Kullanır kullanmaz bilgi vereceğim. Eski setim 2x10 du şimdi ki 2x11. Eski krank 172,5 mm di , şimdiki 170 mm oldu illaki değişiklik olmuştur diye düşünüyorum. Pazar günü Büyükçekmece-Ormanlı 120 km lik tur planladık güzelce deneyimlerim inşallah.
Bir gün sizinle tur yapmak istiyorum kırmızıyı sevdiren insan Beylikdüzü meydan çıkışlı Büyükçekmece gölü etrafı olabilir size bağlı Ama ölmeden yapılacak listemde sizle pedallamak var
@trainspotting35
Üstad benim eskiler merida comp tu şimdi bariz hissesiyorum. Daha az güç harcayarak daha etkili frenleme yapılıyor. Sizin eskiler tiagra yeniler 105 çok bariz olmayabilir... ?
Sabah yapmış olduğum 40 km lik tur sonunda ufakta olsa izlenimlerimi yazayım. Frenler efsane tek pivot,çift pivot cok farklıymış ufacık bir kuvvetle mükemmel sonuçlar aldım. Vites geçişleri belki ayar sıkıntısından kaynaklı olabilir ama Büyük rubleye geçişlerde biraz sert gibi geldi. Ama ufak rubleye geçişlerde değişip degismedigine emin olamıyor insan(bacaklar hissediyor elbette farki) Eski tiagra 4700 kollar ile boyutlar ayni ancak yüzey hissiyati çok güzel.