Merhaba, bende bu standı kullanıyorum ve çok kolay takıp çıkarması. Hiç zorlanmıyorum. Sizinkinde bir sorun olabilir mi ki acaba, yada takıp çıkarma yönteminiz mi yanlış.
@specific@ŞenolKalyoncu arka tekerdeki mandal zorluk çıkartıyor aslında. İstediğim pozisyona gelmiyor mandal ve standa oturtamiyorum o yüzden. Mandalin olduğu kısımdan fotoğraf koyabilir misiniz stand takılı şekilde, sizinkiler nasıl merak ettim.
Standın; biri konik, diğeri ucu kesilmiş (niş oluşturulmuş) konik olmak üzere 2 ucu var. Konik ucu sağ tarafa taktıktan sonra kesik konik ucu mandala göre çevirerek ve biraz dışa çekerek yerine oturtuyorum, bitiyor.
Sağolsun Barkın ayrıntılı foto cekerek whatsuptan gonderince bendeki durumu da anlamış oldum. Benim kadro kulagi biraz dar ve dolayisiyla mandal her yöne rahatca donemiyor, mandal ucu yukari meyilli baksa sorun olmayacak aslinda.
@BicycleX
Mantıklı çözüm.
Kendiniz bisikletinizin ölçülerini baz alarak bu şekilde bir dolap tasarlatabilirsiniz.
Kancalar da satılıyor, dolab olmazsa bile kapi arkasina, duvara ya da tavana olacak şekilde.
@specific
merhaba. kullanılmayan ürünleri ihtiyaç sahiplerinenverelim adli basliktan yaziyorum. yeni üye oldum. bir türlü mesaj kısmını bulamadi m ya da yok. oraya yazdigim yorumlarım da yasak olduğu için kaldırıldı. tur bisikleti kullanıyorum. yol lastiğini çok merak ettiğim için denemek amaclı almak istiyorum. eğer ki siz bana mesaj atabiliyorsanız çok memnun olurum.
Merhabalar güncel olarak çözüm önerisi olan var mı şu ana kadar gidona yaslıyordum fakat sağlıklı olmuyor veya her yerde gidona yaslayamıyoruz acaba (yol bisikleti kullanıyorum bu arada ) bisikletin görüntüsünü bozarak ayaklık mı takıyım yoksa baska çözüm öneriniz var mı stand düşünmüyorum çünkü her gittiğim yere standı taşıyamam ve uzun ömürlü gelmiyor tak çıkar