Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yol bisikleti tavsiyeleri

@_Madmexx _[/USER] Daha önce satmış bir kaç tane bisiklet geri yorumları olumlu olmuş.

Gelen bisikleti kurulama gitcekmyiim yoksa kendimmi kurucam ?

Scudo
@kardiyomytopi bulunduğunuz yerdeki yetkili firmalar ücretsiz kurulum yapmalı ama onlardan satın almadığınız için genelde uğraşmıyor, işi yokuşa sürüyorlar. Ben internetten alacak olsam satıcıya garanti belgesini ve kurulum fişini eksiksiz doldurup göndermesini ister bisiklet gelince kendim kurardım. Kurulum dediğime bakmayın, çoğu parçası takılı geliyor. Kutu içerisinde kadro ve maşa takılı, tekerleri, gidonu ve pedalları siz takıyorsunuz. Kurulum dediği bu yani. Eğer size gelince bölgenizdeki birisine kurdurursanız bu forumda birisi 100₺ aldılar demişti ama marka politikasını bilmiyorum, belki ücretsiz kurulum zorunludur. İnternetten alacak olursanız ürünü evde değil şubeden teslim alın, tüm parçaların eksiksiz ve hasarsız olduğunu tespit için şubeden almak mantıklı. Bir sorun varsa tutanak tutturup iade edersiniz almadan. Eve bırakıp gidince bu tutanak vs mümkün değil.

@Anonim Şubede kutuyu açtırırlarmı ki nasıl bakıca ona , bir kaç üründe adamın gönderidiği bisiklet kutusu zarar görmüş iade edicez sanırsam filan demişler. ama genel olarak sorunsuz tamamlamışlar. Ben şuanda şunu yapmayı düşünüyorum indirim bitmeden siparişi geçip adamla yarın erkenden iletişime geçip çizik vs olupp olmadığını , ilandaki renkteki olduğunu vs teyit edicem. eğer uymazsa iptal ederim işlemi.

• Beğen
Tepkiler: _Madmexx _
@Şahans Hocam siz hangi kadroyu aldınız ? ben bir tane bisiklet buldum satıcı ufak gelir diyor sana tekrar ölçüm yapıo yazdım uyar derse direkt alıcam.

53 kadro ilandaki sana56 olur diyor ama stokta yok normal de 54 uygunmuş bana
Yardımlarını rica ederim :D
Hocam ben boydan fakirim :) 1.70 benim boyum ve 53 aldım. Bana bir tık büyük, öne bir miktar fazla eğilmem gerekiyordu ama ayarlayarak çözdük . Size 53 ufak gelir denildiği gibi. Ama @Anonim hocam da hemen hemen sizinle aynı boyda ve bence uygun diyor. Bana büyük o net ama sizi bilemedim :) Ankara’da iseniz yarın buluşup deneyelim hocam

@Şahans İstanbuldayım hocam , sanırsam 10 dakka içinde 53 bedeni sayın almış oluyorum :D

• Beğen
Tepkiler: Şahans
@Şahans çok teşekkürler hocam sıkıntısız umarım elime geçer :D kazasız belasız keyifle kullanırım inşallah.

Günün özetini açıklayım bugün 10 dan fazla bayi ile görüştüm ve ellerine bisiklet yok.
En son biri yardımcı oldu kimse satmak istemiyor dedi yakın zamanda %40 zam gelecekmiş.
3. bisiklet almak ne kadar zormuş :D bütün gün yorumlara bak açıklamalara bak
sonuç uzun zamandır almak istediğim yol bisikletini almış bulunmaktayım. :D

• Beğen
Tepkiler: Şahans
@kardiyomytopi hayırlı olsun hocam, inşallah sorunsuz bir bisiklet denk gelir ve keyifle kullanırsınız. Bisiklet gelince geribildirimleri bekliyoruz 😄
@Şahans o nasıl bi şıklıktır 😍

@Anonim Hocam geri açıklamaları yapıcam bakalım şimdilik daha siparişi geçtim :D sorunsuzca umarım elime geçer. Kargoyu getiren adam bu arada hemşerim gitmeden abi kontrol edebilirmiyiz dicem numarasıda var gerçeği :D yardımcı olur diye düşünüyorm.

@Anonim Hocam geri açıklamaları yapıcam bakalım şimdilik daha siparişi geçtim :D sorunsuzca umarım elime geçer. Kargoyu getiren adam bu arada hemşerim gitmeden abi kontrol edebilirmiyiz dicem numarasıda var gerçeği :D yardımcı olur diye düşünüyorm.
Hangi bisikleti aldınız? Ve hangi siteden aldınız?

@kardiyomytopi
Hayırlı olsun doğru anladıysam ılgaz bisiklettekini almışsınız. Yazın baya bi gözüme kestirmiştim. :)
Aldığınız yeri arayıp garanti belgesini kaşelemesini özellikle hatırlatın 👍🏻

@ahmet1914

N11 den sipariş geçtim hocam bir bisikletçiden.
@Nadir.T Evet oradan aldım hocam :D ilan yazdan beridir mi vardı ?

@kardiyomytopi
Sanırım Ağustos başında falan görmüştüm ben ilk kez ilanı. O sıralar baya bi r14 almayı düşünüyordum. Başka bayiler 2019 modellerini 4350ye 2020 modelini 4850ye satıyorlardı. Sizin aldığınız o zamanın liste fiyatı (üzerinden indirim) :harika:

@Nadir.T Teşekkürler hocam , n 11 indirimiyle aldım. Bugün bisiklet almasaydım daha da alamazdım sanırsam.Stok yok birde zam bekleniyor baya

• Beğen
Tepkiler: PseudoMember
@kardiyomytopi kartal bisiklet ve ılgaz bisiklet sabıkalı hocam. Uzak durmak lazım. Bizde bilmiyorduk flexi 121 aldık, sıfır bisiklet olmasına rağmen akmıyordu bisiklet. Bakıma verdik başka yere göbekler gressiz, bilyeler, hazneler hasarlı vs. Bakıma verdiğimiz bisikletçi abiyle konuştuk, daha biz Ilgaz demeden adam dedi, sorunları görünce tanıdı. Dedik abi ordan aldık bilmiyorduk. Google yorumlara bakın, bu sitede Ilgaz Bisiklet başlığı var oraya bakın anlarsınız. Satışa karışmak istemem elbette ama dost tavsiyesi olarak alın, tavsiye etmem o satıcıyı, bizim yaşadığımız sorunları yaşamamanız için.

Geri