Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yol bisikletleri fotoğrafları paylaşımı modifiyeli ve serzenişli

Scudo
Merhaba,
focus mühendislerini çok andığım gidon boğazımdan ötürü yol bilgisayarı ve far takamıyordum, piyasada uygun ölçüde satılan bi aparatta malesef yok, kendi imkanlarım ile hiç elimden gelmemesine rağmen görüntü deki parçayı yaptım , gayrette oldu ama o kadar şık olmadı :) resim deki gibi kestirip hatta biraz da inceltip boyatıp focus mühendislerine nispet yapacağım . Şimdilik nerde nasıl yapacağım bilmiyorum ama :)

05C8B02B-74AC-44F9-8CF3-F1C112679822.jpeg
4D1DC4BC-6B24-4C47-B395-21C417BF01C9.jpegD8B96AA5-B64C-4912-BF81-3517FE44E825.jpeg

Benim montaj tamam beyler. Ama akşama kaldığı için fotolar yarın :D
Hep bi Esrar hep bi gizem. Neyin sırrı bu arkadaş açık açık söyle 😁
@PianoMan Üstad çok güzel olmuş da ağır olur sanki hazır ürünlerden işinize yarayan bulamadınız galiba aliexpressten bulursunuz sanki

Son düzenleme:
Merhaba,
focus mühendislerini çok andığım gidon boğazımdan ötürü yol bilgisayarı ve far takamıyordum, piyasada uygun ölçüde satılan bi aparatta malesef yok, kendi imkanlarım ile hiç elimden gelmemesine rağmen görüntü deki parçayı yaptım , gayrette oldu ama o kadar şık olmadı :) resim deki gibi kestirip hatta biraz da inceltip boyatıp focus mühendislerine nispet yapacağım . Şimdilik nerde nasıl yapacağım bilmiyorum ama :)

245666 dosyayı görüntüle
245667 dosyayı görüntüle245668 dosyayı görüntüle
3D printer kullanılarak yapılabilir.20-30 TL civarı tutar tutmaz.

@PianoMan

Ölçüleri belli olduktan sonra lazer kesimde çok düzgün şekilde kesilebilir. Ardından elektrostatik toz boya yapılırsa evladiyelik olur. İstanbuldaysanız yardımcı olabilecek yerler tanıyorum

• Beğen
Tepkiler: BirLebowski
@PianoMan Üstad çok güzel olmuş da ağır olur sanki hazır ürünlerden işinize yarayan bulamadınız galiba aliexpressten bulursunuz sanki
Abi yok çok baktım ölçüsü uyan yoktu, hatta @trainspotting35 bile bulamadı :) . Focus kendi ürününü satıyor 35 euro ya ona bile razıydım ama Türkiye ye satışı yok bayi de hemen gelmez 1 ayı geçer diyince ben yapayım dedim
@PianoMan

Ölçüleri belli olduktan sonra lazer kesimde çok düzgün şekilde kesilebilir. Ardından elektrostatik toz boya yapılırsa evladiyelik olur. İstanbuldaysanız yardımcı olabilecek yerler tanıyorum
Hocam bi arkadaşım yaparım dedi bakalım , olmazsa size dönerim çok teşekkür ederim
Hayır yanlış.%50 ve üzeri kapasite ile basarlarsa birşey olmaz.Yaptıran arkadaşlar var.
forumda sordum yapan arkadaşlar öyle dedi ama bi daha araştırayım

Hocam çizebilirsen ben yapıp gönderirim sana. Ben çizerim ama ölçüleri bilmem gerek.

Aşağı yukarı 400gr hafifledik öyle söyleyim 😂

• Beğen
Tepkiler: Muhammet Ağrı
Yok abi racing sport - zonda

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
Yok abi racing sport - zonda
Screenshot_20201031_150007.jpg
Giriş seviyesi bir ürünmüş zonda ile daha iyi olmuş o zaman güzel günlerde kullan 👍

Söyle bakıyorum da şu deprem ölümler her şeyi anlamsızlaştırıyor aslında ama biz hala bu küçük detaylardayız. 😔

Geri