Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yol bisikletiyle en fazla hız

Konunun ilk mesaji duz yolda ama israrla "yokus asagi 200 km/s" diye yazmaya devam ediyor arkadaslar. Ozeniyorum da biraz aslinda yokus bulamadigim icin.
Pazar gunu arkadan ruzgar da yakalayinca biraz zorlayayim dedim ama tek basima ve yasli bacaklarimla bu kadar ancak.

Scudo
Alt geçit yoluna inerken dandirik bir bisikletle 70 km/h kusür hıza ulaşmıştım. Elimde kilometre sayacı yoktu, peki bu hızı nasıl biliyorum?
Tabii ki solladığım aracın içinde gözüken hız ölçer ibresinden :D

@FoldingRider Furşlar dağılacakmış gibi oluyor, gidon kontrolsüzlüğü artıyor, ne kadar sıkı tutarsan tut, elinden kaçacakmış gibi hissediyorsun, Ve tekerin rpm'si arttıkça lastik bundan etkilenip şekli yassılaşıyor (lastik basıncı değişmiyor ve ya zarar görmüyor, sadece amorf yapı olduğu için esniyor ivme etkisiyle), yani yol tutuşu azalıyor lastiğin. Belki de asıl korktuğumuz şey, bisikleti kontrol edemeyecek olmamız olabilir :eek:

O hızda yandaki arabanın ibresini görmek cidden müthiş bir başarı. Tebrik ederim.

Ben de bir deneme yapayım dedim. Düz yolda 41 km/h yaptım. Trafiğe kapalı alanda, daha uzun yolda ve daha yüksek vites sayısına sahip bir bisikletle 50-55 görürüm sanırım.

@erdlylmz
İnsanımız arabayla yapılan hızları bile ballandıra ballandıra anlatıyor. Bisiklet gibi kas gücüne dayanan araç için bu kadar yorum olması hiç şaşırtıcı değil :D

• Beğen
Tepkiler: Hami Bulut
Antalya Özgürlük Bulvarından Dedemana doğru hafif eğimli yol üzerinde Aero pozisyonda bastım 54.7km max. hız yazdı Strava , o anda KM saatine hiç bakmadım yola konsantreydim trafiğin sağında.

1.png

%3 egim bulunca ( cografya kaderdir ) biraz zorlayayim. Su segmenti 38.9 km/h ortalamayla gecmisim ve bugunku en iyi 8. dereceyi yapmisim!

Bu nasıl hızdır yiğidim , yarın gel uçak olarak işe başla.

Bu nasıl hızdır yiğidim , yarın gel uçak olarak işe başla.
Bazı arkadaşlar öyle hızlar yazmışlar ki, az daha zorlasalar portal değiştirip atoma karışacaklar.

Son düzenleme:
  • Hahaha
Tepkiler: mazot
bazılarının hızlarını görünce şaşırıyorum,
kardeşim o kadar hızlı isen profesyonel bir yarışa gir de hızını orada görelim.
neyse burada atıp tutun ama yüksek hızlara ulaşıp rekor kıracam diye bir tarafınızı kırmayın.
güvenliği elden bırakmayalım.
herkese kazasız belasız sürüşler

• Beğen
Tepkiler: Samsam
Tur bisikletimle hafif eğimli yolda 70i gördüm daha da hiz denemesine zorlamam. Hiç güvenli gelmiyor.

Ben önemli olanın segmentin ortalaması oldugunu düşünüyorum..1,5 Kilomeretlik etabı 60 ortalama ile inmişim 300watt uygulamama rağmen segment 22.siyim , segment 1.sizi bizim arkadaş 699w ile 78 ort ile inmiş.. Tabi böyle inişlerde aero kadroda önemli performance olunca biraz fark oluyor..
209640 dosyayı görüntüle

0A67398F-3495-48AD-8321-B3479C21FFCF.jpeg
Nabızdan dolayı bıraktım pedal basmayı, biraz daha yüksek olabilirdi.

Selam dostlar bende city bike var mosso legarda 1724 düz yolda 65 gördüm yol falan farke ediyor ama vucutta önemli

Geri