Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yol bisikletiyle en fazla hız

Yokuş aşağı en fazla 80 km/h Düz yolda sprinte kalktığımda ise 15 sn boyunca en fazla 46 km/h. Rüzgar direnci yüzünden eğim 0 Ken daha fazlasını göremedim. Düz yolda 70-80 basanlara selam ederim. Saygılar... :)

Scudo
@Murat-k
Bilemiyorum hocam ama bana göre o halen oturuş pozisyonu kaynaklı rüzgar direnci gibi geliyor. :) Rüzgarın etkisiyle tekerlerin yere temas yüzeyi azalıyor ve her pedala basınca bisiklet dengesizleşiyor. Esne olayı bence ani speede kalkışta kendini belli ediyor.Benim bu konuya görüşüm bu. :)

Strava kayıtlarına göre en yüksek hızı bu sürüşte yapmışım. 70km\h 193520

• Beğen
Tepkiler: celilcetiner
@umutcelik
Keşke mesafeleri o kadar uzun tutmayıp peloton oluştursaymışsınız. Çok daha yukarı çıkardı hızınız :harika:

Dağ bisikleti ile yokuş aşağı yaptığım (60,8km/sa.) hızı yol bisikleti ile geçemedim daha ?. Öyle bir gaz vermedim ya da kendime daha ?.
Dipçe: Son cümle tam bir deprem faciası oldu yav ?.

@BerkEvren

Dediginiz gibi daha yakin formasyonda 50 km'yi goruyoruz kisa sure icin ama videosunu bulabildigim bu vardi. Gopro eklentilerini test ediyordum, hazir koymusken hiz gostergesi atayim dedim :)

Yokuş aşağı.cube SL roadrace.kesinlikle tavsiye etmiyorum.ama güzeldi ?
194775

71 :D Bir yerlerim yemedi :D

194799
Bakmayın siz o hızlara bazen strava sapıtıyor

• Muhteşem
Tepkiler: :DDD
Yol bisikleti:
Yorumlardan önce 78 km/h. (Yokuş aşağı)
Yorumlardan sonra 120 km/h. (Düz yol+no kamyon)

.

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
En sonunda uçaktan bisikletle atlayıp limit hıza ulaşana kadar Strava kaydı yapacağım. Pek değerli arkadaşlar, yokuş aşağı bırakınca herkes 70, 80 civarına çıkıyor zaten. Bu yaptığınız hızların ve buraya yazmanızın bir anlamı yok. Sprint hızınız nedir? Gücünüz nedir? Hava direncini ne kadar yenebiliyorsunuz? Yükseltisi fazla bir yerde denediniz mi? Grup ile ne tür hızlar yapıyorsunuz? Yokuşlarda grubun hızı nedir? 120 km'lik turunuzdaki ortalama hızınız nedir?

@Carraro71
Başlıkta düz yoldaki hız soruluyor...

Geri