Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yol bisikletleri fotoğrafları paylaşımı modifiyeli ve serzenişli

Bundan sonra "son kırmızı bükücü" 'ye veda edip "son mavi bükücü" ye merhaba mı diyeceğiz, yoksa kırmızıya devam mı ? Matrix gibi oldu kırmızı bisiklet mi mavi bisiklet mi ?

Ne demek mavi, ne demek kırmızı.:tskler: Hepimiz yeşiliz.:harika:(Temel gibi):D

Scudo
Yok Canyon çok sıkıntılı 2 günlüğüne gidilecek Almanya ya ve gidilecek yere çok yakın Fahrrad mağazaları.
Yolculluk ne zaman :) Lapierre'e veda etme vakti bence geldi. Ben olsam BMC veya Cervelo alırdım. Olsaydı kesin BH alırdım.

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
Yarın sabah gidiyor arkadaş çarşamba akşam dönecek bakalım ne getirecek gelirken.?

Bu nasıl bir belirsizliktir. :D En heyecanlı belirsizlik. Sabırsızlıkla bekliyorum...

• Beğen
Dresden Murat Bey.

2 Mağazası var yakın Dresden e ama Giant internet sitesinde fabrikadan 24 saatte getirtilir yazmasına rağmen aradık ancak 2-3 gün diyorlar. Onun için sıkıntı olacak. S 44,5 kadro fabrikada mevcutmuş herhalde.
Ooo Dresden demek, Doğu Almanya'ya hoş gelirsiniz umarım. Dresden yakınlarında Chemnitz ve Halle (Saale) şehirlerine bakabilirsiniz stok varsa araç ile çok rahat yoksa rahat bir şekilde ulaşabilirsiniz trenle. Bisikletler genelde 2-3 güne gelir stokta yoksa yinede öncesinden sipariş vermek daha güvenli olur. 2818/19 Model Karbon kadrolu Giant ve Look modellerde güzel fiyatlar var.
Edit: Yukarıda bahşedilmiş bike-24 Dresden'da mevcut, sanırım ana deposuds orada.

• Beğen
@MakRo Hayır bir de sadece bisiklet masrafıyla da kalmayacak, kasktır, ayakkabıdır, eldivendir, sakaldır vs vs, hepsi değişecek. Kombin yapıyor genelde sevgili @trainspotting35 arkadaşımız. Şimdiden hayırlı olsun, merakla bekliyoruz konuyu ?

Uzun birliktelik geçirmiş olduğum Lapierre Sensium 300 bisikletimle bu pazar günü vedalaştık. Yeni sürprizlerle karşınızda olacağım inşallah heyecanlı bekleyiş perşembe umarım güzel bir foto ile taçlanacak. Herşey netleştikten sonra foto paylaşacağım. En kısa zamanda yeni bisikletimle ilgili inceleme konusu açacağım tabii kavuşabilirsek. Keyifli pedallamalar.
Lapierre bırakma sebebiniz nedir sorabilir miyim?

@BerkEvren Berk bey yarı fiyat ruleti diyelim. Yeni açılan Bike of House ta Giantin aynısı M kadro olarak mevcut S kadronun bana olacağı aşikar zaten çıplak gözle renkleri de görmüş oldum. Önceden de belirttiğim gibi bütçe kısıtlı olunca seçenekte az oluyor bir bakıma daha iyi oluyor.

Murat Bey daha fazla masraf etmemek adına kırmızı detayları olan bisikletleri seçmeye özen gösterdim.

Lapierre 52 M kadron aslında 54.5 top tube ölçüsüyle tam bir 52 degil. Diğer modellerin çoğunda 52 kadroda 53.5 yada 53 top tube ölçüsü mevcut. Alt sınırı 1.70 olan bisikleti uzun bir süre 1.68 olarak kullandım. Kısa gidon bogazi takmama rağmen beni rahatsız eden birşeyler vardı bisiklette onun için satmayı tercih ettim.

Murat bey düşünmeniz yeter Allah razı olsun. Ben ilerleyen zamanlarda gelirsem eğer sizinle yüzyüze görüşüp forum adına teşekkür etmek için mutlaka rahatsızlık vereceğim size.

Buyur ne zaman nereye istersen. Gençlere can feda.

Uzun birliktelik geçirmiş olduğum Lapierre Sensium 300 bisikletimle bu pazar günü vedalaştık. Yeni sürprizlerle karşınızda olacağım inşallah heyecanlı bekleyiş perşembe umarım güzel bir foto ile taçlanacak. Herşey netleştikten sonra foto paylaşacağım. En kısa zamanda yeni bisikletimle ilgili inceleme konusu açacağım tabii kavuşabilirsek. Keyifli pedallamalar.
Dur tahmin edeyim kipkirmizi bir soulrider , :D

Kırmızı tahtını size devrettim. Bu arada Trek yakıyor.

Bilgiler için teşekkürler ne yazık ki orada da stok yok. Fahradd XXL sitesinde sipariş verildiği taktirde 24 saat içinde fabrikadan Dresden Nord mağazasına teslim gözüküyor dün öğleden önce telefonla konuşup durumu izah ettik telefonda konuşan kız konuya pek vakıf değil galiba kendisi böyle birşey olmayacağını düşünüyorum gibi bir cevap verdi. Biz de gelmesini umarak girdik bir maceraya. Bike 24 Cervelo seçeneği bunun için cepte şuanda öncelik Giant.

Son düzenleme:
Cervelo işi yattı sadece online satış mevcutmuş. Giant daha mağazaya ulaşmamış arkadaşlar yarın dönecek bizim iş yatacak gibi. Erken celallendim galiba sizleri de meşgul ettim hakkınızı helal edin.

Cervelo işi yattı sadece online satış mevcutmuş. Giant daha mağazaya ulaşmamış arkadaşlar yarın dönecek bizim iş yatacak gibi. Erken celallendim galiba sizleri de meşgul ettim hakkınızı helal edin.
Murat abiyle bi gorusssene dostum yardim eder @Murat Cömez

Abi biliyorum Murat Bey i ama gerek yok kısmette varsa olur yarın gelir firmaya. Kısmet değilse kimseye rahatsızlık vermeye gerek yok. Sağolsun yakın olsam.yardimci olurdum dedi zaten teklif etti kendisi.

Arkadaş bana kimse Alman disiplini demesin bu saatten sonra. Sitelerinde 24 saatte mağazamızda yazan ürünü 3 günde mağazalarına getirtemediler. Türkiye de olsa abi depo yakında gelin beraber gidip alıp gelelim hemen diyecek bir cengaver illaki çıkardı. Giant hayalleri yalan oldu söylemiştim zaten. Bike 24 te de gidip bisikleti alırım hayali kimse kurmasın dükkanları aksesuar üzerine ve çoğunlukla elektrikli bisikletler varmış. Sitesinde stokta var yazan ürünleri ancak internetten sipariş edilebiliyormuş bu durumda Cervelo da bye bye yaptı. Bakalım her işte bir hayır vardır dedim. Bekleyeceğim. Bisikletsiz kaldım artık koşu,yürüyüş kondisyonu korumaya çalışacağım.

Arkadaş bana kimse Alman disiplini demesin bu saatten sonra. Sitelerinde 24 saatte mağazamızda yazan ürünü 3 günde mağazalarına getirtemediler. Türkiye de olsa abi depo yakında gelin beraber gidip alıp gelelim hemen diyecek bir cengaver illaki çıkardı. Giant hayalleri yalan oldu söylemiştim zaten. Bike 24 te de gidip bisikleti alırım hayali kimse kurmasın dükkanları aksesuar üzerine ve çoğunlukla elektrikli bisikletler varmış. Sitesinde stokta var yazan ürünleri ancak internetten sipariş edilebiliyormuş bu durumda Cervelo da bye bye yaptı. Bakalım her işte bir hayır vardır dedim. Bekleyeceğim. Bisikletsiz kaldım artık koşu,yürüyüş kondisyonu korumaya çalışacağım.
Al bir Mosso Claris setli. Kötü bisiklet adamı kondisyon sahibi yapar. Seneye canavar gibi girersin.

Marka önemlimi ? Yada baktığın bir marka varmı ?

Geri