Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yol bisikletinizde hangi lastiği kullanıyorsunuz?

Hangi lastik?

• Continental Grand Prix 4 Season

• Continental Grand Prix 4000S

• Continental Grand Prix 4000S II

• Continental Gatorskin

• Continental GatorHardshell

• Continental Ultra Sport II

• Continental SuperSport Plus

• Continental GP Force II and Attack II

• Michelin Pro4 Service Course

• Michelin Pro4 Endurance

• Michelin Pro 3-4 Race

• Michelin Dynamic

• Michelin Lithion 2

• Schwalbe Marathon Plus

• Schwalbe One

• Schwalbe Durano Plus

• Schwalbe Durano RaceGuard

• Schwalbe Marathon Supreme

• Schwalbe Ultremo

• Schwalbe Ironman

• Schwalbe Lugano

• Vittoria Rubino Pro

• Vittoria Zaffiro Pro

• Vittoria Open Corsa Evo CX & SC

• Veloflex Master

• Hutchinson Serisi

• Challenge Serisi

• Maxxis Serisi

• Rubena Serisi

• Diğer

• Toplam katılım
    939
Michelin markasına gereksiz bir ilgim var nedenini bilmiyorum ama büyük ihtimalle triban 3 alınca michelin lastik takıcam.:)

Scudo
Maxxis Detanotor kullanıyorum şimdilik bir sorununu görmedim.

Michelin pro 3 yaklaşık 4000 km bir kez arka lastik patladı şimdi bende hutchinson ve continental arasında gidip geliyorum.ama hangisi tabi?

Michelin PRO-4 RACE Service Course ve continantal grand prix 4000 II arasinda kararsizim, sürerken keyf almak seri ve yol tutus bakimindan beni tatmin edicek bi tercih yapmak istiyorum,kararsizim yada daha iyi olabilicegine inandiginiz bi lastik grubu var midir?simdiden tesekkurler

Conti dört mevsim..Merlin de kampanya var çifti-kargo dahil- 250 tl ye geliyor...

Cevap yazacaksanız daha uygun fiyatlı bir yer varsa yazın da okuyanlara yararlı olsun.Ben geçen ay aldım ve hala da en uygun fiyat ....

@ercst0rm

Tüm isteklerine cevap veren lastik "Continantal grand prix 4000 II" alternatifi olarak şunlara bakabilirsin.

Schwalbe One
Vittoria Open Corsa Evo CX

Sedona 650'nin üstünde gelen Lugano'ları kullanmaktayım 2600 km.dir. Ben lastikleri beğenmekteyim daha kötü lastikleri de denedim. Ama yakında tamamen dişsiz lastiğe geçmeyi düşünüyorum...

• Beğen
Tepkiler: ercst0rm
@Furkan TK
michelin prolari bende bi tik öndeydi aslında fikirleriniz icin tesekkurler:) continantal i baz alirsak yanlarda problem yaratır mi almisken iyi birsey almak istiyorum ve beklentilerimi karsiliyabilir mi sorusuna cevap ariyorum açıkçası

Ben yolcu arkadaşlara şunu sormak istiyorum. Yol lastikleri genelde desensiz düz lastiklerdir. Bu durum özellikle stabilize yollarda iniş durumunda sizi ne şekilde etkiliyor. Bir kayma durumu sözkonusu oluyormu.

• Beğen
Tepkiler: Güray Görkem
@ercst0rm

Continantal 4000 II hakkında konuşayım. Hem performans, hem dayanıklılık açısından oldukça tatminkar lastikler. Kullanım tarzıda bağlı olarak 5.000 km size hizmet edebilecek düzeyde. Beklentilerinizi karşıyabileceği konusunda sıkıntınız olmasın alın kullanmaya başlayın başka lastiğe geçmek istemeyeceksiniz.

Schwalbe One 25mm Türkiye'de bir tanesi 250tlye satılmakta yurtdışından iki tanesini kargosuyla beraber 250tlye almıştım.

• Beğen
Tepkiler: Doğanay07
@ercst0rm michelin pro 3 kullandım contınatal 4000s2 kullanıyorum kıyaslama yaparsam

+conti bariz çok daha akıcı.
+michelin çok sessiz ve sarsıntısız yol tutuşunda sanki çizgiyi daha iyi koruyor ancak tutuş olarak fark yok diyebilirim.
+michelin daha ucuz.

hafiflik serilik akıcılık isteyenler kesinlikle conti alsın
uygun fiyatlı kaliteli lastik isteyen michelin pro 3 decathlonda çifti 140 tl

michelin pro4 hakkkında bilgim yok keşke olsa :D

• Beğen
Tepkiler: ercst0rm
@Ertan M. Kullandığınız lastik aslında yarış lastiği. Yumuşak hamur ve yüksek patlak korumalı ince yapısı o lastiği tam bir yarış lastiği yapıyor zira ömrüde 5000km diye tahmin ediyorum. Uzun turlar için pek ekonomik lastik değil yılda bir değiştirmek gerekebilir. Ama çok kaliteli bir lastiktir, düzgün basınçta patlama olasılığı bilr vermiyorum ben.

• Beğen
Tepkiler: mesut.esmeray
continin gatorskin lastiğini piyasada nerden bulabilirim.

michelin dynamic sport 700 x 23 kullanıyorum.Yakında inşallah tekrardan 700x25'e geçeceğim.Modele karar veremedim ancak.Aslında gps4000s II istiyorum ama işte bütçe [emoji20]

@Sarper Tuncer
Hocam yarış lastiği olduğunu biliyorum ben endurance modelini kullanıyorum.Bu modeli daha çok dayanıklılık üzerine olduğu için hızdan feragat ediliyor.Ancak yol tutuşu mükemmel ve şuana kadar 800 km oldu hiç patlamadı.Lastikte herhangi bir aşınmada yok ıslak yolda çok sürmedim ama dişsiz olduğu için kayma yapabilir.Alacaklara kesinlikle tavsiye ederim.

arkadaslar bilgilendirmeleriniz icin tesekkur ederim sanirim continantal grand prix II Alicagim:)

Ben conti'ye geçdim şimdilik güzel tutuş ıslak ve kuru iyi yokuş aşağı ve yukarı kaymadı 700x25 aldım 23'den sonra biraz daha iyi geldi bana.

Geri