Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yol bisikletleri fotoğrafları paylaşımı modifiyeli ve serzenişli

Almanya ya en son yolladığımız taxfree belgelerinden yatan ücrette %14 ödemişlerdi.

Scudo
%10 ile elden almak daha mantıklı olacaktır bence yatıp yatmayacak diye beklemektense.

• Beğen
Tepkiler: TeamO2.cc
Kartla değil nakit ödeme durumunda oraya İban yada kredi kartı numarasımı yazmalı arkadaş.

Yani bisikletin bedelini nakit ödediğimiz durumda ne olacak.
Bu durumda Türkiye'ye döndükten sonra evraklar ile beraber hesap numarası veriyorsunuz, oraya havale ediyorlar. Biz eşimin bisikletini Berlin'de nakit ödeyerek almıştık, vergiyi bu şekilde iade etmişlerdi.

Satıcı, %19 verginin tamamını gönderdi, ama hepsi benim hesabıma yatmadı bu arada. Gönderen ve alıcı banka komisyon/masraf almamasına rağmen aradaki "muhabir banka", yanlış hatırlamıyorsam €30 civarı bir kesinti yapmıştı. Daha düşük miktarlarda da olsa BikeXXL'in bankası swift ücreti, sizin bankanız da işlem komisyonu alabilir. İki banka doğrudan irtibatlı ise, %19'un tamamı da hesabınıza yatabilir ama bu çok düşük ihtimal.

Benim aklımdaki senaryo 1300 euro + kdv sonra kdv nin bir kısmı geri alınacak şeklindeydi hazırlığımı o şekilde yaptım. Havaalanı nakit veya bankaya iade benim için milli piyango gibi oldu hangisi olursa razıyım açıkçası. ? ?

Benim aklımdaki senaryo 1300 euro + kdv sonra kdv nin bir kısmı geri alınacak şeklindeydi hazırlığımı o şekilde yaptım. Havaalanı nakit veya bankaya iade benim için milli piyango gibi oldu hangisi olursa razıyım açıkçası. ? ?
Ya ortada bisiklet yok sen vergi iadesi derdine dusmusun bilader hele bir al sonra duş derdine :D

Kervan yolda düzülür Raşit abi.

• Beğen
Tepkiler: mazot
Kervan yarin ucaga binecek, carsamba gunu emaneti alacak, cumartesi gunu Istanbul da olacak. Ben de havaalaninin kapisinda elbette.?

Giant Defy kadrosu endurance, Tcr kadrosu yaris ve propel kadrosu aero diye geciyor. CCC takimi Tcr kullaniyor yarislarda.

@trainspotting35 Şimdiden hayırlı olsun,biz de merakla ve özlemle bekliyoruz. Kazasız belasız inşallah...

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
Kervan yarin ucaga binecek, carsamba gunu emaneti alacak, cumartesi gunu Istanbul da olacak. Ben de havaalaninin kapisinda elbette.?

Giant Defy kadrosu endurance, Tcr kadrosu yaris ve propel kadrosu aero diye geciyor. CCC takimi Tcr kullaniyor yarislarda.
Hadi bakalim simdiden tekerin duz bassin dostum :)

@trainspotting35 Kavuşuncaya kadar uyumazsınız artık, uyusanız da rüyanıza girer bu

• Hahaha
56 kadro üretimde olmadığı için fabrikaya sipariş vermiştim. 1 hafta süre verdiler. O bir hafta bir yıl gibi geldi adeta. Aynı hissi yaşadım tekrar. Hayırlı olsun bu arada kazasız belasız sürüşler.

• Beğen
@trainspotting35 hayırlı olsun. 4 gün nedir ki :)

Ben de kuzene Almanya'dan Caad12 aldırdım ama Mart'ta gelecek :(

• Beğen
Geri