sorun mesela.
- 105 grup set ama 5800(7000 ile arasında çok fark var mı?)
- Fiyat hepsinden yüksek 7800tl.

Bi el atın şu garibe :D

• Beğen
Tepkiler: Muhammet Ağrı
Arkadaşlar selamlar.
Yeni bir yol bisikleti almak istiyorum görüşlerinize ihtiyacım var. 2 yıl triban 520 kullandım, 2018'de bir kaza sonucu ara vermiştim tekrar bisiklet almak istiyorum.

Seçeneklerim;
1) Carraro race 042 en yakın olduğum model. Açıkçası sade tasarımı ve turkuaz rengi ile en hoşuma giden bisiklet oldu. Ama alt seviyede aero olmasının avantajı var mı, yoksa sadece görüntü mü. 1 kilo civarı daha ağır olması sıkıntı yaratır mı? 3750-3800 civarı fiyatları.
2) Temiz Bianchı SLR500 buldum : 2850 istiyor mağaza. Geçmişi hakkında pek bilgi yok ama çok az kullanıldığı belli.
3) Bisan Rx9300 tasarım olarak bence en az albenisi olan model, teknik olarak en iyisi sanırım. Mantık evliliği. 3700-3800 civarı fiyat aldım.
4) Mosso Cavalier Sora Bir yerde 54 kadrosu var 3500tl fiyat verdi, diğer bayilerde 3650 tüm bedenler var.

Sizce en mantıklı seçenek hangisidir, çok kararsız kaldım. Bir de 1.73 boy için tahmini bedenler hangileri olur. Satıcılar elinde ne varsa o uygundur abi çekiyor :)

@Nis çok teşekkür ederim. Specialized Allez sprint aldım. kadroyu topladık. Verdiğiniz bilgiler çok kıymetli. Diğer arkadaşlara da faydalı olur

• Muhteşem
Tepkiler: Nis
Arkadaşlar merhaba.7000 ile 9000 arası yol bisikleti öneriniz ne olur?Sıfır düşünüyorum.Hangi sitelere bakmalıyım.Sadece maşası karbon arıyorum.En düşük tiagra setli arıyorum.

Onu bilmiyorum, forumda ikisinin kıyaslandığında ana bir konu var. Ben meridiayı görünce çok sevmiştim diğerine de bakıyım.
Hocam iyi olur Özellikler aşağıda 2019 spesdeer 20 .Ben pek anlamıyorum tiagra hariç jantmış lastikmiş ince detayları bilmiyorum.Yardımcı olursanız sevinirim.Ama önceliğim Scott speedster

Ekipmanlar
Kadro:Speedster / 6061 d.Butted alloy / endurance geometry / ıntegrated headtube, int. Cable routing
Maşa:Speedster carbon / 1 1/8"-1 1/4" carbon steerer
Furş:Integrated steel cup
Arka vites:Shimano tiagra rd-4700-Gs / 20 speed
Ön vites:Shimano tiagra fd-4700
Vites kolları:Shimano tiagra st-4700 / dual control 20 speed
Frenler:Tektro br-525 / catridge pads
Ayna kol:Shimano tiagra fc-4700 / hyperdrive 50x34 t
Bb-Set:Shimano bb-Rs500-Pb
Gidon:Syncros rr2.0 / comfort 31.8mm
Gidon boğazı:Jd st123a alloy / 1 1/8" / four bolt 31.8mm
Sele borusu:Syncros rr2.5 27.2/350mm
Sele:Syncros fl2.5
Ön göbek:Formula team 24 h
Arka göbek:Formula team 28 h
Zincir:Kmc x10
Arka dişli:Shimano cs-Hg500 / 10 speed 11-32 t
Jant telleri:Sha-Dar black 2mm
Jantlar:Syncros race 23 / 24 front / 28 rear
Lastikler:Schwalbe lugano / 700x28c
Ağırlık kg:9.54
Ağırlık lbs:21.03
Hocam iyi olur Özellikler aşağıda 2019 spesdeer 20 .Ben pek anlamıyorum tiagra hariç jantmış lastikmiş ince detayları bilmiyorum.Yardımcı olursanız sevinirim.Ama önceliğim Scott speedster

Ekipmanlar
Kadro:Speedster / 6061 d.Butted alloy / endurance geometry / ıntegrated headtube, int. Cable routing
Maşa:Speedster carbon / 1 1/8"-1 1/4" carbon steerer
Furş:Integrated steel cup
Arka vites:Shimano tiagra rd-4700-Gs / 20 speed
Ön vites:Shimano tiagra fd-4700
Vites kolları:Shimano tiagra st-4700 / dual control 20 speed
Frenler:Tektro br-525 / catridge pads
Ayna kol:Shimano tiagra fc-4700 / hyperdrive 50x34 t
Bb-Set:Shimano bb-Rs500-Pb
Gidon:Syncros rr2.0 / comfort 31.8mm
Gidon boğazı:Jd st123a alloy / 1 1/8" / four bolt 31.8mm
Sele borusu:Syncros rr2.5 27.2/350mm
Sele:Syncros fl2.5