Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yol bisikletleri fotoğrafları paylaşımı modifiyeli ve serzenişli

Sonbaharın keyfini çıkarıyoruz :)

E3uNwY.jpg

Scudo
Gürcistan'dan bisiklet alan var mı acaba ?
oradaki pazar ve fiyatlar hakkında bilgisi olan varsa yazarsa mutlu oluruz. Ne de olsa bizden ucuzdur

Gürcistan'dan bisiklet alan var mı acaba ?
oradaki pazar ve fiyatlar hakkında bilgisi olan varsa yazarsa mutlu oluruz. Ne de olsa bizden ucuzdur
Gürcistan’da üst segment bisiklet yok, olan bisikletlerin çoğu Türk markaları onlarda Türkiye’den geldiği için fiyat daha bile pahalı olabiliyor

@historiyst
yol bisikletinde yere paralel olmayan gidon boğazı gözümü tırmalıyor nedense :hasta:

onun dışında, makine çok güzel. yeşil yeşil içini açıyor insanın. türk bisikletçilerin corelli'nin sprint serisine hakkını vermediklerini düşünüyorum. bu şıklıkta bu hafiflikte alu kadro bu fiyata... alkışlamak gerek corelli'yi. uygun fiyata satan 2. el bulsam ben de alıcam yılların çelikçisi olarak.

@can_celik Foto açısından öule gözüküyor sanıyorum demin yine baktım düz :kötü:
Renk çok hoşuma gidiyor benim de :harika:
Kadro öyle çok hafif değil tartmadım ama pedal vs 10 küsur 11 vardır ... :(

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
Cumhur Ağabey, Asıl yamukluğu görmezmisin.Çetin'in de tekeri yamuk ,doğrultulması gerekmez mi? :krktm:

• Beğen
Tepkiler: MakRo
Hocam ben italyan mafyasina trainspotting çetinim deyip yirttim. Belki o siyah italyan mafyasina ait minibusdeki herifler yolda bulduysalar çetini belki ben sanip ufalamişlardir gsjshsjs :D

15094936_10153837862206883_2552779399673388438_n.jpg

@hamlet2006 İstanbul'a beklerim teker düzeltmeye. Raşit abi İtalyan mafyasından adımı verip yırttıktan sonra korkudan evden çıkamıyormuş diye bir söylenti yayılmış Bursa'ya. Abi kargo adresi ver Kırmızı bir mont göndereyim sana. İtalyan mafyası bir daha ilişmez. Önceki mesajımda da belirttiğim gibi mütemadiyen çekinirler benden. Ufalamak hadlerine değil. 1574151512492.pngCeket bu abi beden bilgisi ve adres bekliyorum. ? ? ?

@hamlet2006 İstanbul'a beklerim teker düzeltmeye. Raşit abi İtalyan mafyasından adımı verip yırttıktan sonra korkudan evden çıkamıyormuş diye bir söylenti yayılmış Bursa'ya. Abi kargo adresi ver Kırmızı bir mont göndereyim sana. İtalyan mafyası bir daha ilişmez. Önceki mesajımda da belirttiğim gibi mütemadiyen çekinirler benden. Ufalamak hadlerine değil. 214337 dosyayı görüntüleCeket bu abi beden bilgisi ve adres bekliyorum. ? ? ?
Abi be evimin penceresinden bakiyorum geceden beri şu minibus sabit duruyor. Bim'den bim sucugu , bim ekmegi, bim havucu, bim salami , bimder şokolade alicam ama çıkamiyorum. Hizlica yolla nolur :(
2019-11-19 11.21.27.png

yavuzkosar
yuvarlak ışık güzelmiş seleyle berabermi yoksa ayrımı aldınız hocam,ayrıysa link rica ederiz;)

Geri