mehmet.ali
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 2.405
- Başlangıç
- 1990—91
- Bisiklet
- Peugeot
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Hep bi Esrar hep bi gizem. Neyin sırrı bu arkadaş açık açık söyle 😁Benim montaj tamam beyler. Ama akşama kaldığı için fotolar yarın
3D printer kullanılarak yapılabilir.20-30 TL civarı tutar tutmaz.Merhaba,
focus mühendislerini çok andığım gidon boğazımdan ötürü yol bilgisayarı ve far takamıyordum, piyasada uygun ölçüde satılan bi aparatta malesef yok, kendi imkanlarım ile hiç elimden gelmemesine rağmen görüntü deki parçayı yaptım , gayrette oldu ama o kadar şık olmadı resim deki gibi kestirip hatta biraz da inceltip boyatıp focus mühendislerine nispet yapacağım . Şimdilik nerde nasıl yapacağım bilmiyorum ama
245666 dosyayı görüntüle
245667 dosyayı görüntüle245668 dosyayı görüntüle
Hocam onu araştırdım, çok dayanıklı olmuyormuş, güvenemedim3D printer kullanılarak yapılabilir.20-30 TL civarı tutar tutmaz.
Hayır yanlış.%50 ve üzeri kapasite ile basarlarsa birşey olmaz.Yaptıran arkadaşlar var.Hocam onu araştırdım, çok dayanıklı olmuyormuş, güvenemedim
Abi yok çok baktım ölçüsü uyan yoktu, hatta @trainspotting35 bile bulamadı . Focus kendi ürününü satıyor 35 euro ya ona bile razıydım ama Türkiye ye satışı yok bayi de hemen gelmez 1 ayı geçer diyince ben yapayım dedimHep bi Esrar hep bi gizem. Neyin sırrı bu arkadaş açık açık söyle 😁
@PianoMan Üstad çok güzel olmuş da ağır olur sanki hazır ürünlerden işinize yarayan bulamadınız galiba aliexpressten bulursunuz sanki
Hocam bi arkadaşım yaparım dedi bakalım , olmazsa size dönerim çok teşekkür ederim@PianoMan
Ölçüleri belli olduktan sonra lazer kesimde çok düzgün şekilde kesilebilir. Ardından elektrostatik toz boya yapılırsa evladiyelik olur. İstanbuldaysanız yardımcı olabilecek yerler tanıyorum
forumda sordum yapan arkadaşlar öyle dedi ama bi daha araştırayımHayır yanlış.%50 ve üzeri kapasite ile basarlarsa birşey olmaz.Yaptıran arkadaşlar var.
İstanbuldayım , bi mühendis arkadaşım ben yaparım demişti, olmazsa ise sizin kapıyı çalarım hocam çok teşekkür ederim@PianoMan İstanbuldaysanız Cnc de istediğiniz malzemeden yaptırayım. Ölçüleri verirseniz.
@mehmet.ali öyle yeteneklerin varsa ben de senin çalarım. Drone aparatı tam güven vermiyor
eyvallah hocam , Keşke başta yazsaydım .arkadaş yapsın olmazsa paylaşırım yineHocam çizebilirsen ben yapıp gönderirim sana. Ben çizerim ama ölçüleri bilmem gerek.
Hep bi Esrar hep bi gizem. Neyin sırrı bu arkadaş açık açık söyle 😁
@PianoMan Üstad çok güzel olmuş da ağır olur sanki hazır ürünlerden işinize yarayan bulamadınız galiba aliexpressten bulursunuz sanki
Bisikletinde değişecek sadece Gidon ve Gidon boğazı varAşağı yukarı 400gr hafifledik öyle söyleyim 😂