- Tepki
- 6
- İsim
- Doğukan
- Başlangıç
- 2017—18
- Bisiklet
- Diğer
- Bisiklet türü
- Dağ bisikleti
çok faydalı oldu teşekkürler üstadım
Neden saçma olsun ki? Gayet gerekli bir ihtiyaç. Yarış dışında her zaman takılabilir. Tam tersine yol bisikletine park ayağı takılmaz takınsı saçma.Çoğu yerde banket, kaldırım, tabela, kaya parçası/taş, vs. bulunur. Yol bisikleti kullanıyorum ve ben genelde pedaldan destekleyip bisikleti hafif eğimli bırakıyorum ki rüzgardan diğer tarafa devrilmesin. Ya da düz duvar vb. yerlerde bisikleti duvara çapraz bir şekilde arka tekerden sabitliyorum, yer ıslak değilse gayet sağlam duruyor. Yol bisikletlerinde ayaklık mevzusu çok saçma geliyor bana, doğalarına aykırı. Hafiflik üzerine tasarlanan bir alete ekstradan 1-1,5 kg. ağırlık eklemek mantık dışı. Sahilde sürenler takabilir ama bisikletin hakkını verenler zaten demek istediğimi anladılar bile
Ayaklık takmak en iyisi.Merhabalar güncel olarak çözüm önerisi olan var mı şu ana kadar gidona yaslıyordum fakat sağlıklı olmuyor veya her yerde gidona yaslayamıyoruz acaba (yol bisikleti kullanıyorum bu arada ) bisikletin görüntüsünü bozarak ayaklık mı takıyım yoksa baska çözüm öneriniz var mı stand düşünmüyorum çünkü her gittiğim yere standı taşıyamam ve uzun ömürlü gelmiyor tak çıkar