Porsche mi Traktör mü, kıyaslaması yapılır mı hiç!
Yol ile MTB arasında arada ,daha kaç tür var. :islik: İkiside; DH veya MTBnin diğer türlerini saymazsak , birbirinden uç bisikletler.
Birisi daha çok hız odaklı , diğeri adrenalin...
Bisiklet seçimi senin kullanıcağın yollara ve bisikletten beklentine göre yapılır.
Bu konuları ıncelersen bisiklet turlerı hakkında doğru bilgi sahıbı olabılırsın.
Bisiklet seçim kılavuzu ve bisiklet türleri - BisikletForum
Yol Bisikleti ile ilgili yalan yanlış bilgiler! - BisikletForum
Ekleme yapmak gerekırse ben de Bursada oturuyorum.
Kendım de yol,mtb,şehir,katlanır bisikletlerıne sahıbım. Uludaga MTB ıle de yolla da cıktım.
Çıkışta kondusyonumun aynı oldugunu dusunursek ,arada 1 saate yakın ,rahat fark oluşuyordu. Oteller Bölgesinde çalısma oldugu için , mıcırlı yoldan Caminin oraya yol bisikletı ıle inmiştim. Ayrıca Dagyenıce taraflarında kostebek yuvası gıbı cukurlarda cok antrenman yaptım.
Eğer Bursanın merkezınde oturuyorsan, sana tavsıyem sabıt masalı olan bir bisiklet alman olur.Bu ister şehir bisikleti olur ,ister hibrit ,ister yol.
Ayrıca ,Burak'ın bisikletını denemen de fayda var.Bisiklet hakkında daha net fıkır sahıbı olmus olursun.
Denemeden karar verme derim .Sonucta karpuz değil bisiklet alıcaksın.
Guzelce arastır.Forumdakı bisiklet turlerı konularını ıncele. Bursada Yeşil Pedalın turuna katılmaya calıs.Oradakı arkadaslara rıca edıp bisikletlerını bence dene .Emın ol reddeden pek cıkmaz.