Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yol bisikletleri fotoğrafları paylaşımı modifiyeli ve serzenişli

Scudo
Ben de bu sabah gittim yeni lastikleri, 3t gidon sargısını ve kurcalayıp kısalttığım zincirin yenisini aldım ptt kargodan. Akşam fırsat olursa taktıracağım.
3 haftadır ön 34 yaprakta sürdüğümden kadans ortalamam arttı. :)
IMG_20190422_110058.jpg

@volkan ismail
Merhaba. Gidonun marka ve modeli nedir ?

• Beğen
Tepkiler: Muhammet Ağrı
Bir gidon linkini çok görmeyin bize.

• Beğen
@trainspotting35

Yapmam öyle şeyler :)

(link)

Ürünün sertliği esnemezliği benim kuvvetimde çok başarılı. Titreşim konuşunda da konfora bariz bir katkısı olduğunu söyleyebilirim. İlk kez bu hafta sonu Çanakkale turunda denedim 2 günde 330 km ağrı sızı yok bende :)

Ben özel indirim kupon falan derken 82 dolar gibi bir fiyata aldım.

Güle güle kazasız belasız kullanın. Çin malı olmasına rağmen fiyat fenaymış valla. Bende de çin malı karbon gidon mevcut yaklaşık 1 sene olacak daha kırmayı başaramadım bakalım inşallah başarılı olmam.

Burası şampiyonlar ligi olmuş yahu :D
Bende kıyıdan köşeden eski bisikletimin gidonunu paylaşayım :D

57812396_10157329860379238_7603798229548793856_o.jpg

57798842_10157329860374238_220916251369668608_n.jpg

@trainspotting35 Teşekkür ederim. Fiyatı yüksek gerçekten ama aparatıyla falan geliyor. O da plastik sanırım oldukça hafif ve kullanışlı. Bence değer.

Gidonun satışı çok fazla ve yorumlar çok olumlu.
Bizim uyguladığımız kuvvetlerde kolay kolay deforme olacağını da zannetmiyorum.

Arkadaşlar her güzel şeyin sonu olduğu gibi benim modifiyem de son buldu. Artık zırt bırt fotoğraf paylaşıp forumu kusturma ayinine çevirmiycem, eheheheh. Ama son kez
foto atıcam ilk ve son hali şeklinde
Scultura 300
IMG_20181006_101704.jpg
4700 Groupset ve Merida Comp Frenler
Merida exper gidon gidon boğazı
Merida Comp SL jantlar
Maxxis Dolomites Lastikler ve
Emektar Selle Royal selem
Btwin count 8 km sayacı

Modifiyelerim
IMG_20190423_163622.jpg
6800 groupset
3T Aeronava Gidon 3T Integra Gidon Boğazı
Fulcrum Racing Quattro jantlar
Schivalbe One V-Guard lastikler
Fizik Antares R5 Kium sele
iGPSPORT iGS618 Bisiklet Bilgisayarı

Son fotoğraflar olduğu şaka idi ? bundan sonra videoya da başlıyoruz ???

@Mhmm@
Hocam maşallah çok güzel ama bir sorum var ayıp değilse. Niye dizlik takıyorsunuz?

• Beğen
@KADQ35

Yeni halimiz ????
[/QUOTE]
Bu yekpare gidonlar, normal bisikletlerde oluyormu? Bizimkilerin gidon Boğaz’ı kısmı farklımı?

• Beğen
Tepkiler: KADQ35
@:DDD
Teşekkür ederim. Ayıp niye olacak onu anlamadım ama şöyle söyleyim. 6 ay önce bir kaza geçirdim, o yüzden 3 aydır dizlik ve dirseklikle biniyorum.
Mart başında bir daha kaza atlattım dirseklik sayesinde bir kırık olayından kurtuldum belki de. Sol omuz kapsülümün biraz zorlanması dışında dizim sıyrıldı sadece ve bu olaydan bir gün önce dizlikleri çıkarmıştım gerek olmadığına ikna olarak. Ancak kaza sonrası tekrar taktım, çünkü dizimi de kırabilirdim. Sağ kolumun hala tam iyileşmemesi ikinci kazada önemli faktördü. O yüzden hala iyileşmediğimden takmaya devam edeceğim. Belki de daha hafif ve kaliteli dizlik ve dirseklikle bisiklet hayatımı sürdürmeye çalışacağım.

Güzel yurdumuzun bozuk yollarında (bezemelerinde) ve soğuk asfaltta titreşimleri absorbe etmesi için bisikletin standart sargısının üzerine ikinci kat silikonlu gidon sargısı sardırttım.:harika: Yumuş yumuş oldu:kedicik:

IMG_20190516_162508.jpg

IMG_20190516_162459.jpg

Ne kadar sağlıklı olur bilmiyorum risk alır mısınız ki ben olsam almazdım yassı yüzeyli karbon gidonlar üst taraftan tutuşlarda yokuş çıkarken özellikle çok rahat oluyor. Yassı bir alüminyum gidonu bu uzun tura çıkmadan önce deneyebilirsiniz belki.

@trainspotting35

Çetin Hocam,
Senin gidon da yassı yüzeyli karbondu değil mi?Sen memnunsun değil mi?
Sence çift kat sargı yapmak titreşimleri soğurmada yeterli olur mu? Ultra Bike Race'de titreşimleri emsin yeter diye aldım.

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
Evet hocam Çinli abilerimden aldım. Ben çok memnunum. Aslında eldiven faktörü de var. Üst üste sargı konfor sağlayabilirde daha kalın bir tutuş yapacağınızdan ağrıda yapabilir. Denemek lazım Uzun mesafede.

Geri