ysnakblt
Daimi Üye
- Tepki
- 201
- İsim
- Yasin Akbulut
- Bisiklet
- Orbea
Ben olsam ORBEA veya BMC düşünürüm.
Bir orbea kullanıcısı olarak şiddetle tavsiye ederim
Ben olsam ORBEA veya BMC düşünürüm.
Hocam sen bosver Almanya'yi atla gel Hollanda'ya. Bir kac tane buyuk bisiklet magazasi var, 400-500 tane bisiklet var magazada her an, birinde yoksa istediginiz model digerine gidilir ulke zaten bir uctan digerine 3 saat suruyor. Bisikleti hemen orada kuruyorlar bir saat icinde teslim ediyorlar. Bisikleti aldiktan sonra tur rehberligi de yaparim sorun degilArkadaş bana kimse Alman disiplini demesin bu saatten sonra. Sitelerinde 24 saatte mağazamızda yazan ürünü 3 günde mağazalarına getirtemediler. Türkiye de olsa abi depo yakında gelin beraber gidip alıp gelelim hemen diyecek bir cengaver illaki çıkardı. Giant hayalleri yalan oldu söylemiştim zaten. Bike 24 te de gidip bisikleti alırım hayali kimse kurmasın dükkanları aksesuar üzerine ve çoğunlukla elektrikli bisikletler varmış. Sitesinde stokta var yazan ürünleri ancak internetten sipariş edilebiliyormuş bu durumda Cervelo da bye bye yaptı. Bakalım her işte bir hayır vardır dedim. Bekleyeceğim. Bisikletsiz kaldım artık koşu,yürüyüş kondisyonu korumaya çalışacağım.
link versen bizde görsek tam ne aldığını.Güzel bir gelişme oldu gibi yine erken celallenmiş olacağım galiba ama Almanya Fahrrad XXL den mail geldi hatamız için kusura bakmayın 17 ekim e kadar bisikleti adınıza rezerve ettik diye ve sitesinden stoklarına baktığımda stok girişi yapıldığını gördüm bakalım haftaya Cumartesi kavuşmuş olacağım inşallah. Konunun bilenlerine sorayım sitede 1300 € luk bir fiyatı var bisikletin benim adıma alacak arkadaş Türk ve faturayı kendi adına kestirecek. Bu yazan 1300 € KDV dahil fiyatımıdır bu fiyatın üzerinden mi iade alacağız yoksa 1300 €+KDV kesilecek biz onun üzerinden mi iade alacağız.
Hayırlı olsun şimdiden, kazasız belasız sürüşler.210857 dosyayı görüntüleGiant Advanced 2 KOM 2019 model. R7000 set. Tubeless jant seti.
Güzel bisiklet. Bende R7000 kullanıyorum. Gayet başarılı. Kadro agresif gibi duruyor endurance dan ziyade.210857 dosyayı görüntüleGiant Advanced 2 KOM 2019 model. R7000 set. Tubeless jant seti.
İnşallah tez zamanda kavuşursun bisikletine güzel tercih olmuş.Güzel bir gelişme oldu gibi yine erken celallenmiş olacağım galiba ama Almanya Fahrrad XXL den mail geldi hatamız için kusura bakmayın 17 ekim e kadar bisikleti adınıza rezerve ettik diye ve sitesinden stoklarına baktığımda stok girişi yapıldığını gördüm bakalım haftaya Cumartesi kavuşmuş olacağım inşallah. Konunun bilenlerine sorayım sitede 1300 € luk bir fiyatı var bisikletin benim adıma alacak arkadaş Türk ve faturayı kendi adına kestirecek. Bu yazan 1300 € KDV dahil fiyatımıdır bu fiyatın üzerinden mi iade alacağız yoksa 1300 €+KDV kesilecek biz onun üzerinden mi iade alacağız.
Türkiye fiyatlarını düşününce mukayese olmaz tabi.Bildiğim kadarıyla %10 ila %15 arasında bir iade söz konusu. Nakit istediğinizde sadece 3 € bir kesinti yapılıyor diye duymuştum. İster hesaba, ister nakit ne alırsanız alın ödediğiniz verginin tamamını geri alamıyorsunuz zaten bildiğim kadarıyla. %10 bile büyük avantaj benim için ben 1300 € fiyata razıyken bisiklet bana 1170 € ya gelmiş olacak.
Sadece trainspotting için mi bisiklet forumdan geliyoruz desek bize de aynı güzelliği yapar mısınHocam sen bosver Almanya'yi atla gel Hollanda'ya. Bir kac tane buyuk bisiklet magazasi var, 400-500 tane bisiklet var magazada her an, birinde yoksa istediginiz model digerine gidilir ulke zaten bir uctan digerine 3 saat suruyor. Bisikleti hemen orada kuruyorlar bir saat icinde teslim ediyorlar. Bisikleti aldiktan sonra tur rehberligi de yaparim sorun degil
Harika, hayırlı olsun hocam.210857 dosyayı görüntüleGiant Advanced 2 KOM 2019 model. R7000 set. Tubeless jant seti.
Eğer vergi iadesini havaalanında direkt almak isterseniz dediğiniz gibi %10 civarında bir iade alabilirsiniz. Ancak yurtdışı havaalanında damgalattığınız iade evraklarını Türkiye'den bisikleti satın aldığınız firmaya posta yoluyla iletirseniz verginin tamamını (%19) geri alabilirsiniz. Vergi iadesini ödemeyi yaptığınız karta yapacaklar bu durumda.Bildiğim kadarıyla %10 ila %15 arasında bir iade söz konusu. Nakit istediğinizde sadece 3 € bir kesinti yapılıyor diye duymuştum. İster hesaba, ister nakit ne alırsanız alın ödediğiniz verginin tamamını geri alamıyorsunuz zaten bildiğim kadarıyla. %10 bile büyük avantaj benim için ben 1300 € fiyata razıyken bisiklet bana 1170 € ya gelmiş olacak.
Amsterdam civarina gelen herkese kapim acikTürkiye fiyatlarını düşününce mukayese olmaz tabi.
Sadece trainspotting için mi bisiklet forumdan geliyoruz desek bize de aynı güzelliği yapar mısın
Bu durumda vereceğiniz IBAN'a geri ödeme yapılacaktır ama firma ile iletişime geçip netleştirmeniz daha doğru olur. Belki de firmanın vergi iade uygulaması yoktur, havaalanından almak tek alternatiftir.Kartla değil nakit ödeme durumunda oraya İban yada kredi kartı numarasımı yazmalı arkadaş.
Yani bisikletin bedelini nakit ödediğimiz durumda ne olacak.