Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yol bisikletinde lastik seçimi

En iyi lastik öncelikle patlamayan lastik :)
@CeCeKa

HOCAM MEMNUN MUSUNUZ PİRELLİ DEN .....

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
Scudo
@CeCeKa Bu aralar biraz lastikleri arastirdim kullandim diyemem ama Michelin Pro4 Endurance V2 modelinin yorumlarinda kötü yorumlara cok nadir rastladim.
Hem patlak korumasi hem rollingresistance sitesindeki direnc gosterimlerinde Conti 4 seasona göre daha az.

Belki kullanan varsa yorum yapabilir siz de int.den bu lastigin yorumlarina da bakarsiniz abi. Fiyati da gayet iyi gibi diger lastiklere Vittoria ya Conti ye oranlayinca.

• Beğen
Tepkiler: CeCeKa
schwalbe durano sizce uzun yolda üzer mi şu arkadaş

vjArNr.png

üzerinde raceguard dual compound diye bir ibre var güven verici gibi geldi bunla hafif kirli yola girsem gümler mi acaba

Ben schwalbe double defense aldım daha takmadım yaza doğru takacağım , durano plus daha iyi korumalıymış ona da bakın

• Beğen
Tepkiler: The 69 Eyes
@Okaancet pirelli alamadım 4s modeli ve 23 mm olan ne yazıkki satılmış. continental aldım henüz deneme fırsatım olmadı.

@CeCeKa Bizim de bir arkadaş dün anka bike da taktırdı continental 4 s çok memnun kaldı
Bende double defense gectim

Merhaba bende bisikletime yeni bir dış lastik almak istiyorum benim bisikletin orjinal lastikleri berbat ötesi bu yüzden decathlondan bir lastik almaya karar verdim alımdada bir kaç seçenek var onlardan biride bu (link) nasıldır hiç bilmiyorum ama yorumlar iyi diyor ama ben pek güvenmiyorum onlara acaba başka tavsiyesi veya lastik için yorum yapa bilecek insanlar varsa bana yazabilirmi acaba bu arada maksimum bütçem lastik başına 110 tl civarında bundan daha büyük bir para veremem

schwalbe lugano b 700x23 kullandım 5700 km de hiç bir sorun cıkarmadı şimdi michelin dynamic sport kullanıyorum performans olarak michelin daha iyi geldi bana

Ben 5 yıldır conti grand prix 4 season kullanıyorum çok memnunum. Afyonun kış şartlarında bile üzmedi. Hatta 700x23 mm olanı ne patladı ne de ani frenlemede kaydı

@yeyu Merhaba. Bu lastiğin Race S42 ve Race S60 şeklinde iki seçeneği var sanırım. Ne anlama geldiğini açıklayabilir misiniz?E24A311B-D174-4FB9-A2A3-838AEE223D73.png

Konudan biraz uzak olacak ama Giant Propel Slr kullanıcıları veya konu hakkında bilgisi olan var ise bu bisiklete maksimum kaç mm teker takılabiliyor? 28mm mi 25mm mi?

Ben patlak lastikten bezmistim. Vittorya roundeneur 700x28c aldım decathlon'dan 150 km oldu patlak yüzü görmedim. 4 gün Trakya köylerinde şişe kırığı çakıl vs dolu bozuk yollarda sürdüm. Şimdilik iyi görünüyor tavsiye ederim.

GÜNDE 40 60 KM YAPAN BIRICIN
Continental Grand Prix 4000 S II

Vittoria Rubeno Pro 250km civarıdıtlr kullanıyorum. Hiç patlma yaşamadım. Derin çukurlardan hızlı geçmeme rağmen patlamadı. Hiç cam kırığından geçmedim. Lastiklerin yan duvarlarındaki yazılar silinmeye başladı. Kış lastiği olmasına rağman ıslak havada durma performansı bana berbat ötesi geldi. Islak zeminde silk tyre dan bir fark hissetmedim.

Continental SII lastik kullanıyorum
1 senedir henüz patlama olmadı ama lastik yüzeyini kontrol ettiğimde 2-3 adet küçük cam parçası çıkarttım ve birkaç tane ince olduğunu düşündüğüm kesikler var lastik üzerinde. Sizin de lastiklerinizde bu tür kesikler ve camlardan kaynaklı küçük delikler var mı? Bunlar iç lastiğe ulaşmadıkça normal mi? Pürüzsüz lastik olmaz herhalde diye umuyorum!

Onerebileceginiz fiyat performans lastik var mı ? ( Yol Bisikleti )

@Kovalski
Forumda bu lastik hakkında çok fazla sikayet görmüştüm, hatta yabancı marka bisikletlerin üzerinde bu lastik geliyordu.

Geri