Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yol bisikletiyle en fazla hız

Scudo
bizim yayla yolunda bayır aşşağı 2.00 lastik mtb ile 67 yol bisikletiyle geçenler tahminim 100 ü falan görüyorlardır

1.90 lık yol lastiği takılı mtb le düz yolda rüzgar aşırı esmediği zamanlarda 5 dk 45 görüyorum sonra sabit 30 - 35 arası

@muhammedayten

Orjinal bianchi olsa 70 yapardin:p

@muhammedayten dağ bisikleti ile yokuş aşağı 73 km hız gördüm.Anlıkdı çok virajlı olduğu için yavaşlamak zorunda kaldım.Bolu Gölcük yolunda yaptım belki bilirsiniz.

Affına sığınarak yazıyorum Nibali.
Kendisi son turda 140 yaptı. Özellikle forum hız rekorunu kırmak için profesyonel yarışlara katılıyor. .
Forumun sıkı takipçilerinden ama ''atma ziya'' eleştirisine maruz kalmamak için yazmaya çekiniyor. Dayanamadım, yazdım. Yapanla yapmayan, basabilenle basamayan ayrılsın artık.

• Beğen
Tepkiler: bua
Arkadaşın stravadaki workout kaydı üstüne tanımam, üzerine çıkabilen varsa hodri meydan, her türlü ulaşım aracı kabul edilir :D

Sakın flaglamayın efsane oldu o kayıt :D

(link)

İstanbul-Saraybosna,
Toplam Mesafe: 1,054.5km
Toplam Tırmanış: 24,271m
Toplam Hareketli Süre : 1:14:02
Toplam Süre: 1:41:20
Hareket Süresine Göre Ortalama Hız: 854.7 km/s
Toplam Süreye Göre Ortalam Hız: 642.8 km/s
Max Hız: 880.2 km/s

Hadi uçakta cebi açmış, birde üstüne gps açmış, iyi uçak düşmemiş :D

@onurdemir Yokuş aşşağıda bilmiyorum Allah var daha denemedim Ama düz yolda normal şartlarda benim söylediğim doğrudur(elbette istisnalar vardır)BBen gözlemlerimi yazdım

Bu hız işinde okuduğum ve deneyimlediğime göre Bacak kası-Çok iyi bisiklet-Uygun giyim ve uygun yollarda baya iyi hızlara çıkılıyor ama hangimizde bunların çoğu var bence düz yolda bisiklet için 50 çok ideal

@Yağız Gökmen

50 tempo gerçekten çok zor ben anlık çıkıyorum tempo olarak 35 duruma göre 40 kadar çıkıyor şehir içi dur kalk malum 30 oluyor

50 yi ben ilk baş ayağa kalkıp seri hızlanıp ardından tüm güç basıp gördüm ama 50 de sürekli gitmek çok zor bence tehlikelide

@canayaz0734

Dostum gittiğin yol ve süratin çok tehlikeli allah korusun başına birşey gelebilir haramidere rampası sakat biryer, kaldıki Sen orada araç sollamışsın.

• Beğen
Tepkiler: bua
@muhammedayten hocam ince tekerli (1.50) dağ bisikletim var.ağırlığı 15 kiloya yakındır.geçen haftalarda köpekten kaçarken 47 olmuş hızım.durduğumda farkettim.olmaz değil ama 1 dk daha gidemezdim o tempoyla.zaten 10 dk mola verdim atlatınca.80 km hız düz yolda bence de imkansıza yakın bişey dağ bisikletiyle..

• Beğen
Tepkiler: Cengizhan BAKIR
72,7 km ama sigma 75 civarı gösterdi bir ara teker ölçüsünü düzeltmek gerek sanırım... Bu arada bu hız yokuş aşağıdır...

Adsız.jpg

• Beğen
Tepkiler: Berke ve frkncn
Geri