Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yol bisikletinde lastik seçimi

corsa controlun patlama direnci düşük değil oldukçu iyidir. corsa yol tutuşu en iyi lastiklerden biridir. ama çok patlıyor. bu ikisi de kullandıgım lastikler. corsa pro için çok iyi diyorlar ama henüz deneme şansım olmadı.

bu ikisi arasında corsa control tercih ederdim.

Scudo

Yakın zamanda Continental Grand Prix 5000 aldım memnunum​

Yıllardır 25 mm kullanıyorum.Gayet memnunum.Bu kişisel bir şey.28/30/32 çıkmasaydı ne yapacaktık acaba ? Konnffoooorrr fiye bağırır mıydık ? Konfor biraz kadro ,biraz sele ,biraz jant bana göre.Lastiğe gelene kadar çok materyal var.Yanlış anlaşılmasın bu yazdıklarım benim için.Ben 23 te kullandım her türlü yolda.Onda bile eziyet çekmedim.
Bu işlerin birazda satış politikası ile ilgisi olduğunu düşünüyorum.Lastiğin en önemli özelliğinin bence yol tutuşu ,uzun ömürlü olması vs gibi konulara bakılması lazım.Valla yeni 2 çift lastik aldım gene 25 mm aldım ve mutluyum.Saygılar.....
25mm ne kullanıyorsunuz?

Continental Grand Prix 5000S TR 700x25 Tubeless Folding Tire

hocam jant nedir? cogu tubeless artık 28mm altını kurtarmıyor. 25mm de çok düşük basınca inemediğin için tubeless avantajlarından biri olan düşük basınc kullanılamıyor.

dt swiss arc 1100 dicut.
Kışın kullandığım iç lastikli modelde de conti 5000 kullanıyorum.25 mm gene o da. jantlarda syncross.

Vittoria corsa veya corsa control almayı düşünüyorum. Özellikle corsa control daha mantıklı geldi genelde yollar bozuk ve cam parçaları vs olduğu için. Başka önerisi veya bu lastiklerle ilgili deneyimi olan var mıdır?
Uzak dur. Çok performansli bir lastik evet ama çok dayaniksiz bence sadece yarislarda kullanilmasi gereken bir lastik. Antreman ve endurance surusler icin pirelli cinturato ve schwalbe one tavsiye edebilirim. Schwalbeler biraz takmasi cikarmasi zor ama düz one tam bir f/p lastigi

Konusu burası mı tam emin değilim ama, yol bisikletime yedek lastik almak istiyorum. Baktım ama çok fazla marka var, iç lastikte markanın bir önemi var mı, hangi markayı önerirsiniz?

Merhaba
700*28 lastik alacağım

SCHWALBE ONE PERFORMANCE​

Continental 700x28 Ultra Sport 3​

bu iki lastikten hangisini onerirsiniz

Merhaba
700*28 lastik alacağım

Continental 700x28 Ultra Sport 3​

bu iki lastikten hangisini onerirsiniz

Konusu burası mı tam emin değilim ama, yol bisikletime yedek lastik almak istiyorum. Baktım ama çok fazla marka var, iç lastikte markanın bir önemi var mı, hangi markayı önerirsiniz?
Çok dandik markaların sibopları ve sibopların yapıştırıldığı yer ile ilgili problem olabiliyor ve ağır oluyorlar.
Mümkün olduğunca bilindik lastik almakta fayda var. Sanırım en uygun fiyatlı CST

Çok dandik markaların sibopları ve sibopların yapıştırıldığı yer ile ilgili problem olabiliyor ve ağır oluyorlar.
Mümkün olduğunca bilindik lastik almakta fayda var. Sanırım en uygun fiyatlı CST
Hmm tamamdır çok teşekkür ederim

Merhabalar,

Kullandığım lastik (link)
İç lastik olarak sizce bu uygun olur mu ? (link)

Merhabalar,

Kullandığım lastik (link)
İç lastik olarak sizce bu uygun olur mu ? (link)
Düşük psi basmadığınız sürece olur muhtemelen 28c-42c aralığını desteklediğine göre ama 20 lira fazla verip bunu alın bence daha iyi.

(link)
Continental Ultrasport 3 yada Vittoria zaffiro pro alın hangisini daha ucuza bulursanız bütçe yeterse. Yetmezse bütçe belirtin.

Continental Ultrasport 3 yada Vittoria zaffiro pro alın hangisini daha ucuza bulursanız bütçe yeterse. Yetmezse bütçe belirtin.
İç lastik için sormaya çalışmıştım ama başında yazmamışım😅, yine de teşekkür ederim

• Beğen
Tepkiler: Amanita
İç lastik için sormaya çalışmıştım ama başında yazmamışım😅, yine de teşekkür ederim
Kullandığınız dış lastik ölçüsüne uygun olsun yeter. Markadan markaya ve modelden modele tabii iç lastiklerde de kalite farkı var ama en ucuzu bile lastiğinize uyumlu olduğunu sürece normal kullanımda bir sorun çıkartmaz.

Genellikle Üçkuyular güzelbahçe ve Bostanlı Kuş cenneti güzergahlarında sürüyorum, bazen Seyrek Foça rotaraları da yapıyorum. Carraro 062 bisikletimle birlikte gelen SCHWALBE 700X25C ONE RACEGUARD kullanıyorum fakat sürekli iç lastik patlatmasından dolayı artık değiştirmek istiyorum.
Performans açısından GP5000 denemek istedim fakat bozuk yollarda uzun süre verim alabileceğimi sanmıyorum, Schawalbe Marathon önerdiler fakat bilemedim.
Hem bozuk yollarda patlama direnci ve dayanıklılığı iyi olan hemde pürüzsüz yollarda iyi performans sağlayan lastik önerir misiniz?

Genellikle Üçkuyular güzelbahçe ve Bostanlı Kuş cenneti güzergahlarında sürüyorum, bazen Seyrek Foça rotaraları da yapıyorum. Carraro 062 bisikletimle birlikte gelen SCHWALBE 700X25C ONE RACEGUARD kullanıyorum fakat sürekli iç lastik patlatmasından dolayı artık değiştirmek istiyorum.
Performans açısından GP5000 denemek istedim fakat bozuk yollarda uzun süre verim alabileceğimi sanmıyorum, Schawalbe Marathon önerdiler fakat bilemedim.
Hem bozuk yollarda patlama direnci ve dayanıklılığı iyi olan hemde pürüzsüz yollarda iyi performans sağlayan lastik önerir misiniz?
Continental 4 season veya gator skin. Özellikle 4 season hem yuvarlanma direnci hem de patlak koruması açısından çok iyi.

Kullandığınız dış lastik ölçüsüne uygun olsun yeter. Markadan markaya ve modelden modele tabii iç lastiklerde de kalite farkı var ama en ucuzu bile lastiğinize uyumlu olduğunu sürece normal kullanımda bir sorun çıkartmaz.
Tamamdır teşekkür ederim. 25mm dış lastiğim, 23-28 aralıklı olanlardan niyetlendim bakalım

• Beğen
Tepkiler: Amanita
Continental 4 season veya gator skin. Özellikle 4 season hem yuvarlanma direnci hem de patlak koruması açısından çok iyi.
Bu iki lastik arasındaki farklar nedir, bir de kaç mm almalıyım , herkes 28 öneriyor ama 23-25-28 arasında performans olarak fark yok mudur ben mi yanlış biliyorum?

Geri