@muhiddin Bakın Muhiddin Bey dalga geçmek amaçlı Serkan Bey'in beni kıskandığını yazmakta haklısınız mesele sadece kıskanma meselesi değil bu benim sitemim. Ben ne kıskanacak biriyim ne de kıskanılacak biriyim bilgi birikim konusunda Serkan Bey'in tırnağı olamam belki ama bu durum benim haksız olduğumu göstermez. Çifte standart karşısında hep durdum (Okulda, işyerinde (Ekonomi kötü olduğu için ve bir çocuk sahibi ev kredisi ödeyen bir insan olarak işyeri kısmında biraz kendimi dizginliyorum ne gerek var işsiz kalmaya ))
@trainspotting35 ben etik bulmuyorum sürekli aynı biisklet orasını burasını sürekli değşip sürekli reisim paylaşılıyor,gidon abdnı değişir reism koyar fren papucu değişir reism koyar inanın görmemiş görgüzüs insanları hatırlatıroyr bu olay insana neyse by size biiskletinizle mutlulukjlar
@tırıvırı.Amacım tartışma ortamı yaratmak değil ama etik olmayan nedir anlayamadım. Özü bisiklet olan bir platformda bisiklet resmi paylaşmak mı etik değil. Etik değil demeniz için benim kimseye yardımcı olmak amaçlı mesaj yazmayan sadece bisikletimin resmini paylaşan bir insan olmam gerekli böyle bir insan olmadığımda yazdığım 1799 mesajdan anlaşılıyordur. Pardon bununla birlikte 1799+1.
@trainspotting35 Çetin Bey selam. Şahsen günde üç kere o başlıkta bisikletinizin yeni bir fotoğrafını görmekten bana gına gelmişti. Az dikkatli olalım uyarısını da hiç üzerinize alınmamıştınız.
@Özcan. ya arkadaş bu kadar kasmayalım. Adam bisiklet fotosu paylaşıyor işte boş verin takmayın bu kadar.Hem burada aynı fotoları paylaşan tek arkadaş bu arkadaş mı ?
İnsanları rahat bırakın , bisiklet özgürlüktür , bisiklet paylaşmaktır.Paylaşsın ne olacak.Size bir yük mü dür bu paylaşımlar ?
@Özcan. Az dikkatli olalım uyarısından sonra tek bir fotoğraf paylaşımı yapmadım. Benim anlamadığım nokta şu sadece benim bisikletimin mi fotoğrafları çok fazla sayfaları baştan sona incelerseniz sizde bana hak vereceksiniz. Bir insana bisiklet görmekten nasıl gına gelir o kısımı da anlamış değilim. Dikkat ederseniz artık o sayfada paylaşım yapmıyorum kendi egomu buradan tatmin edeceğim. Artık buradan gına gelmez umarım.
@mühendis
Yük değildir, zaten kimseye bu konuda bir şey de demedim. Başlığı takip etmeyi bıraktım sadece. Acaba yönetim takibe alınan ve takipten çıkartılan başlıkları takip mi ediyor :confused:
Konuda yeni gördüm Serkan Bey'in benimle ilgili yazdıklarını. Cümlesi aynen şöyle üstüne üstlük tepki göstermesi üzerine konudan uzaklaştırılmıştır. Ve ne göreyim başka arkadaşlar son 7 sayfada 6 kere resim paylaşmışlar ve bisikletlerde ne jant değişimi ne de gidon bandı değişimi var ama benim bütün fotolarım silinmiş.
@Özcan. Özcan Bey benim bisiklet resmi paylaşımım niye rahatsızlık versin insanlara altında 40000 tl lik bisiklet olup burada birsürü foto paylaşanlar kimseyi rahatsız etmiyor. Ben faal bir üye olmam o zaman yerden göğe kadar haklısınız ama bilgim doğrultusunda herkese yardımcı olmaya çalışan bir insanım forumda. Özelden yazan herkese cevap yazmaya çalışıyorum bilgim doğrultusunda.