Tabii ki katılmayabilirsiniz ama bir sorum ve birkaç notum var:
Lastiğin neresinde üretim tarihi yazıyor? 2021 sonlarında üretilmiş olan son aldığınız lastiğin ya da başka bir bisiklet lastiğinin üstünden fotoğraflayıp paylaşabilir misiniz? Otomobil ya da motosiklet değil tabii, bisiklet lastiği için soruyorum.
Aldığınız ürünün ya da sık sık satılan Vittoria Zaffiro Pro'nun yorumlarına bakın. Sıkılmadan şöyle birkaç sayfa okursanız şikayetlerin tek tük değil, ciddi çok olduğunu görürsünüz.
Tek lastik fiyatına çift lastik de başka ürünler de aldım. İyi fırsat kollar ve değerlendiririm, hakkımı da hiçbir zaman yedirmem. Çift lastik satıp tek lastik göndermenin alıcı uyanıklığıyla zerre ilgisi yok. Amazon bağıra bağıra sayfasında "bir ÇİFT lastik" diye yazıyorsa alıcı uyanık da olsa, aptal da olsa, zeki de olsa, gerizekalı da olsa bir ÇİFT lastik almayı bekler ve %100 haklıdır, ÇİFT yazıp tek gönderen her türlü haksızdır. Burada fiyatın hiç önemi yok.
Şuradan itibaren, takip eden mesajlara da bir bakın, forumumuz kullanıcıları çift yerine tek lastik gelmesi hakkında ne düşünüyormuş:
Yurtdışı alışveriş