Scudo Sports

Yol bisikleti tavsiyeleri

Merhabalar. Boyum 203 cm 85 kg. Daha önce cannondale quick 5 jumbo boy bisikletim vardı. Kullanmam diye satmıştım. Şimdi tekrar bir bisiklet almak istiyorum, ahir bisikleti. Jumbo boy hangi markada bulabilirim, fikirlerinizi almak istedim
Şöyle bi bisiklet var cromoly 62 kadro. Yakışır bence.

(link)

(link)

Scudo
Triban 540 kullanıyorum normalde hangi grupset var ustunde bilmiyorum ama bende ultegra r6800 var gayet memnunum 2. El piyasasina bi bakin derim

Sizce

Salcano xrs001 tiagra rim brake mi ?

Kron r2 105 mi ?

Salcano kadro olarak daha iyi sanırım.

Sizce

Kron r2 105 mi ?

Bütçe ne kadar ve boy kaç? İkinci el düşünür müsün?

Boyum 1.80 ama malesef 12 taksitle filan alabilcegim icin sıfır düsünüyorum.

Boyum 1.80 ama malesef 12 taksitle filan alabilcegim icin sıfır düsünüyorum.
Tamam hocam sıkıntı yok siz bütçenizi de belirtin. Aluminyum düşünmez misiniz illa ki karbon mu istiyorsunuz?

Ustat ilk celik yol bisikletinle basladım. Su an aluminyum bisiklet kullaniyorum. Acikcasi artik karbon bisiklete gecmek istiyorum ve butce kısıtlı oldugu icin pek fazla secenek yok malesef :( (butce 55 bin civarı) almisken artık en az 105 olsun istiyorum ama malesef hem karbon hem 105 bi secenek bulamadım.
Diger bi secenek aluminyum olarak carraro 062 rim aklıma gelenlerden.

Ustat ilk celik yol bisikletinle basladım. Su an aluminyum bisiklet kullaniyorum. Acikcasi artik karbon bisiklete gecmek istiyorum ve butce kısıtlı oldugu icin pek fazla secenek yok malesef :( (butce 55 bin civarı) almisken artık en az 105 olsun istiyorum ama malesef hem karbon hem 105 bi secenek bulamadım.
2. el şansı yoksa xrs001 en iyi seçenek o zaman. Vites sistemini çok dertme tiagrada gayet iş görür.

Kron kadrosu çok agresif duruyor hem de 53-39T aynakol kullanmışlar. Arka en büyük diş de 28T olunca tırmanmak çok zor olur bununla.

• Beğen
Tepkiler: bilmio
Sizce

Kron r2 105 mi ?

2side degil. Disc olmayan bir bisiklete yatirim yapmayin o fiyatlara cok guzel disc aluminyum bisikletler alinabilir. Carbon kürsü kovalamayacaksaniz çokta gerekli bir materyal değil. Eger illa carbon olsun diye dusunursen elimde 53 kadro carraro fire 3.3 uci kadro gidon sele orta gobek dahil satişta. (35bin tl)
105 r700 hidrolik set (20 - 23bin tl) ve campagnolo scirocco jant seti (15 20bin tl) alirsan tahminim 70 80bin tlye bisikleti toplarsin ve full kablolar icerde güncel bir disk bisikletin olmus olur. Bütceni arttirabilirsen senin icin güzel bir secenek sunmus oluyorum.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: onuRide
Geri