Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yol bisikletleri fotoğrafları paylaşımı modifiyeli ve serzenişli

Scudo
Dizler bi Kartepe yaptı, halen yürüyebiliyorum :) umut var sanırım
Vallahi helal olsun abi artık ufaktan grand fondolara girmeye başlarsın yada katılıyorsundur belkide =)

Toplanın yeni modifiye geldi.

Aynakol yaprakları 52-36 yapıldı. Arka ruble halen 11-34. Gidon değişti Prime Doyenne Aero Alüminyum gidon takıldı.

243011 dosyayı görüntüle243012 dosyayı görüntüle243013 dosyayı görüntüle
Arka attırıcı R7000 mi? Birde gidonu nerden kaça aldın özelden yazar mısın. Bende de 52-36 aynakol var ama ruble 11-28
Yeni lastikleri taktım, garmini bağladım ama şu jantlar göz zevkimi bozuyor :mad:

243521 dosyayı görüntüle
jantlar güzel bence. Lastikleri beyaz yanaklı yerine komple siyah ile değiştirsen çok daha güzel durur.

Arka attırıcı R7000 mi? Birde gidonu nerden kaça aldın özelden yazar mısın. Bende de 52-36 aynakol var ama ruble 11-28

jantlar güzel bence. Lastikleri beyaz yanaklı yerine komple siyah ile değiştirsen çok daha güzel durur.
Aktarıcısı R7000, ben şu işaretlediğim yerden ayırt ediyorum :)R7000.jpg

Hem özelden yazdım hem de buradan yazayım. Arka aktarıcı R7000 ve şuanda ki oranlar 52-36 aynakol 11-34 ruble. (link) bu da gidonun linki bana vergisi kargosu 650 TL ye geldi. Ben alüminyum modelini aldım. Karbon olanla hemen hemen aynı tipleri. Dün yaptığım sürüşte elimde herhangi bir uyuşma olmadı. (Daha önceden sağ elimde hafif uyuşma oluyordu) Üst kısımdan tutmak çok rahat olsa da hafif ellerim kayıyordu ama bunun sebebinin eldivenler olduğunu anladım. Başka eldivenle yaptığım sürüşte daha rahat ettim.

Bende bu gün bir sene önce aldığım fakat takmaya hep erindiğim ve okuduğum yorumlar sayesinde biraz çekindiğim aliexpress malı aero karbon gidonu taktım üstten bir hayli fazla güç uyguladığımda esneme yapmıyor normalde kablolar içten geçiyor ama yine erindiğim için gidon bandı altına sarıp basit bir kurulum yaptım tek istediğim karbon gidonun o üst düz kısmının rahatlığını yaşamak bakalım daha sürüşüm olmadı gidonla inşallah memnun kalırım bu arada eski gidon bandımı kullandım ilk sarımım hata yapmış olabilirim...
IMG_20201014_222911.jpg
IMG_20201014_223218.jpg

@mehmetsunu abi bunları uyum sağlamama durumu nasıl oluyor ben hiç bilmiyorum bu konuları. Malzeme 105 ise 11 vites uyumlu her ekipmanı takabiliriz zannediyordum.
@C.Koc hayırlı olsun Üstad güle güle kullan ben hiç sarmayı bilmiyorum ama şunu söyleyim güzel sarmışşın. Gerçi Aero raconuna uygun değil. O da Kabloları dıştan geçirdiğin için tabi. biraz kullan içeri al bence Kabloları, daha estetik görüntü alabilirsin.

Bu konuyu seviyorum ya istediğimiz gibi yorum yapıyoruz kimse de alınma darılma olmuyor 🤣

Son düzenleme:
@mehmetsunu (link) r8000 Ultegra da çalıştığına göre R7000 de de çalışır mantığıyla yaptık 100 km de şimdilik bir sıkıntı yok. Orginal setlerinde de (Ultegra) 52-36 11-34 olması bu cesareti verdi bana.

İstanbul şartları için bence en ideal oranlardan birisi. Benim çok hoşuma gitti.
Soulrider'ı önce 52-36 / 11-30 ile topladım. Gerçekten sevdim oranları ama 150-160 km'lik sürüşlerde %15 ve üzeri rampalarda gereksiz çile çekmeye başladım. Zaten dizlerim sakatken zorlamak gereksiz dedim, 11-34 ruble aldım hemen. Günlük kullandığım bisiklette 50-34 / 11-34 oranlar var. Sürüş alışkanlıkları, idman seviyesi ve kiloya göre seçilmeli ruble oranları.

@trainspotting35 @BerkEvren wiggle'in soyle bir notu vardi ben de bir ara bakinirken gormustum. "Please Note: The 11-34T version of this cassette is the "CS-HG700" model as Shimano does not make the CS-R7000 in an 11-34T version." Ultegra ve 105 in yeni modellerinde 11-32 ye kadar uretmis, 11-34 olmadigindan bir onceki seriden gonderiyorlar. Onemli mi bence degil ama merak edenler icin belirtmek istedim.

2 bisikletim var biri 50-34 11-28 diğeri 52-36 11-28

• Beğen
Tepkiler: MakRo
Geri