Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yol bisikletinde lastik seçimi

@TrEddieMercury bu alet bende var janttaki conti sağolsun aldırttı ama bu meret sabunla kullanılamıyor çünkü lastiği kavradığı yerden kendisi kayıyor öyle plastik gibi felan duruyor ama lastiği alıp yerine oturtuyor sağlam yani. Ben de güvenmedim ama güçlü.Aliexpressten aldım

Scudo
Benim anladığım her yiğidin bir yoğurt yiyişi var. Youtube'dan izlediğim birkaç videoda da sibobun tersinden başlayıp sibop bölgesinde avuç içiyle kanırta kanırta geçiriyor. Ben o son kısmı avuç içi yerine levyeyle dikkatli bir şekilde yaparak birkaç kez geçirmeyi başardım.

Herkese çok teşekkürler yardımları için. Bir lastik bu kadar zor takılmamalı bence. GP 6000 için yetkililere buradan sesleniyorum. Kolay takılan lastik istiyoruz 😅

Bu videoda 3:30'dan sonraki kısım o son kalan yeri oturtmak için çok önemli. Hemen her lastiği sadece ellerimle takabiliyorum GP5000 ve takılması hayli zor olan trainer lastiği dahil.

• Beğen
Tepkiler: s0n3r ve Veto8
Arkadaşlar bisikletçiye Mitas 700x25c lastik sordum elindeki lastiği gösterdi fakat her sürüşte lastiğin patlayacağını söyledi, beni vazgeçirdi, peki bu kadar kolay patlar mı bu seri, yol bisikletine yabancıyım, kusura bakmayın. Sapa, tekin olmayan güzergahlardan geçmem gerekiyor bazen, yolda yedek lastikle değiştirme işi bile riskli olabilir o yüzden soruyorum.

Arkadaşlar bisikletçiye Mitas 700x25c lastik sordum elindeki lastiği gösterdi fakat her sürüşte lastiğin patlayacağını söyledi, beni vazgeçirdi, peki bu kadar kolay patlar mı bu seri, yol bisikletine yabancıyım, kusura bakmayın. Sapa, tekin olmayan güzergahlardan geçmem gerekiyor bazen, yolda yedek lastikle değiştirme işi bile riskli olabilir o yüzden soruyorum.
Mitas 700x23c bisikletimin üzerinde geldi 200km'dir kullanıyorum şimdiye kadar patlamadı. Çoğunlukla köy yollarında kullandım.

Merhabalar yol bisikletine yeni başladım Peugeot r13 model bisikletimi 200 km civarı kullanıyorum üzerinde Schwalbe 700×25 Lugano lastik ve Fulcrum Racing Sport jant seti var dün arka lastiğim patladı ve dış lastiğin hafif delindigini fark ettim günlük 35-40 km yol yapıyorum daha uzun rotalara da çıkacağım lastik konusunda tecrübesi olan yardımcı olabilir mi zırhlı lastik olsun yolda patlayarak vaktimi harcamasin istiyorum şimdiden teşekkürler

Merhabalar,

PIRELLI P ZERO Velo - 4S (4 Mevsim)

lastik kullanıyorum. Çok memnunum tavsiye ederim.

Bu arada bisiklet lastik sektörüne yeni giriş yapan Good Year markasını da merak etmiyor değilim açıkcası.
Bakalım ülkemize ne zaman giriş yapacak?

Listenizde yok ama, önerebileceğim bir diğer marka ve modelde;

Panaracer Race A Evo4 700x23 Katlanır, neticede "Made in Japan"

Saygılarımla,

merlin cycle sitesinde '' Vittoria Corsa G2.0 Folding Road Tyre - 700c '' çift olarak satışa çıkmış. İstanbul yollarına uygunluğu nasıldır ??

merlin cycle sitesinde '' Vittoria Corsa G2.0 Folding Road Tyre - 700c '' çift olarak satışa çıkmış. İstanbul yollarına uygunluğu nasıldır ??
2 takım aldım bilgilendirme için teşekkürler 😊Performans lastikleri çok çok dayanaklı lastikler değil kişisel gözlenimim ama inanılmaz akıcı tercihini yaparken hızlı mı olsun dayanıklı mı olsun onu belirledikten sonra yapman daha doğru olur hem hızlı hem dayanıklı lastik yok sanırım 😉

Dosyalar

• IMG_20210318_110604.jpg
    IMG_20210318_110604.jpg
    57,9 KB · Okunma: 52
@barışkarakaya Vittoria Corsa Graphene 2.0 Tubeless kullandım bir süre çok iyi bir lastik. Çok dayanıklı değiller ama çok keyifli bir sürüşü var. Eğer clincher olarak kullanacaksanız biraz patlak hususu canınızı sıkabilir. Belki iç lastiğe sıvı basabilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: Hami Bulut
Merhaba arkadaşlar bisikletin üzerinde gelen 70x25 Michelin lithion 2 lastikleri şişman birisi olduğum için 700x28 yapmak istiyorum aslında daha geniş olmasını isterdim ama kadro o kadar müsade ediyor ne önerirsiniz. kilo 120 kg patlamaya dirençli ve genel yapı olarak sağlam bir lastik düşünüyorum ağırlık çok önemli değil.bir de 25 taban ile 28 taban fark eder mi değiştirmeye değer mi o konu hakkında fikri olan var ise bilgi verirse sevinirim

Schalwe Lugano 2 kullanıyorum sarı yanaklı 85 kiloyum .Daha patlamadı 😃 🧿 Belki performans olarak iyi değil ama arabada Lassa neyse bisiklette Lugano o😀
Schalwe Lugano 2 kullanıyorum sarı yanaklı 85 kiloyum .Daha patlamadı 😃 🧿 Belki performans olarak iyi değil ama arabada Lassa neyse bisiklette Lugano o😀
28 lik olanından

Merhaba arkadaşlar bisikletin üzerinde gelen 70x25 Michelin lithion 2 lastikleri şişman birisi olduğum için 700x28 yapmak istiyorum aslında daha geniş olmasını isterdim ama kadro o kadar müsade ediyor ne önerirsiniz. kilo 120 kg patlamaya dirençli ve genel yapı olarak sağlam bir lastik düşünüyorum ağırlık çok önemli değil.bir de 25 taban ile 28 taban fark eder mi değiştirmeye değer mi o konu hakkında fikri olan var ise bilgi verirse sevinirim
Genelde ön tekere %35-40, arka tekere %65-60 civarında yük biniyor. Kabaca bisiklet 10kg olsa. Toplam yük 130kg olur. Arka tekere 130x0.65 => 84.5kg yük biner. Lastiğin taşıma kapasine bakmak gerek.
Schwalbe marathon veya schwalbe durano plus uyar. En az 28mm takmak gerek. bu modellerin 28mm olanlarının taşıma kapasitesi 85kg. 25mm veya diğer modeller genelde 70kg civarında.
(link)
(link)

• Beğen
Tepkiler: ahlaksahibi
2 takım aldım bilgilendirme için teşekkürler 😊Performans lastikleri çok çok dayanaklı lastikler değil kişisel gözlenimim ama inanılmaz akıcı tercihini yaparken hızlı mı olsun dayanıklı mı olsun onu belirledikten sonra yapman daha doğru olur hem hızlı hem dayanıklı lastik yok sanırım 😉
@haruncoskun Rica ederim :) dayanıklı olması tercihim. Continental kullanan birisi olarak yan darbelerden sıkıldım. vittoria denemek istedim ama onda da karar veremiyorum :( yine bir şans verip continental gp5000 alayım dedima ama tereddüt ettim. daha önceki yorumları gözden geçirirken ortak yorum şu '' lastik biraz şans işi '' :) gerçekten öyle lastik bir bakmışsınız her şekilde sizi çekiyor bir bakmışsınız seri halde sorun çıkarıyor. continental ile 2019 senesini sıfır patlak ile kapattım. 2020 de bir iki kez patladı :) iki sene önde yeşilyurt havuzlu kavşak civarında iki lastik aynı anda patladı.. oluyor böyle hadiseler.

en son bir arkadaş '' Vittoria Rubino Pro G2.0 Folding Road Tyre '' tavsiye etti..

@haruncoskun Rica ederim :) dayanıklı olması tercihim. Continental kullanan birisi olarak yan darbelerden sıkıldım. vittoria denemek istedim ama onda da karar veremiyorum :( yine bir şans verip continental gp5000 alayım dedima ama tereddüt ettim. daha önceki yorumları gözden geçirirken ortak yorum şu '' lastik biraz şans işi '' :) gerçekten öyle lastik bir bakmışsınız her şekilde sizi çekiyor bir bakmışsınız seri halde sorun çıkarıyor. continental ile 2019 senesini sıfır patlak ile kapattım. 2020 de bir iki kez patladı :) iki sene önde yeşilyurt havuzlu kavşak civarında iki lastik aynı anda patladı.. oluyor böyle hadiseler.

en son bir arkadaş '' Vittoria Rubino Pro G2.0 Folding Road Tyre '' tavsiye etti..
Benim de şu an kullandığım lastik rubino pro g2.0 2000 km de emekli ettim lastikleri bu süreçte 2 büyük 10 15 küçük yarıklar yılan ısırığı denilen türden 50 civarı patlak yıldırdı yani 😁

• İnanılmaz
Tepkiler: makaram

2 çift eskittim. Yağ gibi lastik:) Ankara yolları için ömrü 5000km diyebilirim. Tabi yumuşak hamur performans lastiği çok çok dayanıklı ve uzun ömürlü bi lastik değil tabiki..

• Beğen
Tepkiler: haruncoskun

Benim de şu an kullandığım lastik rubino pro g2.0 2000 km de emekli ettim lastikleri bu süreçte 2 büyük 10 15 küçük yarıklar yılan ısırığı denilen türden 50 civarı patlak yıldırdı yani 😁

Bu lastikleri 2500 km dir kullanıyorum. Sadece 2 kere patladı. O patlaklar da sanırım her lastiğin başına gelebilirdi. Harun beyinki biraz talihsizlik olmuş sanırım. Basınçlarını idealde tutmaya çalışıyorum. Akıcılık, yol tutuşu, ıslak zemin performansı olarak gayet memnunum. Önceki durano lastiklerimden sonra oldukça iyi geldi bunlar. Kağıt üstünde duranolar daha dayanıklı görünüyordu ama erken emekli oldular maalesef.

Ben de vittoria rubino pro3 lerden çok memnunum. Hiç patlamadı , yol tutuş ve dönme direncinde gayet iyi.

Ben de vittoria rubino pro3 lerden çok memnunum. Hiç patlamadı , yol tutuş ve dönme direncinde gayet iyi.
Ben de genel anlamda memnunum, yaklaşık 4.800 km'dir 5-6 defa patladı (2 adedi, 3 cm kadar vidanın sonuna kadar girmesi sonucu) Son sürüşümde arka lastiğin çukura girmesi sonucunda arka jant eğrildi, tel kırdı ancak ilginç bir şekilde lastik patlamadı. 8 çizerek eve vardım. :komik:

Geri