Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yol bisikletleri fotoğrafları paylaşımı modifiyeli ve serzenişli

@trainspotting35 abinin de önerisi ile ilk spd olarak crankbrothers candy 1 aldım. SPD ayakakbı olarak da wiggle üzerinden 47 numara dhb marka bir ayakkabı aldım. dün pedalların montajını yaptım, bugün ayakkabım geldi. Kal bağlantılarını yapacağım. Evde bir sistemin nasıl çalıştığını anlamam lazım sonra test sürüşüne çıkacağım.
Böylece ilk serzenişli modifiyem yeşil spd ile siyah spd ayakkabılar oldu.
IMG_20190918_153035.jpg

Dosyalar

• IMG_20190918_153320.jpg
    IMG_20190918_153320.jpg
    2 MB · Okunma: 77
Scudo
@trainspotting35 abinin de önerisi ile ilk spd olarak crankbrothers candy 1 aldım. SPD ayakakbı olarak da wiggle üzerinden 47 numara dhb marka bir ayakkabı aldım. dün pedalların montajını yaptım, bugün ayakkabım geldi. Kal bağlantılarını yapacağım. Evde bir sistemin nasıl çalıştığını anlamam lazım sonra test sürüşüne çıkacağım.
Böylece ilk serzenişli modifiyem yeşil spd ile siyah spd ayakkabılar oldu.
209372 dosyayı görüntüle
Hocam ayakkabının maliyeti nedir?

Hocam ayakkabının maliyeti nedir?
Türkiyede büyük numara bulamadığım için wiggle'dan aldım. Ürün fiyatı + kargo + vergi dahil 390 liraya geldi. İlk indirim zamanında 32 dolardı, ben oylanırken onu kaçırdım 52 dolara aldım. Daha sonra da 77 dolar olan normal fiyatına çıktı.
(link)

32 dolar çok iyi fiyatmış gerçekten

Şu an güvenlik için gerekli şeyi yaptım; ışıklandırma
Bundan sonra spd pedal ve ayakkabı almayı düşünüyorum. Hem performanslı sürüş yapabileceğim hem de beni uzun sürüşlerde üzmeyecek spd pedal ve spd ayakkabı tavsiyelerinizi bekliyorum.DSC_1005.JPG

Dosyalar

• DSC_1005.JPG
    DSC_1005.JPG
    1,2 MB · Okunma: 2
@Samsam Shimano RP4 önerebilirim.

• Beğen
Tepkiler: Samsam
Uzun birliktelik geçirmiş olduğum Lapierre Sensium 300 bisikletimle bu pazar günü vedalaştık. Yeni sürprizlerle karşınızda olacağım inşallah heyecanlı bekleyiş perşembe umarım güzel bir foto ile taçlanacak. Herşey netleştikten sonra foto paylaşacağım. En kısa zamanda yeni bisikletimle ilgili inceleme konusu açacağım tabii kavuşabilirsek. Keyifli pedallamalar.

Uzun birliktelik geçirmiş olduğum Lapierre Sensium 300 bisikletimle bu pazar günü vedalaştık. Yeni sürprizlerle karşınızda olacağım inşallah heyecanlı bekleyiş perşembe umarım güzel bir foto ile taçlanacak. Herşey netleştikten sonra foto paylaşacağım. En kısa zamanda yeni bisikletimle ilgili inceleme konusu açacağım tabii kavuşabilirsek. Keyifli pedallamalar.
Hangi marka bari onu söyle

Giant olacaktı ama şimdi Almanya ile görüştüm bizim olacağımız tarihlere yetişmiyor. Fahrrad XXL den bakacağız artık ne denk gelirse.

• Beğen
Tepkiler: mazot
Yok Canyon çok sıkıntılı 2 günlüğüne gidilecek Almanya ya ve gidilecek yere çok yakın Fahrrad mağazaları.

Dresden Murat Bey.

2 Mağazası var yakın Dresden e ama Giant internet sitesinde fabrikadan 24 saatte getirtilir yazmasına rağmen aradık ancak 2-3 gün diyorlar. Onun için sıkıntı olacak. S 44,5 kadro fabrikada mevcutmuş herhalde.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Bilgi için çok sağolun hemen bakayım.

(link) 1.68 boyla 51 kadro mu olmalı bunu da alternatif olarak koydum kenara.
Şimdiden hayırlı olsun. Linkteki bisiklet gerçekten güzelmiş. Bundan sonra "son kırmızı bükücü" 'ye veda edip "son mavi bükücü" ye merhaba mı diyeceğiz, yoksa kırmızıya devam mı ? Matrix gibi oldu kırmızı bisiklet mi mavi bisiklet mi ?

Geri