yavuzkosar
Kendi halinde bir yaşayan.
- Tepki
- 3.274
- İsim
- Yavuz
- Başlangıç
- 1998—99
- Bisiklet
- Giant
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Gürcistan’da üst segment bisiklet yok, olan bisikletlerin çoğu Türk markaları onlarda Türkiye’den geldiği için fiyat daha bile pahalı olabiliyorGürcistan'dan bisiklet alan var mı acaba ?
oradaki pazar ve fiyatlar hakkında bilgisi olan varsa yazarsa mutlu oluruz. Ne de olsa bizden ucuzdur
Abi be evimin penceresinden bakiyorum geceden beri şu minibus sabit duruyor. Bim'den bim sucugu , bim ekmegi, bim havucu, bim salami , bimder şokolade alicam ama çıkamiyorum. Hizlica yolla nolur@hamlet2006 İstanbul'a beklerim teker düzeltmeye. Raşit abi İtalyan mafyasından adımı verip yırttıktan sonra korkudan evden çıkamıyormuş diye bir söylenti yayılmış Bursa'ya. Abi kargo adresi ver Kırmızı bir mont göndereyim sana. İtalyan mafyası bir daha ilişmez. Önceki mesajımda da belirttiğim gibi mütemadiyen çekinirler benden. Ufalamak hadlerine değil. 214337 dosyayı görüntüleCeket bu abi beden bilgisi ve adres bekliyorum. ? ? ?
Hocam pedli taytla kullanmanizi öneririm normal kullanımda rahat değil. Temas noktası hassas birazoo sele baya güzelmiş ya, bende katlanırıma mı baksam acaba
Abi simetrik aslında, dışarıda tam arkasından çekmediğim için öyle gelmiştir sana "??Hocam lamba yamuk duruyor gshsbshsu ????
(link)yavuzkosar
yuvarlak ışık güzelmiş seleyle berabermi yoksa ayrımı aldınız hocam,ayrıysa link rica ederiz