Scudo Sports

Yol bisikletiyle en fazla hız

Scudo
Yol bisikletim Focus Culebro 4.0 22 km boyunca 31 ortalama tutturmuşluğum var. En yüksek hız Sakaltutan inişi 82 km. Bir daha da böyle bir şey yapmam. Düşsem parçam bulunmaz. Profesyonel binicilerle mukayese ettiğimizde hiçbir şey tabiki. Kendi çapımızda.

• Beğen
Tepkiler: ferda güler
Yol bisikletine yeni geçmiş sayılırım. MTB ile arasında bariz bir fark var bu tabiiki doğrudur.

MTB ile 26x1.50 lastik taktım geçen gün biraz test ettim ben bunla 22-23 km/h ortalama ile giderim dedim.

Yol bisikletini ne zaman sürsem sahilde falan hep rüzgar vardı rüzgarsız 30-32 km/h zorlanır. ( Kondisyonla tabiiki )

4 Senedir bahar ve yaz aylarında işe bisikletle gidip geliyorum. Daha önce hız vs. verileri ölçme ihtiyacı duymamıştım. Runtastic 2 haftadır yüklü ve maksimum hızım 42.1 km. ki yokuş aşağı yapılmış bir hız bu da. ortalama hızım daha da düşük. Çünkü ışıklarda, trafik sıkışıklığında yavaşlıyorum veya duruyorum. 13-14 km ortalama hızım var. Düz yolda 30-35 km ortalama hızla giden mtb'li arkadaşları tebrik ederim. Hele tırmanışta 35 gören arkadaşı daha da çok tebrik eder başarılarının devamını dilerim. Bu hafta strava'yı da deneyeceğim kendimden şüphe ettim. Bu kadar yavaş olamam.

My Workout
I rode with MapMyRide! Distance: 48,96km, time: 02:09:21, pace: 2:39min/km, speed: 22,71km/h.
(link)

Selamin aleykum. Ortalamam 20-25 arasi gunune göre. Ayni duz yolun gidis ve gelisi.

@halil ibrahim duran
Ahahaha bende de ona benzer bir şey var abi. Edip abinin paylaştığı konuya attım. :D

178 km ama çöp kamyonu arkasından gitmek herkesin harcı değildir.

@Edip Dinçer

Ya bu resmen forumun efsanesi :D Acaba şu an napıyor ? Belki bir seçim otobüsünün arkasında kendi rekorunu kırmaya çalışıyordur

@halil ibrahim duran

Gelme diyordu çöp kamyonu,gidemem diyordu 178 le.Bas frene diyordu,ağlıyordu çöp kamyonu yalvarıyordu yavaşla diye.
Atma diyordu Bisikletforum,ar var namus var yavaş salla diyordu herkes.Milletçe alkışlıyorduk o mükemmel kainat rekorunu..

Ulan o değilde hadi bisikletin üstündeki uçan sabri veya bizim ziya da 178 le giden çöp kamyonunu düşünüyorum kafamda oluşmuyor.Bu çöp kamyonlarının ibresi 120 değil mi yahu. o_O
Bence şaka kandırmış bizi yaramaz çocuk :D

@Edip Dinçer

Aslında bende umduğumu bulamadım bu sefer biraz daha ölçülü geldi yazılanlar :uzgnm:
Valla bayadır görmüyorduk bu hız konularını nerde diye gözüm yollarda kalmıştı iyi oldu..:D

@Selami53 Hadi 178 km hızla gitti..

Hiç mi trafık yoktu.

Çöp kamyonu bir an yavaşlasa nasıl yavaşlayacaktı ?

Nasıl durdu ?

Lastik mi dayanır ?

uçuyordu bence

ben sürekli sabit olarak 15 kmh de gidebiliyorum :D kapışakmı 178 kim yapıyorsa :D

Arkadaş trollemiş gayet net :D

ben bisikleti satıyorum. bu yahu millet yokuşta 25 yapıyo düz yolda da zorlamadan 35 yapıyo. ben (çok yeniyim daha bir ay oldu alalı) yokuşta anca 18 falan yapabiliyorum düz yolda da 24 falan yaparım anca. illa ki vardır eksiklerim, çıktığın yokuşun eğimini falan da bilmiyorum. ama 35 nedir yahu? yapamazsınız falan demiyorum ama bi tuhaflık var. vardır. olmalı. olmak zorunda. kendimi çok kötü hissettim. ben biraz dışarı çıkıyorum.

Geri