@eray.hayta ok. Tesekkur ederim
O kadar bozuk yollarda gecince bisiklet asfalti gordugunde kendinden geciveriyor peki tum marka tekerler icin ayni durum soz konusu mu?
@muratokan abı bılmıyorum ne olur ama sağlıklı degıl lastık ıcın .. eskı bısıkletım merıda croswayy ile yenı yapılmıs sıcak asfalttan sürdüm bı baktım sonra lastık de ınce ınce plastık cıkmıs. yanı sürmemek lazım yenı atılmıs asfaltta.
Bu aralar lastik bakıyordum, fiyat fena değil gibi duruyor. Ama ilginçtir ki, dün akşam evden GETTHERE kodunu girdiğimde kabul etmişti ancak işyerinden girmeyi deneyince "sadece yeni müşterilere" diyor. Önceden wiggle'dan alım yaptım fakat evdeki PC'den kabul etmesi garip oldu. Gerçi bugün tekrar denediğimde avucumu yalayabilirim.
Kullanan arkadaşlar varsa önerir mi? Bir de 28mm kullanıyordum, 25'e geçince etkisini (olumlu /olumsuz) çok hisseder miyim?
@korayg Aklıma geldi Ancak bir önceki siparişimi 2 haftada zor geçirmiştim, ödeme konusunda sürekli problem çıkmıştı sitede. Şimdi tekrar üyelik açsam isim adres bilgileri kayıtlı olduğu için sıkıntı olur mu bilemedim. Yine de denenebilir.
@musAKka enpara kartıyla direk çekti sorun olmadı bende, ilk kez yaptım alışveriş
@korayg
Paket bugün geldi arkadaşlar...Yaklaşık 10 günde ulaştı diyelim...
Ve postacı 53 tl de vergi aldı...Yurtdışından alırken iyi düşünün. Ha yinede buranın yarısına mal oldu ama yinede insan rahatsız oluyor..Eskiden yoktu, şimdi niye koydunuz, kime battı vatandaşın faydalanması diyorsun
@korayg
Hocam teknoloji gelişiyor artık, bence bugün geliştirilen bir 700x28 lastik 3 yıl öncesinin daha dar aralıklardaki lastiğinin sertliğini verebilir ki konfor artısıda var. Yol bisikletim olsa kesinlikle 700x28 kullanırdım.
@TORUKOJİN
Her maşa ve janta 28 takılmıyor. Bunun dışında performans hedefi varsa 25 yuvarlanma direnci ve aero etkiler nedeniyle 23 ve 28'den daha fazla avantaj sağlıyor.
Detaylı bir analiz mevcut; (Forumda da çokça yazılmış bir konu)
@TORUKOJİN
Bu durumda alırken başta doğru bisikleti seçmeniz çok önemli. Jant - Kadro ve maşanız 28'e uygun olmalı.
@TORUKOJİN
Hali hazırda çok daha kalınları da var zaten. Bunun gelecekle/teknolojiyle pek bir ilgisi yok. Basit fizik. Doğal olarak 23 ve 28 / hatta 32 arasında kullanım koşulları açısından farklar var. Farklı lastikler olma sebebi de bu zaten. Farklı talepleri karşılamak.