Ekim ayında Erciyesten indim eski frenler beni öyle kastı ki iniş bittiğinde hem kolum hem bacağım tutulmuştu. İlk kez o kadar uzun ve dik bir iniş yapmıştım. Arkadaşlara sordum. Normal mi bu kasılma dedim? Normal dediler ama bana hiç normal gelmemişti. Develide develi cıvıklısı yiyip yüksek karbonhidrat ve proteinimizi de aldık. (
@mehmetsunu abi ile orda tanıştık sanki, ama hala birbirimizi tanıdığımızı bilmiyoruz galiba, Mehmet abi wc de buffını düşüren bendim
) bu parantezden sonra devam, tırmanışa başladık ama 12-28 rubleli tiagra beni yine zorlasada tırmanışı makul bi sürede tamamladım ama bitmiştim resmen, tekrar iniş başladı yine kasılmalar kollar-ayaklar, kollar fren sıktığımdan tamam da ayaklara ne oluyor arkadaş? Resmen korkudan! Frenler güven vermiyor ondan. Eve gelince grup set değiştirmeye karar verdim, dual pivot olayını duymuştum forumdan. İkinci el 6800 temiz bulunca fiyat da makul geldi takmak biraz geç nasip oldu ama oldu şükür? şimdi iyi ki değiştirmişim diyorum, frenler başta grup setten menmunum 11-32 ruble tırmanışta rahatlatıyor frenlemede de kasılmalar olmuyor.
Not: Yalnız en güzel modifiye 9 derece jelli tayt galiba ??
Buraya bir not daha ekleyim bu önemli ama
Merlincycles.com dan lastiklerim geldi schwalbe durano plus performance ikisi 860gr tank paleti mi bu arkadaş ayrıca birisi defolu geldi parasını iade ettiler lastiği göndermenize gerek yok dediler. Parasını iade etmelerine ramen ben menmun kalmadım defo idare eder ama ben şimdi bir lastik daha sipariş edeceğim tekrar kargo tekrar vergi ee nerde kaldı ekonomiklik diye düşüne bilirsiniz ama lastik hepsiburada da 400 tl merlinde 160 her halükarda yurtdışı ucuza geliyor şimdi tekrar durano sipariş etmem one v guard düşünüyorum ama hangi yurtdışı sitesi???