R7000 fren bacakları ile R5800 fren bacakları arasında fark var mı?R7000 daha ucuz
R7000, Tiagra 4700 sti lara uyar mı?
R7000 benim bisiklete uyar mı kısaca?
Frenler uyumlu tiagra sti kola sorun çıkarmaz. Bir de şöyle bi seçenek var baya orijinal gibi
US $27 27%OFF | SHIMANO 105 Fren BR R7000 Çift-Pivot Fren Kumpas R7000 Yol Bisiklet Fren Kaliper Ön ve Arka 5800
(link)
Gidon sargısı siparişi verdim gelmesini bekliyorum ayrıca 2 adet carbon fiber görünümlü matara kafesi ve renk uyumlu 2 matara ilave edicem son haliyle yine foto atarım değişime devam ??
Pedallarda kırmızı koruyucu+Kırmızı pedallar +Kırmızı siyah sele+Kırmızı alyan takımı daha bunlar var kolay değil kırmızı bükücü olmak. Kırmızı igs618 kılıfı bunlarda önemli detaylar sırada bekliyorlar son vuruş için.
@trainspotting35
Selam durumu olmayanlar klubunun degerli uyesi kardesim Hayirli olsun 105 de iyidir yav is gorur. Tecrubelerini yazarsin artik hehe
Bende insallah yakin bir zamanda retro sayilacak bir yol bisikletine sahip olmak istiyorum. Ufak tefek isleri kaldi
Hersey okeyde tayt işine sicak bakmiyorum. Var aslinda pedli taytim ama sort altina giyiyordum genelde
Hahaha ? son kırmızı bükücü iyimiş
Gidon bandının gelmesini bekliyorum matara kafesi ve matara siparisleri verilecek ayrıca yapılacak daha çok sey var yeni başladık beklemede kalın. ??
Aynı lastikten geçtiğimiz haftalarda bir çift bende aldım ama sizinkinde marka model yazısı yok. Siz mi söktünüz\sildiniz orjinalde mi böyle geldi yoska ?
Tek atışta tutturdum gibi sele olayını. Arkadaşım almış 1 tur deneyeyim dedim dün orginal selesi ile yaptığım 42 km aynı güzergahı bugün bu seleyle yaptım bilemem 42 km de anlaşılırmi ama sıfır toto ağrısı.
TRY 70.47 59%OFF | Bisiklet Eyer için Adam Yol Tt timetrial Tri Triatlon Yarışı sillin bicicleta Mtb Bisiklet Bisiklet eyer Selle Koltuğu Yedek parça 2018 (link)
Senin adına sevindim.Bir de 100 km ve üstü tur yaptığındaki yorumlarını duymak isteriz.İnşallah o da olumlu çıkar.Bir de fiyatını ve linkini paylaşırsan mutlu oluruz.
Specialized'in Power Comp selesine çok benziyor.