Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yol bisikletleri fotoğrafları paylaşımı modifiyeli ve serzenişli

Evet konu açmak isterdim ancak sağ olsun forum konu açmak için belli şeyler istiyor bende destek almak için her konuya atıyorum.
Yani keşke direk konu açabilsek bunları yapmayacağım ancak farklı forumlarda bulundum ve hemen konu açabiliyordum burada açamadım için maalesef ki. Peki öneriniz nedir?

Scudo
Sorunuz ne bilemediğim için herhangi bir öneride bulunamasam da çok fantastik konular dışında forumda aradığın herşeyi bulabilirsin kanaatindeyim.

Dış minnaklar işbaşında a dostlar. Yol bisikletleri Vol 2 başlığında mükerrer paylaşım yapmamama rağmen haklı olarak şikayetimi dile getirdiğim için yine haklı olarak mesajlarımı silmişler lakin konuda paylaşım yapma hakkımda elimden alınmış. Bu durumda soru 1 ben Giant'ı değiştirdiğim taktirde nasıl yeni bisikletimin fotosunu paylaşacağım. Soru 2 Giant'ın yanına başka bir bisiklet aldığım taktirde bu bisikletin fotosunu nasıl paylaşacağım. Soru 3 aynı bisikletimi görmekten bıkanlar başka aynı bisikletleri görmekten bıkmadılar mı?

@trainspotting35 sosyal medyadan paylaşım yapıyorsanız linkini paylaşırsanız ben her gün izlerim hocam :) onun dışında bir yanlış anlama vardır umarım. İşinde gücünde foruma katkı sağlayan bir üye olarak tanıyorum sizi.

Dış minnaklar işbaşında a dostlar. Yol bisikletleri Vol 2 başlığında mükerrer paylaşım yapmamama rağmen haklı olarak şikayetimi dile getirdiğim için yine haklı olarak mesajlarımı silmişler lakin konuda paylaşım yapma hakkımda elimden alınmış. Bu durumda soru 1 ben Giant'ı değiştirdiğim taktirde nasıl yeni bisikletimin fotosunu paylaşacağım. Soru 2 Giant'ın yanına başka bir bisiklet aldığım taktirde bu bisikletin fotosunu nasıl paylaşacağım. Soru 3 aynı bisikletimi görmekten bıkanlar başka aynı bisikletleri görmekten bıkmadılar mı?
4 aydır girmiyordum foruma ama onun öncesinde ve geldiğimde de sizin şakayla karışık uyarı yaptığınızı görüyordum. Buna kesinle katılıyorum, sadece o konuda değil bir çok konuda tekelleşmeler var gibi resmen. :) Yani forumda farklılıkları bir arada görmek varken giderek bir birini takip eden görseller ve konular aktif gibi. Elbette ekonomi yada bulunduğumuz ortam şuan çeşitliliğe elverişli değil ancak biraz abartı olduğu kanısındayım ben.

Geçen haftadan....
IMG_20210209_154909.jpg

Hepinize günaydın ahali. Bu konu güdük kalmasın hem de bu kadar saçma birşey için konu açmanın gereksiz olduğunu düşünerek kendi üzerimde yaptığım modifiyeden bahsedeceğim. Sigarayı bırakmam üzerinden 3,5 yıl geçmesine rağmen gün gün alınan kilolar gerçekten sıkıntı haline gelmeye başlamıştı. Gençliğimden bu tarafa gece kalkıp yemek yemek takıntımda eklenince ayak parmaklarımı göremeyecek kıvama gelmiştim neredeyse. 83,5 kg sınırına dayanınca bu işe bir dur demenin zamanı geldiğini anladım. 83,5 kg fazla gözükmese de boy 1.68 olunca ve göbek çevresinde yağlanma aşırı olunca hiç sağlıklı olmuyordu ne yazık ki. Eşim biyoloji öğretmeni senelerdir benim istediğim gibi beslenirsen sporda yapıyorsun sana çok rahat kilo verdiririm demesini kulak arkası etmiştim. Gün bu gündür Çetin diyerek kendimi ellerine teslim ettim. İlk başta nasıl beslendiği mi yazayım. Sabahları fabrikada dağıtılan yağlı poğaça yada açma. Öğlenleri yemeği beğenirsen ye beğenmezsen yeme. Akşamları bol ekmek banmalı yemekler. Akşam çayın yanına paketli, şekerli gıdalar. Gece uyanıp süt ve yanında yine paketli gıdalardan oluşan bir demet. Şimdi yaklaşık 2 aydır nasıl beslendiğimi yazacağım. Sabahları iki dilim tam buğday ekmeğinin arasına zeytin ezmesi ve kaşar peynir (Krem peynir). Filtre kahve. Öğlenleri yine iki dilim tam buğday ekmeği arasına şekersiz katkısız fıstık ezmesi. Akşamları 1 tabak yemek, yanında kesinlikle ekmek yok. Pilav, makarna kesinlikle yok. Bol salata. Çayın yanında maksimum 5 adet hurma. 2 ayın sonunda sabah tartıldığımda 72,5 kg a düştüğümü gördüm. Bu noktadan sonra kg vermem biraz yavaşlasa da bu şekilde devam ettiğim taktirde nisan ortasına kadar hedefim 70 kg olmak. Buraya yazmamdaki bir diğer amaçta aynen sigarayı bırakmak gibi ne kadar kişi bilirse o kadar motive oluyorsunuz. Tekrar sigaraya başlarsam beni ayıplayacak insan sayısı arttıkça sigaraya geri dönme olasılığım azalıyor. Eski göbekli günlerime dönmemek adına kg verme maceramı da sizlerle paylaşmak istedim.

trainspotting35
Tebrik ederim hocam,kilo vererek belki şimdiki zaman için değil ama gelecek adına en olumlu adım olmuş,çünkü yaş geçince kilolar en büyük sağlık sorunu haline geliyor,demekki hanımların sözünü dinlemek lazımmış :komik:

Geri