@Ziya On Road Pedal basmayı bırakmak değildir ki o zaten o hızlara bisiklet çıkmıştır. Fatih pedal basıyorum sanmıştır sadece. 220 kadans çevirmek gerekir 52-11 kombinasyonuyla o hızı yakalamak için.
o göstergeleri videoya nasıl basıyorsun?
Örneğin bu videoda 82 kms/s hız kadar çıkıyorum fakat 82 de pedan çevirmiyorum öncesinde yaptığım ivmelendirme ile o hıza çıkıyorum.
Ben 84 km hızı gördükten sonra pedal çevirmeyi kestim cümlesinden yukarıda yazdığınız kadar çok şey algılayamadım ne yazık ki .
o göstergeleri videoya nasıl basıyorsun?
wahoo almayı dusunuyorum. onda da böyle olaylar oluyor mu?
Pedal çevirerek düz yolda gitmekle, pedal çevirerek inişte ivme kazanmak farklı şeylerdir. Konu yol bisikleti ile en fazla hız. Düz yol belirtilmediği için 80'leri 90'ları hatta 100'leri görmek mümkün. İnişin eğimi, kişinin kilosu, tekniği ve rüzgar etken. Rüzgar arkada 75 km/s hızda 1-2 saniyelik 140 150 rpm kadans peşine aero pozisyon almak hızınızı 90'lara kadar çıkartır.
Konu asıl düz yol ve yol bisikleti ancak kulaktan kulağa oynar gibi konuda mesaj sayısı arttıkça konunun teması değişmiş ve eğim aşağı hatta şehir bisikleti ile uçuşa geçen arkadaşlar bile müdahil olmuş konuya.Yol bisikletiyle bir atak sonucu çıkılabilecek maksimum hız düz yolda kaç kilometre/saat civarındadır acaba bir fikri olan var mı. Bu koşullarda kendi yaptığınız maksimum hızı da yazarsanız sevinirim..
Konu asıl düz yol ve yol bisikleti ancak kulaktan kulağa oynar gibi konuda mesaj sayısı arttıkça konunun teması değişmiş ve eğim aşağı hatta şehir bisikleti ile uçuşa geçen arkadaşlar bile müdahil olmuş konuya.
Konuyu dagiticam ama bi tek ben mi isinamadim buna? imovie kullanmaya alistim ( ama o da export ederken goruntu kalitesini bozuyor, final cut'a para vermek istemiyorum ) virb acayip anlamsiz geldi bana.